![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta
E ce sai faci,asta e!Dar vom vedea un alt tico cu kitul de pe el:D
|
Cu siguranta veti vedea alt Tico cu fostul kit a lui` Alex...! Mai concret..nu voi pune poze ..pana nu o termin toata masina...va las..doar in suspans!Pana atunci..Numai bine! ;)
|
3 Attachment(s)
3 poze si de la mine
|
Quote:
imbucurator faptul ca nu s-a dus pe apa sambetei, legenda continua ! |
Quote:
Asa, in clipa in care am vazut Tico-ul lui Antonyo, m-am linistit si mi-am zis: "a ajuns pe maini bune!". @Antonyo: daca inca nu ai ales + aplicat vopseaua, iti recomand cu caldura sa alegi o nuanta cat mai deschisa! Culoarea de pe masina ta e ok, insa ar fi ideal sa-i dai si o perla alba, argintie sau galbena! (fa o proba pe un esantion, ceva). Multa bafta cu proiectul si scuze pentru intarziere, dar arcurile mai dureaza un pic pana le dau jos... Jantele le-am dat si pe ele, au ajuns pe un Matiz si se vad muuuuuuuult mai frumos decat pe Tico-ul meu, iar Matizul s-a schimbat si mai muuuuuuult dupa montarea jantelor... parca nici nu-i mai trebuie altceva decat poate o folie si suspensie sport :D Va multumesc mult pentru poze! Mi-am facut un folder frumusel, din care o sa aleg o poza sa-mi fac un poster cu Tico, iar sub poster sa-mi pun (la mine in camera sau in birou) cupele si diplomele obtinute datorita lui. Daca mai aveti poze, va rog sa puneti in continuare! |
Quote:
|
Ce rau imi pare ca ai dat motoru :(
Asteptam urmatorul proiect. |
1 Attachment(s)
Una si de la mine....
|
1 Attachment(s)
Va cer o parere...credeti ca vor da bine pe Tico...jantele astea?:D
|
Mie imi plac ,trebuie sa -ti placa tie, restul nu mai conteaza !
|
Quote:
Ca idee, nu au cum sa arate rau, dar ideea e ca nu se compara nimic cu jantele cu buza... si in acest sens o sa dau un mic search in seara asta. Edit: asta in primele 5 minute de cautari: http://cgi.ebay.de/7-x-15-Alu-DBV-Au...QQcmdZViewItem |
Quote:
|
Problema este ca...am cautat in toate magazinele din orash si de pe net...si nu gasesc cu buza si asa se gasesc doar cateva modele pe 15 6.5j 4x114.3 si alea care sunt ...sunt foarte grele incepand de la 8kg o janta!Foarte grele parerea mea!Raman la OZ Superturismo GT pentru ca sunt usoare si cat de cat arat si bunisor! Cui nu-i place...asta e :D
|
antonyo20 daca vrei trimite mie o poza cu masina ta si iti pun eu mai multe modele de jante pe ea (photoshop) sa vezi care sta mai bine si te orientezi
|
1 Attachment(s)
din pacate nu am decat una singura :(
Attachment 611386 ps: scuze de stalp - precizez ca prietenul meu a facut poza (nu are ochi de artist) |
10 Attachment(s)
Dupa cum am promis...pozele cu masina finalizata de ansamblat!La vopsit va intra Luni si va iesi marti..tot luni imi vin si jantele OZ Superturismo GT de 6.5j 4x114.3 R15 ..gumele le am de 3 saptamani..Marangoni Zeta Linea 195/45/R15
Eu sper ca va iesi ceva...am muncit eu si cu tatal meu 3 saptamni la masina..sa o scoatem la linie :) .Las pozele sa vorbeasca...astept critici..laude si sfaturi :) |
Ce culoare o vei face ?
|
seamana cu un alt tico dar nu-mi aduc aminte care ;) ai facut o alegre buna in legatura cu anvelopele;si eu tot Marangoni Zeta Linea 195.45.R15 am si sunt super ;se lipesc de asfalt;
|
meserie kitu...iese frumos cunosc masina pe care a fost si am fost impresionat de ce a iesit.succes maxim
|
Verde deschis metalizat.Adica cum a fost inainte..cod vopsea 43U adik verdele de Tico cu o perla :).O faceam si alte culori..dar la noi aici in Pitesti..politia si RAR-ul ..sunt comunistiiiiii!!!!!Iar daca ma duc cu ea la RAR sa omologhez alta culoare decat ce scrie pe talon...im sechestreaza masina acolo cand o vede :)
|
Da banuiesc ca vei face cu linia de pe usile fata, sa iasa la linie cu evazarile
|
Evident ca voi astupa liniile de pe usiile fata! Nu deschid alt topic...voi posta aici in continuare..Alex a fost deacord cu aceasta chestie...si in plus nu cred ca va deranja pe nimeni..daca el a fost deacord,parerea mea!:)
|
Sunt de acord ca Antonyo sa posteze in continuare aici!
Antonyo, ai spus ca-mi trimiti mie pozele mai intai, ca sa nu plang cand postez... Hai ca vorbim maine. |
O sa plangi tu dupa el!
ia pune si tu poze cu al tau ...sa vedem cum arata acum. |
Quote:
Daca te lasa inima si poti pune cateva poze cu el acum .... ps: daca ai nevoie de ceva piese,etc sa il readuci la stock, suna-ma Toate cele bune de la munte |
Mi-e jena sa pun poze cu el asa cum e acum, dar voi pune cand voi avea ocazia si cand voi avea si toate piesele necesare refacerii.
Ca sa-l termin, am nevoie de 2 arcuri stock, un scaun, o bara spate, 2 aripi, 2 semnalizari fata, luminile din bara spate, lukas-uri si poate un bord intreg (al meu e gaurit). Asta ca sa-l duc la tinichigiu si ulterior la vopsitor. Din pacate, momentan nu am timp sa ma ocup de toate astea... dar veti vedea poze cu el si asa cum e acum, si asa cum il voi vinde. Pana una-alta, pentru mine, cel mai important lucru de pe Tico-ul meu era acest body-kit, asa ca in lipsa lui, Tico-ul meu e ca si inexistent... nu mai are nimic special. |
am eu 2 semnalizari de tico poate vrea cineva cele de bara..:) le dau moka cui vrea\
|
Quote:
Ai vreun drum prin Constanta? |
Cred ca trebuie schimbat numele topicului in :Renasterea pasarii Phoenix !
|
:)) NU FI RAU :))
|
10 Attachment(s)
Buna seara si bine v-am gasit!Dupa cum am promis...poze cu evolutia "Furiei Verzi" :D.Astazi am scos-o de la vopsit..si am reusit sa echipez cam..50% din ea.Parerea mea este ca..a iesit bine..acu`..va las pe voi sa decideti!
|
2 Attachment(s)
Inca doua..si ma duc:D
|
sincer cred ca kitul merita o culoare mai frumoasa sau mai bine zis mai speciala nu una de fabrica
|
Dupa cum spuneam...in talon am trecur Verde Deschis! In plus..daca o faceam alta culoare..si ma duceam sa o omologhez la RAR imi opreau aia masina acolo cand o vedeau cu evazari..jante pe 15...si altele..nu crezi?Asa ca..totusi..vreau sa am macar asta legal..vopseaua!Numai bine!
|
[QUOTE=Antonyo20;1706946]Dupa cum spuneam...in talon am trecur Verde Deschis! QUOTE]
In talon nu scrie doar VERDE ? nu stiu sa fie si nuanta ... intreb doar, pt ca al meu stiu ca e alb casablanca, dar in talon e ALB ! deci puteai sa te joci cu verdele :shock: arata foarte bine,succes la asamblat |
Super jantele ! sa le stapanesti sanatos ; a iesit super masina ; si nuanta asta de verde da bine pe masina chiar daca multi o criticau si cand o avea Quick;daca ai putea sa-i schimbi si motorul ar fi "BOMBA";
|
Puteai sa vopsesti asa masina stok cu o alta culoare,sa mergi la RAR la omologare si dupa aceea sa pui kitul pe el:-P
Eu sigur asa faceam.......in fine e super masinuta:D |
Quote:
nu de alta,dar quick cand a facut kitt'ul tot jante pe 15" avea si nu parea atat de mare golul acela .... arata foarte fain vopsit asa, dar parca parca puteai sa incerci varianta lui spark88 :-) |
din cauza ca janta e pusa langa masina sau invers
|
era si asta o varianta spark dar trebuia sa vopseasca masina de doua ori;
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning