![]() |
Re: Discutii despre orice!
Nu stiu de ce acte ai nevoie, da te asigur ca RAR-ul este intre numerele rosii si cele negre. Cele rosii, din cate stiu, sunt provizorii pana inmatriculezi masina.
|
Quote:
- dovada asigurarii obligatorii de raspundere civila - original + copie(rca valabil pe o luna minim sau 6luni sau un an) - dovada de plata a taxei de autorizare provizorie a circulatiei - primarie - original(in incinta sediului politiei) - dovada de plata a contravalorii autorizatiei de circulatie provizorie - CEC- original - actele masinii in original (brief mare , mic, etc si copii) , contact VC si daca e adusa de altcineva si acel contract intre intermediar si vanzator (copii dar e bine sa aveti si originalele) - nu trebuie traduceri - se plateste la ghiseu politiei taxa numere provizorii - act de identitate original -sa nu ai amenzi sau impozite neplatite,te obliga sa platesti din ele pt a primi autorizatia de la primarie. |
trx23 si teen.ager mersi mult de raspunsuri,raman dator.
|
Vezi ca fara pile te ia dracu' pana reusesti sa completezi si sa strangi 15.000 de chitante, cereri si adeverinte. Acuma si-o inmatriculat un vecin un A Klasse, o durat o saptamana pana o reusit sa ii scoata numerele negre.
Sa ai nervi si rabdare pana termini. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare, stie cineva pe unde pot gasi prin baia mare huse de genul asta?
|
salutare!
Ma ajutati si pe mine daca aveti vreun info cu o diagnoza vag (vag-com peste 7 sau vscd) si bineinteles nu la pret foarte mare/ ora. ma intereseaza pentru ca vreau sa fac ceva experimente pe masina mea cu ajutorul diagnozei. Mersi astept info |
Salut. Am un BMW E30 324 si nu imi merge turometru si ceasu si nu stiu din ce cauza nu functioneaza.Ceva sfaturi?:|
|
cablaje din cluster! am avut si eu un E35 si aveam aceiasi problema. s-a rezolvat cu putina rabdare in a desface clusterul si cu un WD40 :) succes
|
care stiti prin baia mare sau prin imprejurimi cine are presa pentru evazari? sau cum ii se zice:D...
|
Salutare , imi puteti zice dak stiti , cat ma costa numerele rosii pe o luna
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning