Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

florynvl (X29 ZMT) 31-05-11 20:04

Re: Discutii Diverse Intre Useri

saracul copil,v-ati pus toti pe el ?:))

DjRainManFast 31-05-11 20:07

Respectat trebuie orice om, pacat ca unii isi pierd respectul pe parcurs. Nu intelege, lasa-l in pace, chiar daca te certi cu el nu rezolvi conflictul. Problema este simpla, il punem pe ehm ala sa vina la o intalnire si gata!

DemonS 31-05-11 20:08

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 4364991)
sa nu uitam ca unii ca fane baga banii in masini nu in bitefight....si sa nu uitam ca ei au permis ,masina si o varsta ...si trebuie realmente respectati pentru ce fac

fiecare cu ce poate sa faca la varsta lui, ii respect pe cei care ofera respect! Dar nu e prima data si nu sunt singuru de care se ia aiurea cum am zis mai sus s-a mai luat de cineva prin ianuarie-februarie , si acea persoana avea permis , masina si baga bani in ea, imi fine nu are rost sa mergem mai departe.

fan3xxl 31-05-11 20:11

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4365009)
fiecare cu ce poate sa faca la varsta lui, ii respect pe cei care ofera respect! Dar nu e prima data si nu sunt singuru de care se ia aiurea cum am zis mai sus s-a mai luat de cineva prin ianuarie-februarie , si acea persoana avea permis , masina si baga bani in ea, imi fine nu are rost sa mergem mai departe.

hai, go fast, uita`ne pe toti, n`o sa ne fie dor de tine.

yg.alex 31-05-11 20:12

n-ai inchis ma tabu cu 4tuning? lasa-l decat pe ala cu bitefight si tuneaza-ti vampirii :)))

Vl-91-KpE 31-05-11 20:15

https://www.youtube.com/watch?v=CanAuizYjOI :))

fan3xxl 31-05-11 20:20

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 4365035)

gata ma? a`ti terminat joaca?

EHM-89 31-05-11 20:26

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4365003)
Respectat trebuie orice om, pacat ca unii isi pierd respectul pe parcurs. Nu intelege, lasa-l in pace, chiar daca te certi cu el nu rezolvi conflictul. Problema este simpla, il punem pe ehm ala sa vina la o intalnire si gata!

Eu nu am mai scris ceva de doua zile, aproximativ. Ce am scris a fost un offtopic, cand am intrebat despre un ulei, si doua infraction cand am zis un puti, si un esti prost. scuzele mele. Daca vrei sa vezi urmareste ca nu am continuat sa ma cert, si am citit prezentari de masini.. Eu vin la intrunire daca vreti sa va convingeti ca nu sunt DemonS, si ca nu sunt nici rahat, sau cum ma jigniti aici. :D

DemonS 31-05-11 20:29

Quote:

Originally Posted by EHM-89 (Post 4365066)
Eu nu am mai scris ceva de doua zile, aproximativ. Ce am scris a fost un offtopic, cand am intrebat despre un ulei, si doua infraction cand am zis un puti, si un esti prost. scuzele mele. Daca vrei sa vezi urmareste ca nu am continuat sa ma cert, si am citit prezentari de masini.. Eu vin la intrunire daca vreti sa va convingeti ca nu sunt DemonS, si ca nu sunt nici rahat, sau cum ma jigniti aici. :D

Ai face bine sa te duci , mi se urca mie lumea in cap prea mult degeaba.

fan3xxl 31-05-11 20:29

Quote:

DUTE BA SI TUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foloseste VANISH!!!!!!!!!!!

trafy-vr6 31-05-11 20:51

cine recita o poezie ?

alexfaq 31-05-11 20:52

Fara violenta, serios, eu chiar sunt curios de EHM, sa vad daca chiar a terminat dreptul... in restu nu am absolut nimic!

trafy-vr6 31-05-11 20:52

Quote:

pai ai un post sau 2 de azi dimineata....mai posteaza cineva de pe userul tau ?

@alexfaq: cum e treaba cu nervii aia la masea ? e rusinoasa ?

yg.alex 31-05-11 20:53

poate e intr-o relatie cu demons :))

alexfaq 31-05-11 20:55

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365141)
pai ai un post sau 2 de azi dimineata....mai posteaza cineva de pe userul tau ?

@alexfaq: cum e treaba cu nervii aia la masea ? e rusinoasa ?

Ce nervi frate ? :rolleyes2:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 19:01.

- Copyright 2026 4Tuning