![]() |
Re: Club Cielo
adytza.....kestia aia cu multa vorba putine fapte...e semnatura...ca sa intelegi tu..e un fel de status la mess :)stai linistit ....daca vrei sa pui poze cu tine si masina si nu stii ceri ajutor...te ajut cu cea mai mare placere...deci stai linistit
|
deci chiar asta incercam sa fac si nush cum , si sa sti ca sunt un pic linistit acum ma gandeam ca esti sau sunteti mai nesuferiti :D dar acu ma bucur ca nu sunteti asa .NU ma descurc deloc am putea vb pe mes,ca aici mi se pare aiurea sa te tot intreb chesti pe care nu prea intereseaza pe nimeni ( nush daca ma intelegi ) oricum id meu este axdxyxyx
|
Quote:
|
deci aici daca esti ca mine si pui la suflet....o sa ai ceva de suferit...pana te acomodezi:))))
orikm suntem intelegatori:) si ce zic unii membri nu zic din rautate...pur si simplu spun din propria experientza:D |
imi pare rau daca am vb aiurea cu tine... si scuze daca ti-am gresit numele....
eu ti-am zis ce trebuie sa faci... nu am fost nicidecum rau intentionat.... prin urmare: BINE AI VENIT PRINTRE NOI |
ma dar vad k pe zi ce trece se mareste cuibusoru cieloo runers.. imi face placere sa vad k prezinta interes pt posesorii...cielo...LA MAI MULTI MEMBRI ! ! o sa numar si o sa pun numarul actual al membrilor.
|
Donn, numarul de useri care sunt activi!! ;)
|
un unltim posta care e inaintea celui cu useri..pun pe toti cae sunt inscrisi sau...doar cei activi...orikm e greu .....de numarat..sper sa nu omit pe nimeni...dar daca are cineva rabdare sa citeasca 130 de pagini...:)))
zi rpd snapy...si sa stergi asta |
Din cate am vazut eu, Adytza nu a pus poze, nu si-a schimbat semnatura...deci de ce il includetzi in Club? Mai intai ii aratam cum se face sa puna poze si sa isi faca semnatura sau avatar cu sigla Clubului, si apoi poate fi considerat membru, ca asa s-a umblut Clubul de oameni care cica sunt membrii si degeaba, deci.....
@ Adytza: acum nu trebuie sa te superi, dar astea sunt regulile si trebuie respectate de catre toata lumea. @D O N N: nu am reusit sa fac poza pentru ca a initial, am pus siga in geam, dar a inceput sa ploua inainte, am sters geamul, dar tot a prin un pic de aer si acum doua zile, am razuit geamul de geatza si am razuit si sigla...Asta e, lasa ca o sa imi fac si o sa fac iar si o sa fad eu cum o sa o pun sa nu se mai ia |
Soryn, pe Adytza il ajut eu acum ca e nou si nu stie cum sa puna poze pe site si alte chestii. Baiatu' a zis ca are poze si o sa le uploadeze in curand. La fel si cu semnatura ;)
|
1 Attachment(s)
Attachment 450680 in sfarsit mi-am pus plasa in grila ... m-am cam chinuit dar eu zic k arata bine ... astept pareri !!!
|
Quote:
|
sper ca acum e bn :D ms mult baieti si Zorro nu tre sati ceri scz eu tre sa fac asta --scuze am inteles gresit mesaju--daca mai tre sa fac ceva astept sami spuneti
|
multumiri lui alexutz ( D o N n) pt ajutor
|
AKM O LISTA CU MEMBRI ACTIVII AI ACESTUI CLUB...SA NU VA SUPERE FAPTUL K NU APARETI TOTI...AM FACUT IN ORDINEA POSTURILOR,IN ORDINE DESCRESCATOARE...DE LA CEL MAI MARE LA CEL MAI MIC...NUAMARATOARE SE OPRESC LA CEI CARE AU PESTE 60 POSTURI...AM TINUT CONT SI DE TIMPUL CARE L`ATI AVUT DECI FARA SUPARARE....
1)D o n n 2)Snapy_XXL 3)Dacia_wrc 4)Kamikaze 5)PetrikaPTK 6)Soryn (THE LIDER) 7)B-64-KTL 8)Man3l3 9)Sutiucristi 10)Diesel 11)Xorro 12)BGD_NNE 13)KORB 14)Morbimind (are 46..dar are in 2sapt:D) 15)Alexxx 16)Adytzu_ady Ultimii doi...au pana in 20 de posturi dar in mai putin de o saptamana...altii au 40 de posturi in 2-3 luni... DACA CONSIDERATI K AM GRESIT,SAU AM OMIS PE CINEVA,SPUNETI..! ! ! |
azi mi-am pus plasa la grila poza se vede mai sus ...
1 ash vrea sa imi pun xenon si in faruri si in proiectoare trebuie sa schimb farurile si proiectoarele cu d-alea clare??? 2 instaltiile cere se gasesc p net sunt omologate???> tre sa ajung la rar cu ele??? astep rasp dak ma poate ajuta cineva!!! |
:twisted:donn scz da tre sa te corectez putin sunt 56 si cu asta 57
|
nu merita efortu pe far stock...se va simti diferentza...dar nu asa mare...k e oglinda proasta pe stock...si cu rar din cate stiu nuti trebe omologare...akm daca gresesc...sa ma corecteze cei care stiu mai bine...
edit: greseala mea..se intampla...multe cifre de.. |
2 Attachment(s)
Daewoo it is a veryy good car
|
adytza.....ceva date despre masina.....si o poza cu tine ,daca se poate;)k sa fi in regula...aici e un fel de R.A.R :P
|
niste detali despre "femeia mea" inca nu am facut nil mai special la ea ma refer la motor ca la interior am piele , geamuri ionizate . Tre sami pun intro luna max evacuare borla sport si un sunet deocamdata in rest masina e din 99
|
Quote:
Dar e de VANZARE :) |
1 Attachment(s)
saluuut just me
|
nu e de vanzare dar sunt niste poze de mai demult de cand am lauto mai ezact--dar maine fac alte poze --app in buc pe unde as gasi sami iau aceea evacuare borla?
|
Adytza da si u un search p google
sau prin colentina sunt cateva service-uri pt tobe si au si de vanzare tobe si accesorii sau cauta si u p forum tunning daewoo |
vreau sa vad si eu pielea.... fa poze....
|
baieti am chef de un drum lung cand o punem de un munte ceva:-P
|
manele ia fa un drum lung la mine si ia in portbagaj si motoru lu radu si adumil...e destul de lung drumu 250 km ..pana aici...e bine?:P
|
tu pana la urma iti schimbi motoru ?
|
da
il pun pe a lu radu erd |
15 Attachment(s)
FRATILOR UITATI AICI LINK COMNENTATI https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/66789-81-kro-cielo-negru.html ASA MA SI AIA E NEVASTAMEA SI MASINA E AMANTA MEA !!!!
|
mui bonita los dos !
|
judele, presurile alea care vin la fix pe fata, de unde le-ai luat?
p.s: la bord cred ca ai gresit undeva... nu se vede bine. |
4 Attachment(s)
In sfarsit pozele promise ...hope u like this shit !
|
Arata super bine, felicitari. Gata m-ai convins vreau si eu...luna viitoare pe 5 (cand iau salariul mi le cumpar). Dupa parerea mea sunt mai frumoase decat alea cu doua cercuri mari. Daca luna viitoare iti trimit bani ma poti ajuta sa mi le cumperi tu? Dau o bere.
|
BGD_NNE cat e un set de stopuri dalea ?
|
Quote:
@ Korb :setul este 340 ron |
cu tot cu garniturile de pe margine?
|
Bah, ce draq, iar am aceeasi problema cu forumul ala, aseara a mers super, dar acum iar nu ma pot loga, imi cere sa fac cont si eu deja am, l-am facut de 2 ori pana acum, in fne, nu conteaza, se accepta ca este abia la inceput.
|
soryn forumul merge
cel putin la mine, modificari nu sau mai facut, io zic sa mai incerci |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning