![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bimmeru` la repezeala.. :) putine modificari ca daca schimbi spoilere.. o dai in kitch.. :)
|
cam putin tuning .... puteai macar sa schimbi jantele ;)
|
... dau bine rau jentile astea alpina pe asta :P.. si l`am facut repede.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare lume !
nu am mai dat pe aici de mult timp. Asta este ultima masina,care a fost mai mult cobai.Practic am incercat brush-uiesc elementele exterioare cat am putut eu de bine. Stiu ca e un pic cam kitch datorita stilurilor diferite ale elementelor caroseriei dar numai asa invat. Sper sa va placa :D |
Quote:
|
jantele parca nu prea se potrivesc...putin blurry si luminate altfel fata de masina....in rest...multa grija cand lucrezi cu brushul
|
ai uitat pe geam o reflexie care nu se potriveste. cel lateral mai exact
|
eh....greseala de incapator...nu-i nimic...si eu mai fac greseli d-astea...la reflexii ma refer....
|
1 Attachment(s)
:D un subaru ........ cea mai reushita mashina a mea zic eu ..........ce parere avetzi?? .......va place?? .....(am terminat-o in sfarshit ..acu aproape de doua noaptea)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu e30...bullshit
|
andrey2003=>
1.NU AI TUNING ! 2.I-ai schimbat culoarea si pus o pleoapa....lucrare de 2 minute ! hori_cutz_tuning=> 1.Nu ai si stockul ( dar e mai sus ... deci nu se pune :lol: ) 2.Culoare putin ireala 3.Bara fata stramba... (sau asa pare) 4.Bara fata si pragul sunt blurry 5.La oglinda ai lasat putin geam "fara folie" 6.Cateva selectii ciudate, se pot trece cu vederea. 7.Bafta ! Si spor la treaba... no limits design=>@subaru 1.Ai un ritm HAOTIC de a face masini...Stai linistit tu cu DT inca nu esti pregatit (daca vrei iti dovedesc pe fiecare masina in parte ... ) 2.Ai janta spate blurry la fel cum este si poza ta ! 3.Ai o umbra total aiurea la spoilerul fata in zona grilei 4.Capota prea puternic decontrastata ! 5.Carbon prea strident pe plafon 6.Parasolar cu niste dungi total ciudate... 7.Tot in zona parasolarului se vede urma masinii vechi de pe BGU 8.In zona farului ai gresit RAU ! Ala nush ce vrea sa fie ... dar a iesit chiar urat ! Un fel de aerisire DAR nu ai pus reflexiile de pe ecartament 9.Priveste eleronul...nu se vede prin luneta 10. Mai vrei ? Mai ai... Bafta ! Spor la treaba... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning