![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
da cred ca ar trebui...
|
mi`am luat mashina...o dacie break...de unde fac si eu rost de stickere?
|
mihaie imi pare rau sa t anunt dar in buc nu prea mai merge treaba......adica mai sunt eu si inca 2 dintre care unu are permis si masina......si nuavem nmk .......inafara de 'nume'
p.s. felicitari pt achizitie |
Quote:
|
imi pare rau pt ca acolo la voi in bucale nu prea merge treaba... e si de inteles cu atatea cluburi pe acolo.. oricum youbule sprijinu tau este binevenit oricand si oriunde.. si chiar dak ai plecat in alt club.. ;)) tot prieteni o sa fim ;):P
L.E. app mai da si u p net yobule :) sau ai uitat sa il folosesti? ;)):P |
Nush de Buc ...dar in IS ..mere treaba :D ...sper sa va incurajam cand ajungem in Buc :)...baietzii ...ma stiti k sunt si am fost mereu alaturi de Bucuresti ;)
|
yo zik sa se stearga topic-ul asta k CD Bucuresti nu exista....parerea mea...sau cel putin nu mai este ce a fost
|
dak ramaneti uniti.....puteti si 3 oameni atata timp cat va intalniti si va intelegeti bine ...nu cantitatea conteaza ..ci continutu ...
|
Quote:
|
vai vai vai :)) s a vb p topicu asta :)))asa baietii mei keep up the good work
|
:)):P pai tot noi tre sa va facem sa vb ;)) app dorin cva poze cu majinutza nu pui sa o vdm si noi? ;)):P
|
cand o spal o s ii trantesc si cateva poze :) :P
|
2 Attachment(s)
P.S : caut si yo modelu asta de jante sunt O.Z Crono Evolution
|
Doar pe comanda ...:) se pot aduce mai mult k sigur ...:)
Am sa postez si eu pe sectiune Iasi...poze cu unele bijuuri din Club :) |
frumos rau benzu ala din is..low....frumos rau de tot....
|
Sa speram k il veti putea viziona la 4tuning days cu ceva ICE pe el :D
|
Quote:
|
Pai ..
am sa postez ...:) ...dar nu acum ;)) ...revin later ..:D |
I-mi pare rau dar nu voi mai putea aparea la tuning days....am lovit masina chiar vroiam sa o pregatesk cum se cuvine..dar ghinion
|
Ne pare rau sa auzim asta ...speram sa ne onorezi macar cu prezentza pietonala ..pana la urma precum am mai zis si sper sa nu o luatzi in nume de rau cu repetarea :) Un club e format in primul si primul rand de oameni ... k masinile sunt cele dupa care ne cunoastem ...asta e partea a 2-a ...dar ..de apreciat e omul si apoi " fiara " ;) ..
|
sry 4u dorine.... :( oricum cum zice si low sper sa n vdm la4t la standu Crazy Drivers ;)
|
2 Attachment(s)
msi baieti, cu masina sau fara..voi fi akolo
|
:(( ai lovit-o destul de urat.. cum ai reusit? :(
|
1- dorule asta e tata......te a mancat in popou , te ai scarpinat (si putin ghinion) masin se repara......eu sper ca tu sa t mai potolesti
2- vinerea viitoare va astept p toti din Buc sa tipati sa ne intalnim sa bem un cico o apa plata.......ca de.....crazy drivers it's not a club it's a family..................cei care nu aveti masini va astept cu un telefon la mine ca va ridic eu de udne stati..... 3- salam alecu :P))) P.S.. ADITZA TATA DACA NU NE ONOREZI CU PREZENTA VINERI SA MOL EU DE NU NU MAI AI CE DISCUTA CU MINE SI AM SA ROG P CINE O FI SA TI SCOATA cd DE LA USERGRUPS.............PAI DA O IN COLO DE TREABA........AI MASINA , AI TIMP MACAR 5 MINUTE ACOLO............... |
Sunt alaturi de tine mirciule, chiar va rorum frumos sa veniti, sa vedem daca facem sau nu ceva din filiala asta a CD-ului.
P.S Vreau sa rog moderatori sa strearga postul in care am scris ca ma retrag, a fost o prostie din partea mea, imi cer scuze tuturor |
Oke the one and only ... me... vadca va-ti trezit dupa o lunga hibernare... asha mai vorbim :)
voi fi acolo vineri. |
abea asteptam intalnirea :) voi fii si eu prezent cu mashina mea :))
|
Haideti baieti ca se poate. incet incet facem si noi ceva treaba aici
|
poate reusesc sa aflu un nr de oameni.....sa stiu cum fac rezervare......
|
Pai pana acuma suntem cam asa: Eu(yob), tu(mirciule), dmo.Mihai, hellboy, robertzel, mai vine si prietenu ala al meu Andrei(sti mirciule de cine vb), doru, si sa vedem cine mai vine. Fa rezervare pt 10 persoane, in caz ca mai vine cineva vedem, ne inghesuim noi. Poate vine si asa zis-ul presedinte. Apropo are cineva nr lui de tel??? Il vreau si eu.
|
Aaaa si sa nu uit, pt cei care nu au formulare am sa aduc vineri cateva, si inca ceva. Ne strangem si noi la un fotbal intr-o zi?
|
mirciule...la ce sa faci rezervare?
|
laaaa bereeee :D sa-mi ziceti exact ora si locul de intalnire :D
|
la ora 9 amfacut rezervare in cismigiu la biblioteca........la 8 45 va rog sa fiti in fata la mc de la cismigiu 0722162508 ...va aste[t cu brate;e deschise
|
Sper sa fim ceva oameni sa vedem odata ce facem.
|
Ohoo ....asa baietzii mei de incredere :) putini ..dar buni ...dar sa se miste treaba :D ...astept telefonul vostru in seara asta :) macar sa imi dea unul dintre voi un apel ..:) sa vb cu voi ;) bafta mare :D
|
na ca ne-am intalnit si noi mai multi :D la mai mare :) PS: vreau masina!
|
la mai multe :D
|
Sa ne intalnim nu asa ...nu doar k si club ....nu neaparat intalnire de club ...sa ne intalnim k si prieteni :D gratareeeee :D
|
eu nu vad dc nu......oamenii sa fie seriosi............nu ca robertzel ma cearta p mess ca nu facem nmk si cand este sa iesim el sta cu tovarashu la pahar de vodka acasa........aiurea......n oi fi eu cel mai bogat dar reuseam sa i fac cinste cu 2 3 beri.......rushinik
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning