Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

IonutNFS 28-06-07 13:57

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 971345)
totul e executat gresit. ca si la prima. si daca nu e gresit executat, e stramb. nu mai posta masini din ora in ora;) mai uite'te pe tutoriale si mai ales, documenteaza'te despre unghiuri. de ex: eleronul pe bmw are alt unghi decat masina.

Sami bag **** nu jtiu ce draq sa le fac , ce sa va mai fac sa va placa:rolleyes2

HoricutzWSR 28-06-07 15:23

2 Attachment(s)
skyline`u de la 4tl

vlad_VSV 28-06-07 15:59

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 971503)
skyline`u de la 4tl

baga oleac de umbea sub prag...;)

Cobra2007 28-06-07 16:50

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 970989)
janta pe fatza stramba shi cea pe spate plata:( ........shi nici plasa aia nu e foarte estetica(de ce o foloseshte toata lumea??)..........in rest e okay

poate ma ajuti si pe mine cu niste plase mai frumoase ca sa nu le mai folosesc pe astea:D

no limits design 28-06-07 17:30

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 971345)
totul e executat gresit. ca si la prima. si daca nu e gresit executat, e stramb. nu mai posta masini din ora in ora;) mai uite'te pe tutoriale si mai ales, documenteaza'te despre unghiuri. de ex: eleronul pe bmw are alt unghi decat masina.

mie imi place ce i-a ieshit cu toate k nu imi plac culorile shi tatuajele alea nu se potrivesc intre ele.......macar a pus bine jantele ..........cat de cat

bo$$u 28-06-07 19:22

2 Attachment(s)
o skoditza la care am lucrat mai mult , astept comentarii....:D

keemo 28-06-07 20:02

nu prea sa vede k ai lucrat mult...
jenti foarte foarte foarte plate ....
culoare de proasta calitate..
grila ireala... etc ..etc...

bo$$u 28-06-07 20:37

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 971942)
nu prea sa vede k ai lucrat mult...
jenti foarte foarte foarte plate ....
culoare de proasta calitate..
grila ireala... etc ..etc...

asta ai zis-o cu grila ireala grila e dupa skoda , iar cele din bara sunt luate cu tot cu bara dupa o masina , deci nu-i ireala , nu mi se pare ca ai nimerit-o aici cu plasa... si ma rog jantele nu mi se par foarte plate...si de lucrat am lucrat 3 ore , sunt incepator si nu stiu cat ai vrea tu sa se lucreze la o masina ...poate u le faci perfecte ;)

69WRX 28-06-07 22:12

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 971978)
asta ai zis-o cu grila ireala grila e dupa skoda , iar cele din bara sunt luate cu tot cu bara dupa o masina , deci nu-i ireala , nu mi se pare ca ai nimerit-o aici cu plasa... si ma rog jantele nu mi se par foarte plate...si de lucrat am lucrat 3 ore , sunt incepator si nu stiu cat ai vrea tu sa se lucreze la o masina ...poate u le faci perfecte ;)

probabil ai luat bara de pe alta masina care era deja modificata....ceea ce nu ar fii prea bine....si da....e ireala....la plasa ma refer...ti-ai irosit 3 ore din viata pe masina asta :D :D :D ...dak ziceai ca ai lucrat o ora te credeam :lol: ...ca sa nu mai zic de jante....cele mai plate care le-am vazut :)) no offence dar ...nu mai da peste nas cand ti se comnteaza o lucrare...ca de-aia ai puso aici...si asculta si sfatul altor colegi virtual tuneri....

bo$$u 28-06-07 22:58

pai nu ai vrea sa ma inv u ca io din tutoriale si din cate stiu uite nu reusesc , poate ma inv u ca oi stii mai bine , parerea mea...

bo$$u 28-06-07 23:02

2 Attachment(s)
oo cometati va rog CAT MAI DUR SI LUATI-MA CAT PUTETI DE MULT LA MIJTO nu ma supar :D

NightDevil 29-06-07 02:04

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 972206)
oo cometati va rog CAT MAI DUR SI LUATI-MA CAT PUTETI DE MULT LA MIJTO nu ma supar :D

ce chef aveam de caternica la 2 noaptea ....
ai destule greseli:
1 modelul de oglinzi nu se vad bine pe urs + ka au si selectii nasoale
2 culoare irelala selecti strambe
3 la intercooler vad ka ai uitat sa mufezi tevile in el ... o sa piarda presiune pe acolo si nu faci treaba :lol: si ar mai fii bara fatza care e descentrata rau ... prea multe greseli pt o asa pozitie ...

BiG-Q 29-06-07 02:37

2 Attachment(s)
un bmw simplu :D.........

Cobra2007 29-06-07 02:54

asta`i tuning ???? doar niste geamuri fumurii si niste tatuaje ???:???:

ev-do 29-06-07 08:26

pe geamurile alea negre trebuiau sa fie feflexii, ca nu prea arata real... si totusi, lucreaza mai mult

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning