![]() |
Re: Jocuri de noroc
pai tu spuneai mai sus ca faci un pariu puternic de 80 de ron pe 10-15 numere.. eu am faut socoteala la 15 numere. ia fa si tu o socoteala. 800:15=53.3. 53.3*36=1918.8
|
Quote:
Ex. 1,2,3,4,5,6 ... pun pe astea 6 numere , 60-70 de ron , daca vine pe 1 .. am castig 720 ron , vine 10 ron de pe numar . si 2 spltituri de 10(pe 1:2 si pe 1:6).. rezulta .. 20 lei pe 1 , dar daca vine 2 .. am tot 25 de lei castig ... ca vin 3 splituri .. vine un split de la 1 , un split de la 3 si un split de la 5 ... si poate sa vin 35 de lei ... daca fac splituri pe 4 numere ... adica sa fac un split de 20 pe numerele : 2,3,4,5 si sa mai fac 4 splituri de 10 pe numerele : 2 si 3 , 3 si 4 , 4 si 5 , 5 si 6 ... plus 10 ron pe numar ... intelegi acum ?!? daca iau un numar vine ... e ca si cum as fi luat 4 numere ... din cauza splituri :) Si ceilalti 10-20 RON ramasi ii pun pe alte 5-6 numere ... ca daca nu vin alea care am pariat mult .. macar sa vin astea 5-6 sa-mi scot banii care i-am pariat pe numerele mari. |
Quote:
Anyway...normal ca trebuie sa pariezi mult ca sa castigi...nu poti sa joci doar pe cate un numar la tura... Parerea mea e ca ruleta electronica e super naspa...mult mai ok e cand sunt crupieri...+ca acolo stii ca sunt mai putine sanse sa fie masluita ruleta..ca exista si eroarea umana... |
Quote:
|
si ce daca da bila cu efect? toate jocurile de noroc sunt masluite
|
Quote:
Si nu toate is masluite ... :) daca te duci intr-un cazino ... mare ... in Las Vegas .. sau in Monte Carlo ... acolo .. in fiecare dimineata ... vin niste "ingineri" de la organizatia jocurilor de noroc ... si le testeaza ... testeaza aparatu' , bila , si dealeru' ... plm ... acolo se joaca pe sume mari ... mari de tot ... |
ma refeream la noi in tara..doamne cat de zeu sa fi sa dai bila cu efect in timp ce se invarte ruleta si sa cada exact unde nu ai pariat tu? nu ti se pare cam SF ? :D
|
Quote:
|
daca nu ma insel la 16 ani nu ai voie in cazinouri .. vorba asta sigur a scoso cineva care a pierdut f mult la ruleta si s-a ofticat :))
|
Quote:
Si am intrat in cazinouri ... am si jucat ... nu in toate ... au fost unele in care mi-au cerut ID .. unele in care nu :) |
bine frate cum zici tu.. tu ala de la "organizatia jocurilor de noroc" =)) bafta la ruleta in continuare.. ma duc sa ma uit la dexter
|
Quote:
App ... Vizionare Placuta ! |
6 speciale la aparate acum 1 ora :D yuhuuuu :D:D
|
Quote:
|
la delfini :D