![]() |
Re: Discutii despre orice!
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...dubla-continua
parca il cam doare la banana ca-i vin masini din fata! traiasca smecherii din baia mare de pe la primarie!:D |
prima afirmatie e ok, de acord cu tine.
a doua insa nu, nu se vede nimic, de unde sti ca aia e masina primariei? putea fi batman cu papamobilul, si mai scrie si ca e camera HD .... |
au o scoda MBM, plus multe alte masini care circula ca imbecili prin oras! suntem mai multi de aici care sau lovit de ei, lovit in sensul ca le-au taiat calea, nu le-au dat prioritate si asa mai departe! si eu ma numar printre ei! de multe ori le vad pe interzis in special in statia de la Unic vis-a-vis de gold plaza! masina MBM parcata in statie si inca 2! pe langa alea doua ață roata, nea militian cu telefonul in mana, si masina de MBM nici nu o baga in seama...
|
da, de acord cu tine, sint niste zmei la volan, se cred invincibili, trec pe rosu,parcheaza unde au chef si merg pe interzis, corect, insa eu vorbesc punctual de acest filmulet.
ideea e ca nu se vede ca e o skoda rapid cu numerele respective, se vede o masina care depaseste si atit. daca ai facut tu filmarea atunci inclin sa cred ca asa ar putea fi. :D:D:D |
Quote:
art 264 , alin 4 din Codul Fiscal: Orice persoană care dobāndeşte/īnstrăinează un mijloc de transport sau īşi schimbă domiciliul/sediul/punctul de lucru are obligaţia de a depune o declaraţie fiscală cu privire la mijlocul de transport, la compartimentul de specialitate al autorităţii administraţiei publice locale pe a cărei rază teritorială īşi are domiciliul/sediul/punctul de lucru, īn termen de 30 de zile inclusiv de la modificarea survenită. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut, ma poate ajuta cineva cat de urgent se poate, am nevoie de un electrician bun cu preturi omenesti daca se poate...
Cu stima, Calin. |
Quote:
|
o sa fi printre primi care face lucrul acesta!:D
|
LA MULTI ANI
Sa ne vedem cu bine pe strazi |
Salutare , un motor de bmw de 2.0 150cp nu stiti , s-au 2.5192cp
|
Caut transport Serbia-Romania. Daca stiti pe cineva,sariti cu un mesaj. Se multumeste!
|
La baia mare toata lumea doarme iarna?:))
|
toata lumea sta in cafenele, si pe strazi...rar pe forum:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning