Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

pasaree 18-12-11 21:21

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4784770)
si nimic ai stat?:)) nu tu domle sa vezi nimic??

I-am zis ca atunci cand am plecat de acasa mergea( pe calea romanului e lumina) de unde pnm sa vad ca nu merge a zis ca dak eram si eu mai intelegator imi dadea certificatu:)) aveam 20 lei la mn . si nu am comentat ca stiam ca daca se lua de viteza :-H permis:))

r@dy 18-12-11 21:40

ala-i perversul de pe bacau.. vezi daca i-ai zis ca te duci la majorat ce-o zis gata e al nostru numai ca ,cu alcool nu viteza nu hai cu becu :))=))

pasaree 18-12-11 22:16

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4784808)
ala-i perversul de pe bacau.. vezi daca i-ai zis ca te duci la majorat ce-o zis gata e al nostru numai ca ,cu alcool nu viteza nu hai cu becu :))=))

Si mi-e o ciuda ca doar dupa ce i-am dat un pumn mergea si i-am aratat:rolleyes2 da organu e organ.Ii inteleg vin sarbatorile trebuie sa cumpere si ei un porc

Sus la rar adica unde ?D-zeu stie si dupa ce trebuie sa fac?Am nevoie urgent de certificat inapoi plec la piatra si vin in 2012... pe 1 ianuarie imi expira dovada

CazyRoll 18-12-11 23:39

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4784709)
Mergeam "linistit" pe calea Romanului dintr-o data sireneX_X trag pe dreapta merg usor si m-a oprit pe mine si pe unu cu un range rover.
Vine la mine:
Pol-Unde va grabeati asa?
Eu-La un majorat:D
Pol-Actele
Eu-ok
ii dau actele pleaca,cel din range se da jos surpriza era in uniforma de politist.se uraca inapoi si pleaca
Vine inapoi
Pol-Bauturi alcoolice ati aconsumat?
Eu-Nu
Pol-suflati pana se stinge beculetu
Rezultatul.0.00
Pol-aveti noroc
Eu-de ce?
Pol-Nu am treaba cu viteza
Eu-pot pleca?
Pol-stiti ca nu aveti un bec nu?
Eu- NU!
Pol- Coborati sa vedeti
Cobor eu ma uit:-? da asai nam ii dau in pumn isi revine
Eu-Gata
Pol-Prea tarziu deja am facut procesul verbal
Eu-:|
Pol:certificatu ramane la mine,amenda e de 134 lei,va duce-ti la rar sus va pun baietii o stamplia si va luat certificatu inapoi.
Asa am ramas eu fara certificat:))

uhm:-/parca nu se lua certificatu ca nu ai lumini. Eu am patit asta vara ceva asemanator, m'au prins la 2 dimineata in fata casei de cultura cu un singur bec pe faza scurta, naveam nici un bec care sa nu fie ars pe pozitii, si 2 stopuri arse , dar cu putin jucat teatru (am suportat umilintele lor) am scapat de amenda. Imi ziceau ceva de genu 5 milioane amenda ?:)) greu de crezut.
Zii si tu ca esti sarac si ca nu e masina ta, te bate tati , etc:)) Mie'mi merge de fiecare data.

pasaree 19-12-11 16:45

Quote:

Originally Posted by CazyRoll (Post 4784965)
uhm:-/parca nu se lua certificatu ca nu ai lumini. Eu am patit asta vara ceva asemanator, m'au prins la 2 dimineata in fata casei de cultura cu un singur bec pe faza scurta, naveam nici un bec care sa nu fie ars pe pozitii, si 2 stopuri arse , dar cu putin jucat teatru (am suportat umilintele lor) am scapat de amenda. Imi ziceau ceva de genu 5 milioane amenda ?:)) greu de crezut.
Zii si tu ca esti sarac si ca nu e masina ta, te bate tati , etc:)) Mie'mi merge de fiecare data.

Am fost azi la RAR taxa sa-mi "inspecteze masina" adica sa vada ca imi merge un bec 113 lei:|Am plecat de acolo la politie nu imi era venit certificatu.. ma duc la liceu stationez si poc o cucoana intra in mine si pleaca/:) nu tu sa vezi ce are masina nimic:| la ateneu am blocat-o ma dau jos ea:"ce sa intamplat?"
Eu:doamna ati intrat in mine
Ea:nu cred
EU::| doamna si bara mea asa era ?
Ea: DA!
EU: si portiera dumneavostra?
Ea:O portiera mea
Eu:si cum facem?
Ea: Pentru o zgarietura nu iti dau asigurarea(imi vorbea de sus avea jetta)
Eu:Am inceput sa fac spume:))
Ea:Ei mare chestie o zgarietura nici nu te-am simtit:| (la mn in masina ziceai cai cutremur cum m-a zdruncinat)
Eu: Am inceput sa ii zic vro 15:))
Ea: Acolo unde erai tu nu aveai voie sa parchezi.( nu e nici un semn care sa interzica stationarea,oprirea
Intre timp a venit si tata si mi-a dat 200 lei sa-mi vopsesc bara si sa-mi repar senzoru..Happy end:)

D0ryN 19-12-11 17:02

Si cand te gandesti ca nu ai nici o luna de cand esti "sofer" :lol:

CazyRoll 19-12-11 19:54

e blestemata masina :))

YOKO28 19-12-11 21:24

Dao la vrajitoare sa o arda :D Nu pre e de ras dar se pare ca ai ghinion mare cu ea , mai bine vindeo cat mai repede

MON-u 19-12-11 21:46

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4785878)
Am fost azi la RAR taxa sa-mi "inspecteze masina" adica sa vada ca imi merge un bec 113 lei:|Am plecat de acolo la politie nu imi era venit certificatu.. ma duc la liceu stationez si poc o cucoana intra in mine si pleaca/:) nu tu sa vezi ce are masina nimic:| la ateneu am blocat-o ma dau jos ea:"ce sa intamplat?"
Eu:doamna ati intrat in mine
Ea:nu cred
EU::| doamna si bara mea asa era ?
Ea: DA!
EU: si portiera dumneavostra?
Ea:O portiera mea
Eu:si cum facem?
Ea: Pentru o zgarietura nu iti dau asigurarea(imi vorbea de sus avea jetta)
Eu:Am inceput sa fac spume:))
Ea:Ei mare chestie o zgarietura nici nu te-am simtit:| (la mn in masina ziceai cai cutremur cum m-a zdruncinat)
Eu: Am inceput sa ii zic vro 15:))
Ea: Acolo unde erai tu nu aveai voie sa parchezi.( nu e nici un semn care sa interzica stationarea,oprirea
Intre timp a venit si tata si mi-a dat 200 lei sa-mi vopsesc bara si sa-mi repar senzoru..Happy end:)

cu totii am fost incepatori candva,dar cred ca chiar ca tine ...:Ddu-te la biserica cu masina sa va faca preotul cate o slujba de exorcizare:lol: serios du-te si sfinteste masina aia:lol:

valitataye 19-12-11 21:54

Inainte sa iei masina aveai atat de multe ghinioane? :)):))

pasaree 19-12-11 22:02

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4786485)
Inainte sa iei masina aveai atat de multe ghinioane? :)):))

Nu:-<
Sincer chiar m-am gandit sa ma duc cu masina la popa 8-)

Azi mi-am pus bass=P~

r@dy 21-12-11 14:44

pasare ar trebui sa faci "jurnalul incepatorului":))(mai povestim si noi intamplari comice:))sau mai putin comice:))) si sa povestesti toate intamplarile:)) nu stiu cum de esti atat de "norocos":))=)) nu e prea de ras dar ma amuza faptul ca la tine totul e asa rapid:))=))

pasaree 21-12-11 16:08

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4788958)
pasare ar trebui sa faci "jurnalul incepatorului":))(mai povestim si noi intamplari comice:))sau mai putin comice:))) si sa povestesti toate intamplarile:)) nu stiu cum de esti atat de "norocos":))=)) nu e prea de ras dar ma amuza faptul ca la tine totul e asa rapid:))=))

Blesteme,invidie :-?? habar n-am ,aseara am parcat la luceafaru in parcarea cu plata .. la iesire full de masini ,paznicul de acolo a inceput sa ma dirijeze ,m-a dirijat in asa fel incat cand am dat cu spatele poc bara:)) sa desprins chestia aia de sub bara de plastic flexibila (nu stiu cum se cheama)In rest totul mi-a mers perfect:)) azi o zi fara incidente:X

PS: Roata nu mai scartaie(s-a reparat singura) Abs-ul incepe sa mearga ,senzorul si-a revenit si el totul merge asa cum ar trebui:X
Se pare ca MOS CRACIUN chiar exista

r@dy 21-12-11 16:28

sa stii ca o slujba de "exorcizare" nu strica:)) cine stie ce demon de racer iese din ea:))=)) si poate iti merge mai bine;):)

markizu 21-12-11 19:08

Are nume predestinat PAsare ....mai era unu care avea numai probleme akm e cam mos ...
lumea ii zice Sageata :))

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning