![]() |
Re: Club Ford Capri
cred ca am rezolvat:
http://motoarebarci.ro/nut-7-16-ro.html daca va loviti de probleme cu suruburi sau piulite UNF gasiti pe aici, sau, la wurth. spor! |
salut
stie careva daca pe varianta mk1 au fost deosebiri de caroserie pe decursul anilor? adica din 69 pina in 73? ma refer la forma capotei,a narii? sau la liniile masini? Observ ca nara de pe capota din 69 difera fata de cea din 73..cea din 73 parca nu e asa pronuntata..gresesc oare? |
Quote:
|
Quote:
Daca vrei sa cumperi ceva si nu te intelegi cu vanzatorul la pret asta este :!: , ghinion :!: , cauti in alta parte ! Nu conteaza cu cat a cumparat ala, nu conteaza ce tehnici de negociere a folosit el la momentul achizitiei, nu conteaza ca vinde obiectul (''masina retro'' in cazul tau) dupa o ora, o zi, o saptamana sau doua, nu conteza ca vrea sa vanda din piata, de acasa sau de pe siteuri ...Nici daca e iubitor de vechituri sau colectionar autentic nu conteaza. In mod sigur nu vei fi tu singurul cumparator, iar daca nici alti potentiali cumparatori n-o sa-i ofere pretul cerut, in timp (zile-luni-ani ???) vanzatorul o sa reduca treptat pretul. Depinde de oferta cea mai buna. Daca cineva primeste mostenire o masina retro, inseamna ca trebuie s-o dea gratis unui pasionat/colectionar/iubitor de masinii ??? Daca a capatat-o fara bani (mostenire) trebuie s-o dea mai departe tot fara banii ? (nu e nevoie de raspuns, ambele intrebari sunt retorice...;) ) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
se pare ca m-am bucurat prea devreme.
piulita pentru TCA pe care am gasit-o are pas mare si mie-mi trebuie cu pas fin. pe numele ei 7/16-20. nu are nimeni niste piulite de TCA in plus? chiar si un TCA pe dreapta intreg ar fi bun, sau amandoua daca-s noi. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Niste poze faine :-) , un Capri mk2 pt piata din USA, si ceva Capri mk3...
|
|
Adica vreo 22 000 euroi...
Tehnic masina are multe modificari care ii cresc valoarea (motor V8, 5000 cmc, suspensii meseriase, cv 5trepte, esapament smecher), insa ca aspect mai lasa de dorit, ma refer in special la interiorul reconditionat in mod stupid. Pt atatia bani trebuia sa fie mai atent la detalii (culori, calitate materiale si executie folosite la interior). Nu cred ca o sa fie cineva dispus sa dea o suma atat de mare doar pt modificarile tehnice. |
Quote:
Da-mi te rog un email la [email protected], am incercat sa-ti dau PM dar ai dezactivata optiunea respectiva. Vreau sa vorbim una alta, sau poate ma suni pe +40721.931.432, am ajuns prin tara pt putin timp sa-mi rezolv problemele cu niste bucuresteni neseriosi ce m-au lasat cu impozite pe cap. |
4 Attachment(s)
Se pare ca pe la noi nu mai face nimeni nimic la capra din dotare...
In Anglia, un pustiulica a inceput in 2008 sa lucreze pe o ruginitura de Capri. Masina a trecut prin mai multe etape (am mai pus poze cu ea altadata), a facut-o intrun fel, a stricat-o si-a abandonat-o in garaj in 2012, iar anul asta a reluat munca la ea, a reparat-o, a revopsit-o si acum arata super. |
Asta e cu ceva motor perfuzat Turbo.
Tipic pt englezi si cei cu bani de peste hotare. Da-mi si mie linkul te rog, poate ii fac o vizita, ca tare m-as pune in spatele volanului sa vad cum e :twisted: Vad ca si miscarea Manta din Ro e cam slaba, in TM s-au pierdut cateva spre capitala, unele zac undeva dar nu situ unde, la cate poze am cu ele prin oras acum 5-6 ani, acum e pauza totala. Capre la fel, una singura se tot chinuie omul s-o vanda, Granada MK I doar una 4 sale, in rest tot ce era interesant si vechi a cam disparut, probabil s-au lasat proprietarii de net pt ca alta explicatie nu vad, sa fie toate youngtimerele ce populau forumurile acum 7-8 ani, disparute, moarte? :???::sad: |
Da, e turbo, asta e ala ( ;) ) cu motor de Nissan de care am mai pomenit (dar nu e singurul).
Aici poti vedea intreaga 'epopee', din dec 2008 pana in prezent: http://retrorides.proboards.com/thread/51604?page=24 La volan nu stiu daca o sa te poti pune, dar sigur n-o sa te poti da cu el momentan. Masina era aproape gata pt MOT (ITP-ul la englezi) cand a aparut un scurt-circuit la insalatia electrica si ca sa nu ia foc masina si garajul, proprietarul a smuls la repezeala mai multe fire si furtune iar acum trebuie s-o ia de la capat cu reparatiile ca sa fie functionala... |
Pffff, asta e masina cu noroc cat TURBO :oops::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning