![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
plus asigurare pe 1 luna ca banuiesc ca si vrei sa circuli cu masina :D
|
buna baieti...am si eu o intrebare, ca am tot cautat pe net da nu prea am timp sa ma deplasez la RAR sa intreb. Daca am o masina combi ( Opel Astra Caravan) neinmatriculata si ii dau scaunele din spate jos si o fac de 2 locuri pot sa o inmatriculez ca si autoutilitara?
|
Poi as vrea sa stiu cat mar costa cam tot ce trebuie sa fac ca sa imi pot scoate numere rosii.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar sti ce inseamna autoutilitara, nu? TOATE muuuuuult mai scumpe: impozit, rovigneta, rca poate si de 3 ori pretul fata de autoturism. bafta |
Quote:
|
Chiar daca poate e prea devreme, urez tuturor membrilor 4tuning sincer si calduros "Sarbatori fericite!". Fie ca aceste sfinte sarbatori sa va umple sulfletele de bucurie, liniste si caldura sufleteasca.
|
Sarbatori fericite! membrilor 4tuning, si in special comunitatii Baia Mare!:D
|
Oameni buni ,am mai intrebat in legatura cu numerele rosii la masina ,am uitat un lucru foarte important.Masina banuiesc ca o inregistrez la finante cand scot numere rosii,pe cat timp platesc impozit la ea?pe o luna sau un an .Nu vreau sa scot un rand de numere rosii si pe urma sa ma trezesc ca platesc impozit la masina in fiecare an sau tot timpul,o scot de la finante dupa ce expira numerele sau iese automat de la impozit?.Va rog sa ma ajutati cei care ati mai scos numere rosii.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning