![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
niste commenturi pt S5-ul meu din pagina anterioara???
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un bmw .... nui reusit da ca si idee ce ziceti ?
|
2 Attachment(s)
Mie imi place :D numa k jantele park arata ciudat :D si pamantu acolo jos park lai intins :D in rest imi place ;)......un golf d la mn.
|
1 Attachment(s)
Astra......l-am retusat putin....commentz va rog...
|
Quote:
aic keemo, arata bine mashinutza ..dar skimba jentile...se vad nasol rau.... |
Nu ma dau mare expert dar jantele sunt gresite total, vopseaua este ireala, bara fata si liniia aripii sunt varza. Tre sa ai linie continua pe toata masina. Ai si tu o mai mare grija la selectii si reflexii. Bafta in continuare si fii mai atent
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
another bimmer..........8)
|
2 Attachment(s)
No limits design -ideea e marfa , dar ai unele selectii ..cam patratoase , se mai vede rosu ,pe la bara , pe la capota :D....si farurile cam ireale ::Ddar imi place bv ......;)
-Super nova GTT :D |
Quote:
|
no limits design...masina in general ca din topor mai ales in zona usi und probabil ai vrut sa faci o priza...cauciucu spate mancat...se mai vede culoarea originala in juru parbrizului...umbre aiurea...crezi ca dak ai intunecat numai vedem personal am dat luminozitatea la maxim la monitor
mari4speed-masina de 10 pe naiba...jentile sunt blurry iar carbonu mergea cu mai putina opacitate...la faruri und vin ploapele mergea sa ii faci niste umbre. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning