![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
dar daca nu ma insel ai luat`o de la un tip din titan pt ca sunt 100% ca am vzt vr`u asta unde am stat yo si cred ca gasesti anuntu si pe bazar pe 4tuning.
|
anuntu a fost pus si de mine e anuntu meu:D
|
Quote:
|
Quote:
|
mai e valabila provocarea cu golfu vr6 ? as vrea sa il incerc si eu , dar mai spre primavara cand o sa fie mai uscat pe jos...se accepta ? :-P
|
da e valabila normal...ccu clio sport?? chiar vreau sa incerc cu ala....nu am gasit un posesor care sa se dea pana acum cu clio sport asta nou
|
Quote:
|
Sincer nu-mi vine sa cred la ce comparatii s-a ajuns aici si ce comenturi fara nici o noima. Baiatu cu saxo.....cred ca vr6 ala mergea in 4 pistoane de ai reusit sa-l faci(am dat intr-un saxo ca al tau si cam stiu cum trage masina aia) Altu vine cu gti 2.9 190 cp....alo sefu ...vw nu a fabrica niciodata masina asta...de unde ai scos-o?
Kiki daca zici ca ai scosceva caluti inseamna ca stii ca vr-u este penalizat cand te da-i din mers asa ca nu are rost sa mai omori masina aiurea. P.s. cum ai reusita(daca ai reusit ) sa faci si treapta 3 sa traga ca 2? Poti sa-mi dai pm ca nu ma deranjeaza |
Prietene...trezest-te ! Ai cea mai vaga idee cum merge un Saxo 16v/106 S16 ? Special pt tine am sa enumar cateva masini batute, cu scuzele de rigoare pt off-topic : CRX de 125 cai, CRX de 150 cai, VR6 174 sau ceva de genu, 330d de 184+soft, 530d de 231 cai, Clio williams de 1.8 16v, 325 Ci de 192 cai, Alfa 147 JTD +soft, FR tdi de 170 cai, A3 1.8T + modificari, etc. Am luat-o in freza de la V Gti softat (2 masini intre noi), un CTR mi-a dat o masina intre noi, R5 BNZ, MB S430 o masina-jumate. Si lista poate continua :) Intreaba-l pe prietenul tau din Anonymous CJ care a avut A3 (acum are S3) ala ce masina l-a batut la Hunedoara ;) bft si scz kiki. Imi pare rau ca am intrat in discutia asta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rebel_Boy ,faci galagie'n gura doar in virtutea id-ului sau esti obosit numai?...DMX a spus CLAR pentru orice om cu probleme ...de vedere: Quote:
|
Quote:
Kiki:- da man..da add pe ID meu kiki_vs_einstein sa iti arat un film cum trage pe a 3-a, si sa iti zic niste secrete....nu vreau sa vb mai mult. am constatat si io ca din mers e alceva nu trage la fel dar de pe loc...e alta treaba. vb pe mess am scris de pe useru asta (kiki) |
Quote:
|
da man te stiu pe tine trage si a ta grav...si e facuta frumos...o sa fie interesant....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning