Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

sirAdrian 29-12-10 18:27

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Multumesc zoca! :)
Ai putea sa imi spui de la ce firma sunt jantele?

AnDrEiCa 29-12-10 18:33

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zoca (Post 3937517)
Stiu ca e mai usor si mere mai repede...dar nustiu din ce cauza nu mere:(de aia pun assa....as pune direct pe forum...dar nu mere:(
Scuzati ca asa pun

Scz pentru offtopic~!

Skyline 29-12-10 19:10

Nu stiu care e problema ta. Cumva te crezi mai destept decat noi?! Omu' a zis frumos ca nu poate sa uploadeze pozele de la forum asa ca le pune cum poate...Nu era nevoie de un tutorial pentru asa ceva...:-J

Skyline 29-12-10 19:15

2 Attachment(s)
Sper ca la asta te refereai:rolleyes2.Daca nu, da-mi te rog un PM cu ceea ce trebuia sa fac :D

eMH 29-12-10 19:58

Quote:

Originally Posted by Skyline (Post 3938569)
Nu stiu care e problema ta. Cumva te crezi mai destept decat noi?! Omu' a zis frumos ca nu poate sa uploadeze pozele de la forum asa ca le pune cum poate...Nu era nevoie de un tutorial pentru asa ceva...:-J

Nu cred ca asta a vrut sa dovedeasca el cand a postat cum se face. Probabil s-a gandit ca zoca nu stie cum sa le puna, sau nu a incercat metoda corecta. Sincer sa fiu, si eu cred la fel, dar daca ar fi avut vreo persoana dreptul sa se aprinda in urma postului de sus, in niciun caz nu esti tu aceea!

bib_andrey 29-12-10 20:20

Quote:

Originally Posted by Skyline (Post 3938589)
Sper ca la asta te refereai:rolleyes2.Daca nu, da-mi te rog un PM cu ceea ce trebuia sa fac :D

Multumesc,exact la asta ma refeream !
Raman dator,Sarbatori fericite !

AnDrEiCa 29-12-10 20:22

Quote:

Originally Posted by Skyline (Post 3938569)

Tati,nu te agita ca un pepsi ca faci riduri.Eu am avut cele mai bune intentii ,adica sa-l ajut .L-am vazut ca e inscris acuma nou si am zis ca poate nu stie.Stai in banca ta ca nu esti avocatul poporului.Ti-ai facut si tu cont acuma pe 4tuning si faci gat ca sa te afirmi!

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3938752)
Nu cred ca asta a vrut sa dovedeasca el cand a postat cum se face. Probabil s-a gandit ca zoca nu stie cum sa le puna, sau nu a incercat metoda corecta. Sincer sa fiu, si eu cred la fel, dar daca ar fi avut vreo persoana dreptul sa se aprinda in urma postului de sus, in niciun caz nu esti tu aceea!

Ms EMH.Am vrut sa ii arat la om cum se pun poze.

eMH 29-12-10 20:24

Eu mi-am dat seama, dar se pare ca baiatul cu semnatura cu "4 TUNINIG" nu s-a prins.

zoca 29-12-10 20:53

MS ca ai pus pozele...
Dar daca ai fi citit am scris ca nu mere:)
Nu ca nu pot sa pun...nu imi apare...poate ca am ceva cu calc:)
Quote:

Multumesc zoca!
Ai putea sa imi spui de la ce firma sunt jantele?
29-12-10 20:02
Nustiu de la ce firma sunt ca si eu am o poza cu mai multe jenti si de acolo am luat:)

DaNn.ZyX 29-12-10 23:35

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 3938925)
MS ca ai pus pozele...
Dar daca ai fi citit am scris ca nu mere:)
Nu ca nu pot sa pun...nu imi apare...poate ca am ceva cu calc:)

Nustiu de la ce firma sunt ca si eu am o poza cu mai multe jenti si de acolo am luat:)

Incearca sa folosesti Mozilla sau orice alt browser si o sa iti mearga :)

zoca 29-12-10 23:47

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 3939408)
Incearca sa folosesti Mozilla sau orice alt browser si o sa iti mearga :)

Folosesc Mozilla:)
dar o sa pun alt windows si poate atunci o sa mere

Skyline 30-12-10 08:16

OK...Scuze daca am deranjat pe cineva. :rolleyes2

zoca 30-12-10 15:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Skyline (Post 3938589)

Am facut si eu:D:>
Attachment 1801802
+o idee:)
Attachment 1801803

p1Tz1 31-12-10 12:39

5 Attachment(s)
Salut ma poate ajuta cineva sa fie masina coborata maxim(cat se poate pana la cauciuc)si sa aiba jantele POWERTECH 7.5 j fata 9 j spate (ca cele din poza)si eventual un parasolar mai mare decat normal . Multumesc frumos (sper ca pozele sa fie cat de cat ok)

Sonny™ 31-12-10 12:44

La multi ani tuturor, va urez tot binele din lume si masinile voastre sa inceapa sa arate de la anu ca in pozele lucrate de baietii astia de pe aici...;)

All times are GMT +2. The time now is 03:52.

- Copyright 2026 4Tuning