![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Peugeot 206 1.4i, mers constant cu 140 cu portbagajul plin cu bagaje + portbagaj din ala suplimentar pe plafon + masina plina cu persoane. Consum mediu 8%.
|
Quote:
|
@ cavaliere @ - Octavia 1,9 tdi cu pedala la fund - 6 litrii ? Lasa ma vrajeala, ca n-am 14 ani. Spune asta la altu care inca nu o avut diesel. Cit stiti voi mintii nu-i adevarat.
@ steffan @ - pai vezi, chiar asta-i, ca mie imi plac tigaile. :D |
Franz, dupa ce ca esti afon, iti place sa si semnalizezi. Dar nu numai ca semnalizezi, faci si flash-uri cu faza lunga. Ce a spus cavaliere e perfect adevarat, doar ca tu compari o tigaie uzata fizic si moral cu consumurile date de colegii ce au masinile in mintile lor. O Octavia TDI are consumul cand mergi normal cu ea de maxim 5 la drum lung.
Daca e sa mergem pe zicala, cum e turcu e si pistolul, e si normal sa ai consum de 10l la drum lung. |
Parca vad ca in cateva zile isi ia franz34sm o octavie cu 1000 euro si se plange ca nu ii consuma 6 :D
Pentru consum sunt perfecte octaviile 1.9tdi. |
Ia uitati-va ce masini au luat locul 1 si 3 la ultima etapa de Drag racing, la s8.
1.9 tdi pd pe octavia consuma si sub 5 si peste 6 extraurban, chiar peste 7 am curaj sa spun, la un drum cum ar fi bucuresti bacau, mai mult decat lejer. Nu mai generalizati ! |
Daca o Octavia 1.9Tdi iti consuma la mers normal mai mult de 5-6l...inseamna ca ori soferu e prea prost, ori motorul e defect.
|
si un corsa 1.3 diesel cat ia? 2%?
octavia 1.9 tdi are consum declarat de PRODUCATOR 6.3% in oras mai lasa-ti-o dracu'' cu 5-6% in oras la o masina de 1 tona jumate cu diesel de 1.9 si tehnologie de anii '90.. |
Care o tona jumate ?
Care 1.9 tdi e din 90 ? Alh, asv, arl, axr, bxe ? |
Presupun ca era vorba de Octavia tour 1.9 tdi de 90cp (ALH), care da, este construit cu tehnologia inceputului anilor 90..ma rog.. alta era ideea, daca producatorul da 6.3 nu are cum sa consume 5..poate daca mergi doar noaptea :)
|
Eu n=am vazut sa fi zis cineva ceva de consum in oras la Octavia. Ci numai la drum lung.
Eu pe Bucuresti-Vatra Dornei (1000 km) cu Y20DTH am scos 5.1, Ocazia scotea ceva mai putin. |
Tot vorbim de consum dat de producator , dar stie cieneva in ce conditii s-a dat consumul acela ? sau macar in ce oras s-a facut consumul , pentru ca stim cu totii , consumul difera de la oras la oras , de la om la om.
|
Mea culpa, am crezut ca era vorba de consumul in oras, unde nu are cum sa ia 5%. Nu sunt anti diesel sa nu se inteleaga gresit.. chiar imi plac dieselurile moderne.. urmatoarea masina va fi ori diesel ori GPL.. nu se mai poate cu benzina asta :rolleyes2
|
Quote:
|
Fritz, tu inca trebuie sa faci deosebirea intre discutiile in care oamenii te mint si cele in care fac misto de tine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning