Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

keemo 20-06-07 16:51

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 958047)
Numa jentile nu le comentati...

pleoape si spoiler fata fara reflexii ...in rest imi place...arata destul de bine

no limits design 20-06-07 18:16

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 958047)
Numa jentile nu le comentati...

mda.......imi place mashina da in realitate nu exista nici o umbra sub chestia aia pe care sta masina .........bafta

EaGle 20-06-07 21:25

niste commenturi pt S5-ul meu din pagina anterioara???

keemo 20-06-07 21:41

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 958466)

pragul e cam ciudat nush ce sa spun ...masina arata bine imi place... :D ce fel de carbon folosesti k vad k ti-a iesit jale dak e imi dai un pm si atasezi Fibra de carbon p care o folosesti ..doar dak vrei...

Trickz 20-06-07 21:49

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 958466)

tevile de la intercooler blurry(cel putin aia de sub advan), cea de sub nismo prea clara, comparativ cu intercooler si cealalta teava. bara e de la o masina de jucarie. de aceea se observa plasa fake. ai pus intercoolerul peste plasa si atat. se vede extrem de zob vechea plasa-negru-intercooler. grila originala audi se termina in...plasticul de la bara. bara e roz, masina e portocalie. selectii urate. ''robocar'' pus urat. pragul neterminat(aproape de roata spate) si e roz. apreciez faptul ca pt a nu schimba culoarea ai preferat sa faci si bara spate roz. priza de aer de pe lateral cam fake. mai incearca.

SatanaVeX 21-06-07 02:41

2 Attachment(s)
un bmw .... nui reusit da ca si idee ce ziceti ?

2fast4u_DK 21-06-07 09:38

2 Attachment(s)
Mie imi place :D numa k jantele park arata ciudat :D si pamantu acolo jos park lai intins :D in rest imi place ;)......un golf d la mn.

keemo 21-06-07 09:58

1 Attachment(s)
Astra......l-am retusat putin....commentz va rog...

EaGle 21-06-07 10:00

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 959143)
Mie imi place :D numa k jantele park arata ciudat :D si pamantu acolo jos park lai intins :D in rest imi place ;)......un golf d la mn.

hmmm..bara din spate nu are deloc reflexii si nu e cam stramb aptiul intre tevile de evacuare si la prag si bara fatza lipsesc reflexii in rest mashina e destul de precisa...

aic keemo, arata bine mashinutza ..dar skimba jentile...se vad nasol rau....

RicardoM 21-06-07 11:46

Nu ma dau mare expert dar jantele sunt gresite total, vopseaua este ireala, bara fata si liniia aripii sunt varza. Tre sa ai linie continua pe toata masina. Ai si tu o mai mare grija la selectii si reflexii. Bafta in continuare si fii mai atent

no limits design 21-06-07 12:42

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 959167)
Astra......l-am retusat putin....commentz va rog...

man ......... nu stiu .......ai idei bune dar ...... incearca sa lucrezi mai mult ........imagineazatzi k faci mashina aia in realitata sa o ai tu .....nu cred k vrei sa te plimbi cu asha ceva nu??;) ;)

no limits design 21-06-07 14:32

2 Attachment(s)
another bimmer..........8)

MARI_NSL 21-06-07 15:02

2 Attachment(s)
No limits design -ideea e marfa , dar ai unele selectii ..cam patratoase , se mai vede rosu ,pe la bara , pe la capota :D....si farurile cam ireale ::Ddar imi place bv ......;)
-Super nova GTT :D

no limits design 21-06-07 15:33

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 959657)
No limits design -ideea e marfa , dar ai unele selectii ..cam patratoase , se mai vede rosu ,pe la bara , pe la capota :D....si farurile cam ireale ::Ddar imi place bv ......;)
-Super nova GTT :D

mijto nova..........daca faceai shi un spoiler fatza ceva era de nota 10 ......

ra2 21-06-07 15:49

no limits design...masina in general ca din topor mai ales in zona usi und probabil ai vrut sa faci o priza...cauciucu spate mancat...se mai vede culoarea originala in juru parbrizului...umbre aiurea...crezi ca dak ai intunecat numai vedem personal am dat luminozitatea la maxim la monitor

mari4speed-masina de 10 pe naiba...jentile sunt blurry iar carbonu mergea cu mai putina opacitate...la faruri und vin ploapele mergea sa ii faci niste umbre.

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning