![]() |
|
Re: Diverse discutii
am aflat si eu
si au liber sa filmeze orice cu ele...:) nu numai ilegalitati in trafic daca arunci gunoaie pe jos...daca treci strada unde nu e permis...cum s_or mai descurca saracii cu atatea responsabilitati ? :) |
sanzule fa ma si pe mine moderator ca am inteles ca se da intrare moca la moderatori la 4tuning
|
Quote:
|
Quote:
|
bun ... si unde e eka trust asta? :-/
|
pe 23 august :)
|
bogdane n-am facut inca geometrie la ei, dar intretinerea rotilor numai la ekatrust o fac si mi s-au parut foarte ok. cred ca ai tu ghinion. stiu ca au preturi nesimtite la cauciucuri dar na, sa mananca si ei o paine.
tng, "unghi la roti" e sintagma populara, absolut tot ce tine directie, orice fel de unghi al rotii intra la "geometrie". ekatrust e pe 23 august, putin dupa intersectia unde era moscraciun pe dreapta. asa, acum cu geometria depinde ce ai de facut, daca vrei doar sa nu-ti mai traga, le zici incotro trage si ti-o rezolva majoritatea "meseriasilor" (nu stiu insa cat de recomandat e). daca vrei sa faci geometrie ca lumea in orasul asta albesti (sau poate nu, nu s-or fi descurcand la coreene :d). eu am luat la rand intr-o perioada toate locurile din ploiesti si pot zice ca numai la pex (cand e nenea ala batran, nu stiu cum il cheama) si la athanasiu iese cat de cat aproape de adevar, in rest praf, s-au si speriat unii cand au vazut multilinkul de pe spate (vezi bogdane, d-aia o sa fie bun ctr-ul, mai putine reglaje). deh, eu le-am zis doar ca mi se par niste treburi si sa faca geometria, nici un alt detaliu si cred ca asta i-a confuzat pe toti. la athanasiu mi-au setat-o pt. vtm cred ca simte orice sleau din asfalt, e ok facuta nu-i bai dar i-au dat convergenta negativa, cand am facut-o la pex insa parca nu era asa sensibila, stia nenea ce face, chiar mi-a zis ca a lasat-o mai "inchisa". |
geometria si unghiul la fane la garaj.....reclama mascata....:))STUTZ
|
Geometria la PEX pe Popa Farcas..., la Nea Tica frate... ;)
|
la cristi BRD la magazin gasesc piese pt urs?...are preturi bune?
|
bine maaaaa, nea Tica!
|
nea tica ala e cam nebun asa.. :)) il stiu si eu..ma tinea de vb 1h cand lucra la Crangul lu Bot :)))
tre, eu tocmai de aia cand am drum , fac si geometria la Buc...la autosoft e deschis si sambata si duminica... ziceai tu de CTR, dar sa iti zic ca eu fata de CTR am si tractiune pe spate? :) tu vezi aici: https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic/post1402689.html |
Quote:
Are cele mai bune pretzuri... ;) |
Quote:
va recomand si eu ;) |
Magazinul se afla langa Sinvex la depou la Nord, exact langa intrarea la service-ul DACIA.
Mergeti cu incredere! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning