![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Quote:
|
Nu e mai simplu cu actuatorul de la inchidere? ;)
|
Quote:
|
i-am terminat intr-un final si deschiderea din buton al portbagajului:X
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza.
|
hmmm:)
toate fetele prezente!! 2 scufite si o balana :)) va asteptam si pe la club cielo la intalnire!!!! duminica dupa amiaza daca aveti placere si vremea e ok! in spate la galeria..ora undeva dupa 1...2 cam asa! |
Quote:
|
Quote:
toti impartim aceiasi pasiune!! nu conteaza marca :)) avem si un opel si o laguna acolo!! asa ca putem primi si batranele dacii! :) welcome! |
Quote:
|
Quote:
|
astazi am facut si eu pana la masina , disfac roata ma duc cu ea la vulcanizare, omu de acolo se chinuie 10 minute sa dea jos cauciucul la dat jos acum can l-a pus inapoi sa luat de mine ca ce eu imi bat joc de el eu nu vad cat e janta si cat e cauciucul?:))))) i-am explicat el nu dom`le ca eu imi bat joc de el....sa ii dau drumu cu roata mea de acolo, intr-un final sa calmat a mai chemat 2 baieti si se chinuia sa umfle roata. dupa fix O ORA au reusit:)) nu am platit nimic doar sa vada si el masina pe care pun roata ...cand m-am dus cu masina acolo...sa inchinat:))))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
is cam mari pentru dacie pasajele de golf3,pentru ca golful 3 are roti stock pe 14
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce-mi dai daca iti aduc poze cu Golf 3 cu jante pe 13 si discuri de 238? Printre primele bucati fabricate in '92.
Vezi ca autodata este un sait gresit. Da date irelevante. De exemplu acolo scrie ca 102-13 de Dacie are RC 9.5:1. Pe cand saracu' in realitate se chinuie sa ajunga la 9. Uite ca pana si site-ul tau favorit nu iti da dreptate. Nu te mai contrazice. Sunt modele de Golf 3 care au stock 14" dar sunt modele care au stock 13". |
oricum,azi ma luat politia grav rau....ditamai amenda,a vrut sa imi ia nr de la masina si multe altele.... si daca ma mai vede o singura data ,mi-a zis ca centru de colectare fier vechi are ce face din ea.... am incercat si cu "cv" intre acte si nimic. daca stie careva ce pot face in situatia asta....spuneti-mi va rog.
|
Quote:
|
Dar cum mergi tu pe strada ?faci tu ceva de tot te opreste politia, nu vad de ce te-ar opri doar pt niste jante.
|
Acum nu vreau sa par carcotas , dar eu in oras o singura data am fost oprit in 3 ani de zile si pot sa zic ca desi mereu nu eram perfect legal sa zicem mereu au fost ingaduitori fara sa dau bani , sau pile ci doar vorbind respectuos ! Cu Dacia asta asa cum este cu jantele si etc. nu m-au oprit niciodata si vin aproape zilnic in oras si plus ca mereu trec pe langa ARR , stau la panda exact la Popasul Merei :D Acum ce sa zic ori ai tu prea mult ghinion ori adopti o ft incorecta abordare !
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu de ce, dar eu cred ca aceste "opriri" sunt inchipuite.
Asta pentru a nu venii aici sa zica, ca defapt, nu a mai facut nimic la masina pt ca, a avut amenzi. E o parere.. |
a tunar-man si prima si prima data de jante mi-zu zis. ca ce merg cu tractoru de am rotile atat? crezi ca eu vroiam asa cv? fa o comparatie intre jante:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Am fost oprit de ARR mi s-au cerut actele respectuos , normal ca am totul in regula le-am predat le-au verificat sau ce naiba le fac ei totul ok. In timp ce rutiera imi verifica actele nenea de la duba de la ARR mi-a verificat jocul la volan , lumini , semnalizari etc. Apoi ma intreaba : Baietas cei este cu aceste roti ? Stiu ca nu scrie nimic in talonul tau dar ma crezi fraier? Si i-am raspuns: domnule rotile sunt puse de mine stiu riscul , imi asum responsabilitatea sper sa nu imi luati talonul si cam atat. Culmea si m-au lasat in pace , si apropo daca a ta e tractor eu ce sa mai zic cu 205 ? Folia nu o am omologata , jante si cauciucuri si sigur se mai gasesc cateva. Daca esti oprit asa des precum spui , garantat masina face obiectul altor nebunii si nu neaparat comise de tine dar ce iti pot garanta este ca nu te opresc ei asa doar de jante si etc. Deci nu suport politia de nici o culoare dar sa nu aruncam cu noroi degeaba sunt multi cu modificari in oras si majoritatea au avut parte de multa intelegere. Cand ne mai intalnim chiar personal daca doresti o sa mergem sa mai vb cu baieti care au masini mult mai modificate ! Concluzia este cea de mai sus masina a fost luat-a la ochi si din motive total opuse cu modificarile!
|
Quote:
Probabil ai fost oprit de un control RAR man, nu ARR ( ARR are treaba doar cu transportatorii ;) ) Cand ai o dacie modificata exista si riscul de a primi amenzi grase. E un risc de care sunteti constienti (sper ) cand le cumparati asa, sau le faceti voi. Ziceti mersi ca nu ramaneti fara ele ca in alte tari. Varutu, eu zic sa o vinzi, ar fi cea mai inteleapta alegere |
Quote:
1. Pot spune cu mana pe inima ca daca imi pun toba de pe masina lui , sansele sa ma opreasca politia vor creste exagerat de mult ! Se aude frumos dar eu nu as risca ! Daca nu sa confirme propietarul cum se aude masina la 3000 de ture si mai mult ! Sfatul meu ar fii sa faci ceva cu toba , folia da-o jos si daca tii neaparat sa ai pune-o cat mai bine posibil deoarece imediat se ginesc ca nu ai omologare si incearca sai dai o fata nu te costa mult sa umbli cat de cat la vopsea ! Plus de asta varutu ne-ai spus ca odata ai fugit de politie , daca asa a fost crezi ca aia nu ti-au luat numarul de inmatriculare ? sau sunt multe Dacii rosii ca a ta modificate in Buzau ? Deci este posbil sa ai si tu partea ta de vina chiar fara sa iti dai seama nu? Si chiar te-as mai sfatui sa iei legatura cu propietarul sa iti faca o imputernicire , si bineinteles prin care tu te compromiti sa platesti amenzi , impozit etc. si apoi dai gaz , iti ia talonul te duci frumos singurel si il recuperezi e un risc cum spunea si giubau_v8 de care trebuie sa fii constient astfel cu parere de rau ajungem la concluzia lui , vinde-o si i-ati ceva legal ! Imi cer scuze anticipat daca am ofensat vreun utilizator , nu asta era intentia mea o seara buna tuturor ! |
1 Attachment(s)
prea esti luat in vizor :))
o vinzi si aia e! scapi de ea...daca ti se pare un blestem!! :)) oricum mare grija ca daca te va mai opri sa nu ramai fara nr si fara talon. dupa aceea e mai grav. mers pe la bucuresti la fostul propietar si tot asa!! chestii si iar chestii!! take care... |
tuner-man ,ai dreptate si tu, dar si eu iti zic cu mana pe inima ca nu ma cred eu un mare sofer dar ...stiu legile si stiu sa nu ma fac vazut de politie si sa merg civilizat, ba chiar de folie nu a zis nimic,absolut nimicsi nu vreau sa par ...cn stie cum,si eu m-am intalnit cu 2 echipaje de politie care m-au oprit s-au uitat la masina si m-au lasat in pace FARA ADVERTISMENT ceea ce nu mi-a venit sa cred, si am vb si cu acestia care m-au oprit destul de frumos....ba chiar am zis ca nu o sa ma mai vada niciodata prin bz doar sa ma lase mai ieftin....vb lor stii care au fost: tu te tocmesti cu noi?si stai lin ca si pt vopsea era vb....si am in portbagaj toate piesele sa schimb la ea ca si cu tn am vb de ce imi mai trebuie sa o aduc pe linia de plutire....dar daca zic un adevar aici toata lumea iti sare in cap ... sau ca dc am luato? daca nu imi placea nu o luam... sau eram constient ca o sa am probleme...dar nu sa se ajunga aici cu ele.asta e....ori o vand ori o tin sa merg cu ea doar duminica pe o str necunoscuta doar sa fie cativa oameni bucurosi ca o tin.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning