![]() |
Re: My KYS !!
Acum arde de nerabdare sa se dea cu 40 la ora :D ..
|
@furry - mi-ai ghicit starea ! daca pana acum eram detasat de situatie , de 2 zile de cand se prevede finish-ul deja nu mai am stare ! Mai am 2 zile si cred ca incep sa o asamblez !
@robynet - ma alatur cu drag :) UNDE??? :) |
lasa ma ... mergi pe burta ... e apa mica :lol:
|
Felicitari pentru culoare chiar a iesit dementiala>:)
|
Cand e gata?!Cand e gata?!Cand e gataaaaa?!Vreau sa o vad:D
|
Acum munceste de zor sa o asambleze ... treb sa avem rabdare .. ! :D
|
Bine ca sta aproape de mine sa o vad cand iese :lol:
|
Quote:
Hai sa o vedem comple"C"ta :) ca abea astept domnu Cosminache :D ! |
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru interesul pe care-l au pentru proiectul meu. Masina usor usor..incepe sa prinda forma...( cateva poze de aseara )
|
ba esti nebun ? :lol: deci se vede cam grav pata aia de culoare :lol: hai sa o vedem si noi live mai repede + pizza la garaj !
|
O toba sport si noi ceva? :lol: Stiu ca ai avut si ai dat-o jos, ca era incomoda la drum lung... Cauta ceva cu silencer pt drum lung, ca in oras merita si ea putin zgomot :lol: Felicitari pentru cum a iesit, nu am decat cuvinte de lauda! S-o vedem asamblata gata, si cu jantele pe ea (poate le schimbi si tu culoarea.... sa nu mai fie crom....).
|
Oglinzile retrovizoare nu le vopsesti complect in culoarea caroseriei?
|
Quote:
Cosmin, din ce am citit pe aici, ştiu că ţie īţi plăcea mai mult cu oglinzile complet negre...Văd că te-ai răzgāndit :)... Maşina arată demenţial! Chiar te rugăm să ne ma pui poze, īn funcţie de cum o asamblaţi! |
superrrrrrrrrrrbaaaaa8)8)8)8)8)
|
"Mami,mami,vreau sa ma plimb cu KYS-ul":)Frumoasa rau!Clean look.Frumos!
|
8 Attachment(s)
Se pare ca evoluatia masinii chiar intereseaza , iar acest lucru ma bucura nespus. Am ajuns acasa dupa FIX 12 ore de munca continua iar treaba inca nu e gata. Nu ma grabesc ...
Pe ordinea de zi : - curatat etrieri - tamburi - montat jante - vopsit si montat plafon , stalpi, fete de usi - montat mocheta + schimbator viteze, tunel etc - montat volan + carcasa - asamblate ambele fete usi.. - facut si montat banutz ( thejock3r ) pe capacul jantelor |
Cand vad cum avanseaza si am vazut cam dupa la inceput.....Am citit topicul de la A la Z,masina a evoluat foarte mult,gandeste-te ca stiu ca nu-i a mea dar,parca atunci cand evolueaza,evolueaza si inima mea,parca-s pune drojdie sa creasca,nu stiu de ce:))Dar,foarte frumoasa!Apropo,jantele?De unde?
|
nu stiu cum de ai putut sa pui materialul ala oribil pe usi ! o da in kitch....
|
Quote:
ps. Ti-a iesit Cosmine , mai ai putin si poti sa te bucuri de toata munca si pasiunea depusa :) Succes si nu te grabi , mai bine meticulos decat sa revii sa mai faci o data acelasi lucru. Take your time ...Te salut! |
Nenea sper sa nu te superi pe mine ..dar mie nu imi place acea bucatica rosie pe panourile de usa ..mai bine o lasai neagra sincer .. nu mi`o lua in nume de rau :( in rest servici usor :D
|
Eu cred ca atunci cand vine vorba de gusturi si preferinte............nu putem fi toti deacord. Important este volumul de munca depusa, pasiunea si finantele investite, calitatea tuturor lucrarilor, ideile si mai ales unicitatea sau customizarea lor. Nu tot ce se gaseste pe o astfel de masina este produs de cineva, multe modificari sunt adevarate inventii, altele sunt adaptari costisitoare, dar toate au acelasi scop - de a scoate o masina din anonimatul de serie si, de ce nu, de a o face unica.
Bravo Cosmin, ai o masina unica si originala! Felicitari! PS: Jantele sunt niste super AVUS pe 18". |
Gusturile nu se discuta, asta e clar :)
Mersi Jay- Jay ! See you later :) |
13 Attachment(s)
masina este in proportie de 99% gata! azi a parasit serviceul MGS Auto. Cu multumiri ilui Serban ( the master chief )si ale lui Nilss ( impreuna cu trupa lui) ma pot declara total multumit.
Cateva cadre....de incalzire :) |
:shock::shock::shock::shock:
Frumoasa masina nenea Jockero, a iesit bomba "atomica" |
A iesit..nu am cuvinte..foarte frumoasa;)
Acum sa ai grija de ea. |
Felicitari !!!!
|
Suuuuperba!:dribble:
tot in vechiul loc o s-o parchezi? ca sa am ce admira in fiecare zii:D |
Felicitari arata super............:-):-):-)
Nu se va zgaria usor vopseaua mata? |
Felicitari pentru munca depusa! Meriti toate cuvintele de lauta;)
Vand ca ai anvelope noi:D O toba iti mai lipseste la masina, una foarte galagioasa |
bv superba
|
1 Attachment(s)
.....
|
de nota 10:shock:
|
f frumoasa,felicitari :tenisclap.ar merge un nr mic pe fata,ca e pacat de bara aia sa pui nr normal
|
1 Attachment(s)
Felicitarile mele Cosmine , a iesit magic !
|
cel mai placut logan...felicitari omu' cu jokerul:rolleyes2
fi multumit EMH |
Foarte frumos a iesit masina, urmaresc topicul de ceva vreme!
Dar am si eu o intrebare... Nu cumva se zice Joker, in loc de jocker ?? |
1 Attachment(s)
Quote:
Intra pe Cartoon Network ,restu e CanCan ! @Cosmin E foarte bine asa,nu asculta la parerile rele,vin din invidie,rautate....nu aprecieaza nimic... |
ne place, place ....place , ....place
|
|
@Vgroza - mersi de cuvintele frumoase.
@Tweety- cand voi ajunge eu sa ma atac de la orice....atunci e grav :) Multumesc de sustinere. @ EMH - nu inteleg sensul intrebarii tale,ptr ca ti-as fi dat un raspuns mai la obiect, insa corect este Joker. Lumea imi spune Thejock3r in baza userului pe care-l folosesc pe alte forumuri. ( Pe 4Tuning , in ciuda insistentelor, nu a dorit nimeni sa-mi schimbe nickul , in TheJock3r... ) @ionut - multumesc ptr filmulet . DIn cate observ l-ai conceput in baza modificarilor de anul acesta. COOOL... (misto melodia aleasa) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning