![]() |
|
Re: Diverse discutii
ati vazut ce sa intamplat la craiova ca au iesit masinii in decor, un urs si a doua nu stiu ce model era.
|
Quote:
|
Quote:
SA SPERAM K VA IESI CEVA BUN , IN SEARA ASTA O DUC DIN NOU IN SERVICE SA TERMIN, MASINA AM LATO IN 3250 EURO SI AFACEREA M-AR DUCE IN JUD DE 5500-5800 |
bravo...atunci asteptam poze cind e gata masina.....
|
deci ai luat o masina dauna totala sa o repari? cu tot tacamu ? airbaguri? structura de rezistenta distrusa... (opel inca mai scoate in europa motor TURBO diesel de 80 de cai?!?!?) si sa o tii de maisna buna sau sa o vinzi?
|
prosti asiguratorii aia de-au dat-o la dauna totala cand puteau s-o repare cu nici 4000 de euro...
|
Quote:
STRUCTURA DE REZISTNTA NU A FOST AVARIAT AVARII , CAPOTA , FARA STRAGA, ARIPA STANGA, FATE DE USA PE STANGA SI PARBRIZ, CAM ASTEA AU FOST PROBLEMELE RECTIFIC ESTE 1.7 DTL / 80 CP CU GANTUL LA DTI , |
Quote:
|
cum adica...dauna totala fara aibarguri? esti sigur..le-ai verificat tu direct?
|
Quote:
|
hai ca exagerezi bogdane, e vorba de marketing. maine-poimaine vezi pe "bursa" vand uopel astra. :D
|
Da tu chiar nu stii sa scrii!:lol:
|
GMS-ule, chiar ai o problema mare cu scrisul frate. Scoate CAPS LOCK-ul ala ca itzi fac tastatura dauna totala.
Am inteles ca mashina a avut un impact cu o vaca! Vaca a fost dauna totala??? :lol: Succes la afacerea UOPEL :lol: |
Observ Ca Din Ceva Serios Reusiti Sa Faceti Caterinca,
Va Multumesc scriu cu caps-lock`ul activat pt k lucrez si mie peste mana sa-l dezactivez mereu , imi cer scuze , nu tip la nimeni , vaca a fost facuta zob si zdup si masina cum am spus mai sus |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning