![]() |
Re: Impotriva taxei Auto
Alta ''surpriza de sarbatori'' vine odata cu noile tarife la Rca, ce intra in vigoare de astazi. Un mic exemplu, la un cielo, pret vechi pe un an era 475 lei, pret nou 703 lei...
La persoane juridice, la firma cu care lucrez eu. Si nici aici nu se va face nimic, vesnicul motiv ca au crescut preturile la reparatii, e suficient |
Astazi la ora 17:00 in fata la LIDO.....sa obtinut aprobarea deci facem miting.....va asteptam in nr cat mai mare:D:D:D
|
Numai acolo s-a putut? Ati fost la Primarie? Se face si un mars prin oras?
|
Quote:
|
Cam din scurt .. trebea anuntat cu vreo 2 zile inainte :|
|
s-a facut miting-u?
|
imi cer scuze....si eo am fost informat gresit.....mitingul va fi pe data de 29 dec intr-o luni...aseara doar sau discutat anumite chestii legate de miting ,,,,,sau vazut actele inaintate si raspunsurile primite pana in acest moment,sa stabilit qm vom anunta si in alte orase etc....maine la ora 14:00 este sedinta la primarie in care se va primi aprobarea in mod oficial......cei de la primarie au anuntat ca vor fi apoximativ 400 de jandarmi pompieri, politie etc....o sa trebuiasca sa anuntam si televiziunea.....in fine cei care au fost ieri au vazut despre ce este vorba.....
|
aprox 400 jandarmi, politie, etc? inseamna ca miting-u va fi aprobat pt. peste 1000 de persoane
|
Quote:
|
aham... sa ne tii la curent cu informatiile.. pe mine unu ma intereseaza...
|
o sa va tin dar chestia cu alarma aia falsa a fost in felul urmator.....am primit toti un mesaj care zicea cam asa cv:"diseara la restaurantul LIDO ora 17:00 langa gara .adunare pentru protest taxa auto".....eo am crezut k atunci se face....
|
Da tine-ne la curent...eu unul o sa fiu prezent!!!
|
Am si eu doi prieteni e care o sai aduc...
|
bhe facem si noi un miting ceva sau iar ramanem boscketzi moldovei... stam si asteptam? vad ca nu se da nimic concret cu taxa asta... asteptam mult si bine...
|
Eu deja trebuie sa vin pe jos ca numerele au expirat,. dar nu e problema vin daca se organizeaza ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning