![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Baiatul care are masina e fiul patronului de la FC Brasov... Din ce am auzit (nu garantez ca e adevarat), masina ar avea caroserie din carbon si cv shimbat pe la motor...Ca o fi adevarat nu stiu... Da oricum e bestiala masina :twisted:
|
nu are caroserie din carbon... :)) ,dar are multe elemente de carbon int/ext ;)
|
nu cumva este masina de la skn prezentara la 4 tunnig days 2009??
|
M5-ul postat cu o pagina in urma este din Brasov si este a fiului al lui Niculae,baiatul se mai lauda cu un m3 csl si alte "cateva" masini:D
|
nu prea cred k e unic proprietar masina a aparut pe strazile tg-jiului de maxim 6 luni...in rest se tragea pe ce a zis si GTXR
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am vazut azi un chrysler 300c srt8 cu motor 6.1 hemi 425* cp ..o bijuterie mi se scurgeau ochii..da n-am poza :(:(
in poza asta e alt srt8 |
Quote:
|
si eu tot 425 de cai stiam ca are
|
6.1-litre HEMI V-8 engine (425 hp; 317 kW). Chrysler 300C SRT8 ;) cred ca e de fitru sport:))=)))
|
3 Attachment(s)
asa da ,vreau si eu ci pe care ii detine masinuta asta,nic mai mult nici mai putin ,este un GTO ,scz pt poze
|
3 Attachment(s)
UN BMW M5
|
3 Attachment(s)
Nu cred ca e din Romania. Eu stiam ca singurul e al lu' Casuneanu. Si daca isi mai cumpara cineva sigur vedeam la stiri :)
P.S.: Porsche batran,cred ca e 911 (nu ma pricep) si BMW M3. Sper ca sunt bune,ca am vazut ca sunteti tare pretentiosi... |
1 Attachment(s)
porsche da dar m3 , m5 sunt pe toate drumurile!
Am vazut azi fara poze un Gt-r negru cu numere rosi si un Carerra gt, ambele cu numere de Bucuresti Asta rosie vazuta pe un alt site |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning