![]() |
Re: Club ESPERO
ptr mine...este opera de arta....deoarece...la exterior este suuuper clean...2 tonuri nimic mai mult.....frumos...jante..suspensie...faruri pe negru...etc etc...este asa de subtill si totusi...de efect;)..nu popotionari..cocalarii..si alte poarcarii...
sa mai vorbim de inima masinii....:))? fiecare om..ramane impresionat..in felul lui de o masina...mie mi`a placut enorm...aceasta..si posibil si alte espero..daca sunt aranjate cu bun simt... pace;) cat despre masina...o tin nitel pe loc...ca`l pacalesc pe tata cred:))...il fac pe el stapan::)) |
Total de acord cu draky. Eu am vazut masina live si vreau sa spun ca e suuuuper! Sa o vezi cand trece pe langa tine pe strada cum arata jantele alea in mers, clean, shiny...Si cum se aude...Prea tare, se cunoaste de la o posta ca nu e toba cea care urla asa, ci motorul, scoate acel sunet frumos...Se aude si turbina, ce mai! Eu prefer asa mai simpla la exterior dar modificata muult la interior (motor). iti dai seama pe A2 cum e sa il faci pe unu cu o pisica sau un urs care se da rotund ca are BMW si se uita in scarba la un amarat de Espero...cu 250 cai +... Si sincer, eu as da bani pe masina aia...Poate nu 5500 sau 5000, dar un 4500 merita din plin masina aia!
|
da la un 4000-4500 as da pe ea.. e ..nam cuvinte.. :D abia astept sa vad in actiune si bestia lui esperache :D:D:D:D
|
Problema nu e ca masina nu merita banii, merita chiar mai mult. Zicea cineva mai sus ca in banii astia nu isi scoate investitia. Corect... Masina e superba, dar... ati da banii astia pe ea? Eu nu cred, as prefera sa ii bag in masina mea, sa ajunga a mea ceva de genul... acuma, depinde si cat de atasat esti de masina proprie, cat de multa pasiune pui, daca ai chef sa construiesti tu aproape de la 0 asa ceva...
|
as da banii pe ea... :)))
|
dar sa inteleg...ca acum..este la al 2l`ea propietar..de cand a fost modificata ...nu?
|
NU. E a lui, el a facut-o, mai are si un Cielo care e facut si ala de mori langa el. Ala l-a facut ca lumea, insa motorul stock mi se pare, cica sa isi faca treaba cu el zi-de-zi, prin oras. Espero il tine mai mult pt weekend, la iesire cu prietenii, la o plimbare, etc... E prea tare masina.
@banzay: Sincer si mie mi-ar placea sa fac masina mea de la 0, daca as avea banii aia..Insa timpul pierdut prin service, vopsitorie si alte cele...Ala nu ti-l plateste nimeni, nervii care ti-i faci cand nu iese ceva ...la fel, nu ti-i plateste nimeni...Plus ca nici banii care ii bagi in masina nu ii scoti pe toti, el cu siguranta a bagat mult mai mult decat atat. |
Salut,sunt posesor de Espero 1.5 16 valve si a-si vrea sa ma alatur clubului.
|
Rob3rt vreau sa te intreb cum ai facut facut cu masca de ti-a iesit bad boy look??
|
Salut si bun venit, iti poti face bad-boy cu 200 ron cam atat cred ca mai costa...cauta la sectiunea: " tuning exterior" pe ghetto tuning - zona Colentina sau " 2 fast customs bucuresti" - zona berceni.
|
Mersi frumos Rob3rt
|
salut si bun venit in club mr special...robert 200ron doar modificarea fara vopsit nu?ca am vorbit cu NDY si a zis ca nu mai are mai nimic din ea deci trebuie sa o fac singur:oops:
|
am gasit cu 150 de ron sa mi-o faca dar fara vopsit.....o sa vad cat mai costa si vopsitul
|
Da, 200 fara vopsit...100 de gr de vopsea costa 24.00 ron si gasiti in targ, vopseaua o face dupa codul de culoare al masinii.Nu cred ca va trebuie mai mult de 200g.
|
Mda vopseaua nu e scumpa....mana de lucru e. Stit vreun vopsitor care lucreaza bine si ieftin?? :D
|
Rob3rt daca nu sunt prea stresant imi dai si mie id ta de mess sa te mai intreb cate ceva?/?
|
Am schimbat zilele trecute caloriferul de caldura, mi-a luat o zi intreaga. Acum da caldura...super ca lumea da! Insa...aerul vine cam slabut de la aeroterma, in sensul ca nu da puternic. Pe treapta 4 vine cam cum ar fi trebuit sa sufle pe treapta 2...De la ce poate fi? E vreun releu, siguranta , ceva?M-am uitat sub grila, la ventilatorul de la aeroterma...E curat pe acolo, deci exclus varianta cu frunze si alte cele pe acolo...Ceva pareri?
|
Quote:
|
Crede-ma ca le-am pus bine, nu e prima oara cand le desfac. In plus, se aude un sunet care nu se auzea mai demult cand comut pe treapta 4...Nu stiu ce sa ii mai fac , sa sufle cum trebuie pe fiecare treapta...
|
alta viata cu caldura.. :D parca are si aeroterma releu/relee..verifica-le
|
Ok, dar unde sunt alea? Vazusem o schema electrica insa nu am inteles nimic din ea, adica nu am inteles unde sunt pozitionate toate cele...Daca imi puteti spune, as sti ce sa verific...
|
2 Attachment(s)
poze cu noul bot schimbat societatea de asigurari
|
1 Attachment(s)
|
johnson ai manualu de utilizare de la espero ,daca da baga id meu claudiu_rahova sa mil dai si mie te rog frumos
|
|
Unbelievable!
|
believe it :))
|
inger exista undeva sigurante pt ventilator ca mie la un clio mi s a ars aia de la treptele 1,2si mergea doar 3 si4...si mi a zis un baiat ca s ar putea sa fie un releu chiar pe motorasul ala al ventilatorului dar n am dat jos sa vad e frig rau:D
cat te a costat caloriferul?ai schimbat si antigelul sau a trebuit sa l scoti,nu?ca trebuie sa umblu si eu:oops: |
149 de lei parca a fost. A schimbat el si antigelul cu un Aral.
|
prelungirea nu este de mazda ci este de ford fiesta 2007 ianainte am avut aplicata o fustita de la bmw ca sa pot face itp si dupa acea nu mia mai placut asa ca am schimbato oricum plasa din mijloc dispare si se pune plasa de aluminiu neagra apropo de faruri leam pus ca alceva nu mergea .......iar sa raspund la critici .....ceace vreau eu sa fac este mai unicat nu copii dupa alti.......asa ca bafta tuturor ......si sa raspund la cei 110 cai pe care ai am acum.......eu am motor de opel astra nu este pus de mine asa am cumparat-o........si am dus-o sa vad cai reali la un baiat in ct care se ocupa de asa ceva ......si mia zis ca are 110 si mai pot sa ai mai pun cativa cai in plus ......adica filtru serpisori si resoftare .........dar problema la resoftare este ca eu am cutie automata si sar putea sa faca cutia bummmmm
|
pentru sex 99 problema ta cu calculatorul este ffffff simpla .....stiu asta ca inainte ade a avea espero rosu am avut unu alb de 1,8 cu cutie automata si mie mia plouat in masina direct pe calculator si a trebuit sa il schim am vb cu cineva care dezmembreaza a venit cu doua calc de model 1,5 ia schimbat cipul din calc de 1,8 ars pe calc de 1,5 si a mers perfect la mufe este la fel se potriveste si de pe cielo
|
interesant ca ai motor de astra...1.5 ...110 cai????
|
da asa este
este real 110 cai nu vreau sa ma laud dar asta este realitatea si eu am ramas masca cand mia zis ala cati cai am |
am o itrebare cum pot sa postez pozele ..aici?
|
Dai post reply din stanga si sub fereastra care iti apare, ai pe undeva manage attachements.
Eu nu stiu sa se fi pus pe astra F vreun motor pe benzina de 1.5... Cel mai apropiat de care stiu eu, era ceva de pe la isuzu parca... si ala intradevar avea 1.5 110 cp... dar nu stiu cat se potriveste... |
5 Attachment(s)
pozele cu bara fata si farurile
|
posibil sa ai dreptate nu eu am schimbat motorul asa am cumparat-o o am de 7 luni
|
farurile. bara fata si bara spate tobele eu le-am montat.......ca sunt de meserie tinichigiu auto
|
Eu sincer cunosc destul de bine astrele f si g si nu stiu nici un motor pe ele de 1.5 si 110 cai cel de 16 in 16 v are 100 in cap,poate o fi motor de astra h dar nu cred sincer ca este mult mai scump ca masina
|
stiu doar atat ca baiatul care mia masurat cai mia spus ca este motor de opel dar de ce model nu mia spus..... si mia zis ca poate resofta calculatorul sa ai mai dea in plus 20 sau 30 de cai ca ia facut la un prieten pe un passat si la dus de la 131 cai la 165 de cai
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning