Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 31-05-11 14:33

Re: Discutii Diverse Intre Useri

nu ca lu cucu ii tremura mainile pe maneta:))

Vl-91-KpE 31-05-11 14:46

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4364111)
Oho...James is on air with us!! Hi James.....today the wind is strong , I'll recomend to stay indoor because your crusing speed will be lower because of the weather conditions!

Ai promis ca ma duci in Olanda.. si nu ai mai zis nimic :( te tin minte =))

Bogdan.vl 31-05-11 17:18

Quote:

Originally Posted by EHM-89 (Post 4363921)
Azi am stat sa primesc un colet, pfoi am ratat totul :oops:

Ti`a sosit streangul?
Pacat... o sa ne fie dor de tine...

DemonS 31-05-11 19:18

Quote:

Originally Posted by EHM-89 (Post 4360800)
..

Care esti ma tovarase ? Nu crezi ca vorbesti prea mult pentru aia "21" de ani sau cat zici ca ai ? Dute si joaca Mario si lasa forumu asta in pace !

fan3xxl 31-05-11 19:27

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4364850)
Care esti ma tovarase ? Nu crezi ca vorbesti prea mult pentru aia "21" de ani sau cat zici ca ai ? Dute si joaca Mario si lasa forumu asta in pace !

iti sugerez si tie sa faci acelasi lucru ;)....adica...banuiala mea 99% este ca EHM esti TOT TU, asa ca termina prostiile, uita forumu asta, si dute joacate cu copii de varsta ta :)

DemonS 31-05-11 19:29

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4364874)
iti sugerez si tie sa faci acelasi lucru ;)....adica...banuiala mea 99% este ca EHM esti TOT TU, asa ca termina prostiile, uita forumu asta, si dute joacate cu copii de varsta ta :)

crezi ce vrei ;) daca vrei uita tu forumu !!
Pune un moderator necorupt sa verifice ip-urile si adresele de mail si dupa o sa vezi ca nu sunt eu ala;)

Va dau team viewer la toti sa verificati daca e vre-un cont cu numele ala la mine in pc!
In caz ca stiti la ce foloseste team viewer ;)

fan3xxl 31-05-11 19:35

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4364879)
crezi ce vrei ;) daca vrei uita tu forumu !!
Pune un moderator necorupt sa verifice ip-urile si adresele de mail si dupa o sa vezi ca nu sunt eu ala;)

Va dau team viewer la toti sa verificati daca e vre-un cont cu numele ala la mine in pc!
In caz ca stiti la ce foloseste team viewer ;)

esti total neinteresant bai baiatule, nu intelegi sa lasi vrajeala asta si sa UITI FORUMUL ASTA!!!!

DemonS 31-05-11 19:42

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4364896)
esti total neinteresant bai baiatule, nu intelegi sa lasi vrajeala asta si sa UITI FORUMUL ASTA!!!!

Esti praf ;) Tu esti inapt de nu intelegi ca nu sunt eu ***-u ala ?? Uitaa tu forumu dute la shaorma si apucate de sala ;) Hai ca deja imi pierd destul timp cu tine

fan3xxl 31-05-11 19:45

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4364925)
Esti praf ;) Tu esti inapt de nu intelegi ca nu sunt eu ***-u ala ?? Uitaa tu forumu dute la shaorma si apucate de sala ;) Hai ca deja imi pierd destul timp cu tine

copile...te mananca maselele? ti`a placut sa fii tu smecher, dar pana aici ti`a fost!

DemonS 31-05-11 19:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4364934)
copile...te mananca maselele? ti`a placut sa fii tu smecher, dar pana aici ti`a fost!

Iti spun o data , iti spun de 2 ori de cate ori vrei sa-ti spun ca nu sunt eu ala ? Ce e asa greu de inteles ? Mai lasa frate de la tine nu`l mai baga in seama + ca nu poti sa faci pe cineva sa faca ce vrei tu.
Nu esti mare zmeu sa faci legea pe strazi si pe forum, eu nu v-am mai bagat in seama v-am lasat sa vorbiti pe aici da acum vad ca deja incepeti sa faceti caterinca de mine si tu sa ameninti e si normal sa comentez la tine pt ca nu e prima data si iarna tot asa te luai de un baiat dupa forum sareai cu gura pe el si cand ai vazut ca au sarit 2-3 cu gura pe tine n-ai mai zis nimic , asa ca lasa-ma cu asta ca ma prinzi pe strada si ca alt ceva ca a mai zis unu ca ma intalneste cum ne-am intalnit pe Matei Basarab , si m-am dus pe blv la el si nu a zis nimic ;) Gandestete ce riscuri poti avea nu amenint pe nimeni dar vad ca tot nu intelegi... eu m-am oprit nu mai vin la intalniri cu voi nu mai am treaba cu voi stau pe forum cat vreau si unde vreau intelegi ? Daca nu intelegi poti sa cauti alt forum cu masini eu nu plec de aici ;)
Ma faci sa scriu romane degeaba ca tot nu intelegi, suna`l pe Trafy sa stearga posturile ca asta se pricepe sa faca ce`l mai bine cand zic ceva adevarat puneti mana pe telefon si gata "Alo , ba Trafy iar posta Daemon Tools ala , vino si stergei posturile" . Ar fi mai multe de zis dar nu are rost !

fan3xxl 31-05-11 19:57

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4364953)
Iti spun o data , iti spun de 2 ori de cate ori vrei sa-ti spun ca nu sunt eu ala ? Ce e asa greu de inteles ? Mai lasa frate de la tine nu`l mai baga in seama + ca nu poti sa faci pe cineva sa faca ce vrei tu.
Nu esti mare zmeu sa faci legea pe strazi si pe forum, eu nu v-am mai bagat in seama v-am lasat sa vorbiti pe aici da acum vad ca deja incepeti sa faceti caterinca de mine si tu sa ameninti e si normal sa comentez la tine pt ca nu e prima data si iarna tot asa te luai de un baiat dupa forum sareai cu gura pe el si cand ai vazut ca au sarit 2-3 cu gura pe tine n-ai mai zis nimic , asa ca lasa-ma cu asta ca ma prinzi pe strada si ca alt ceva ca a mai zis unu ca ma intalneste cum ne-am intalnit pe Matei Basarab , si m-am dus pe blv la el si nu a zis nimic ;) Gandestete ce riscuri poti avea nu amenint pe nimeni dar vad ca tot nu intelegi... eu m-am oprit nu mai vin la intalniri cu voi nu mai am treaba cu voi stau pe forum cat vreau si unde vreau intelegi ? Daca nu intelegi poti sa cauti alt forum cu masini eu nu plec de aici ;)
Ma faci sa scriu romane degeaba ca tot nu intelegi, suna`l pe Trafy sa stearga posturile ca asta se pricepe sa faca ce`l mai bine cand zic ceva adevarat puneti mana pe telefon si gata "Alo , ba Trafy iar posta Daemon Tools ala , vino si stergei posturile" . Ar fi mai multe de zis dar nu are rost !

frati nu cred ca suntem...sau eu stiu, pe unde a umblat tata?....dar pana la proba contrara poti sa fii frate cu mami tau, nu cu mine ;) la intalniri nu vi, de condus nu conduci, 15 ani ai, DUTE BA PE supermario.forum.com, pentru astia de varsta ta.....si lasa gura mai mica...nu mai fi asa curajos!!!

DjRainManFast 31-05-11 20:01

V-ati incins? Fanel......oare are rost sa te complici? Iar tu ibizza, demonS sau oricare alt alias, putin respect nu ti-ar strica si o exprimare ceva mai moderata, nu inteleg cum de tu mereu reusesti sa ai un conflict cu cineva?? Nu trebuie sa ne demonstrezi nimic, aici nu e o competitie care e mai tare-n gura! Forumul asta s-a transformat in 4tzatze, numai certuri, injectii si tampenii se posteaza, iar daca nu e folosit pe post de chat!

yg.alex 31-05-11 20:01

vezi ba ca iti moare varcolacu de foame...lasa forumurile pt baietii cu permise, dute la varcolacii tai.

DemonS 31-05-11 20:03

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4364983)
V-ati incins? Fanel......oare are rost sa te complici? Iar tu ibizza, demonS sau oricare alt alias, putin respect nu ti-ar strica si o exprimare ceva mai moderata, nu inteleg cum de tu mereu reusesti sa ai un conflict cu cineva?? Nu trebuie sa ne demonstrezi nimic, aici nu e o competitie care e mai tare-n gura! Forumul asta s-a transformat in 4tzatze, numai certuri, injectii si tampenii se posteaza, iar daca nu e folosit pe post de chat!

Stiu ca imi lipseste exprimarea moderata , dar daca nu intelege ca nu sunt eu ala ce sa-i fac ? Sa ii scriu pe foaie ?

Mytza07 31-05-11 20:03

sa nu uitam ca unii ca fane baga banii in masini nu in bitefight....si sa nu uitam ca ei au permis ,masina si o varsta ...si trebuie realmente respectati pentru ce fac

All times are GMT +2. The time now is 13:13.

- Copyright 2026 4Tuning