![]() |
|
Re: Diverse discutii
eu ......... :)
|
:-Pera o gluma cu perdea:-P
|
pe bune?:))))))
|
tazule...am mai multi locuitori k tine :))....
|
Quote:
astept un semn daca da |
mha nu shtiu`...ashtept sa ajung sa ajung la industrie akolo:)...creste orashu singur.....doar tre` sa intre lumea pe pagina...aia e chestia ...!!
|
http://ploiesti.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=45 pareri impartite despre cursele auto din ploiesti:lol:
|
hai sa ne mutam acolo :mrgreen:
ce tare le-a raspuns bach la reporterii aia :D |
relantisoare :)) au sufocant centrul cocoasele de la mercury sa zicem un punct de reper mai bun...intersectia de la central e mereu blocata pentru ca masinile nu pot sa treaca suficient de repede de acea trecere de pietoni de la marcury din cauza cocoaselor (si a masinilor parcate aiurea :) )
la scoala 14 sunt 2 randuri de cocoase...unul artificial si inca unul natural, unde asfaltul a decis ca vrea sa fie si el un "relantisor" iar cele din bariera poate ca au scazut numarul de biciclisti aruncati pe trecerea de pietoni...dar dimineata la 7 30 - 8 00 nu iti doresti sa fi in zona aia cu podul plin de masini care abia se misca pt ca la trecere sunt cocoase... nu stiu unde au vazut ei curse de la catedrala pana la mihai viteazul...asta doar daca iti place sa rupi masina aiurea la sala sporturilor...curse de biciclete pe 200 de m :) iar pe bulevard nu cred ca a depasit nici unul dintre noi 50km/h |
Quote:
|
sunt total de acord cu fery... sa vezi cum merge lumea in coloana cu 50 la ora:) ceva de nedescris:))
|
Sunt niste idioti , dupa ce ca sunt strazile ca dupa razboi, mai vor sa puna si mai multe speed bumps de-alea, nu stiu la ce le-au pus pe alea la sc.14 ca oricum republicii e varza si iti rupi masina si fara ele, vai de capul lor de hoti
|
ala care detine firma asta cu speed bumps e ginerele lu Calota ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning