![]() |
Re: Dacia CT 04 X U B
Sunt calumea si fac un contrast super cu masina.Dar aia din dreapta nu era prinsa bine azi.Ce naiba nu tot tu ai prinso? :)))))))
|
Arata bine masina, dar ar arata si mai bine cu lampile originale ale masinii ptr. iluminatul numarului spate.
|
frumos ;)
|
a avut bari din plastic deaia sunt alea acolo........in vara se vor remedia toate.multumesc pentru aprecieri.
|
pentru iluminatul nr de inmatriculare erau bune lampile alea care le-am vazut eu in obor cu tine la mosuletu ala care mi-a dat brelogu,daca mai ti minte erau nichelate.
|
da erau bune.dar bara mea are si sistemul de iluminare dar daca le scot palea de sus raman gauri:(.
|
o gaura in plus o gaura in minus...ce mai conteaza la dacie... :D
|
nu tuturor le place sa aibe masina ciuruita de gauri si acoperite de chit chiar daca e dacie. :P:P:P
|
da ce am zis eu ca mie imi place... ?! avocatule...:P
|
Quote:
|
ce vrei sa zici prin asta..ca nu o sa am grija d masina?! chiar nare rost sa deschidem subiectul asta..ca toata lumea zice cate ceva cu rautate...si nu zic d tine acum...fiecare face ce vrea cu masina lui si atat timp cat scrie in acte numele meu chiar nu ma int ce crede`ti, spune`ti si face`ti voi....frumoasa masina xub`ule.. ;)
|
lasa ma ca o face xtr`a.....si terminati cu chestiile astea.multumesc.
|
;)....maine demontam R5`u...deci ...tot raul spre bine.. :D
|
din pacate suferiti de sindromu "capra vecinului"....sau mai bine "vecinu"
daca vrea putea sa o cumpere sa sara cu dansa in lac;) |
egzact...uite cine ma intelege...:* :D :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning