![]() |
Re: AMALGAM
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu chiar...dar aproape.
|
1 Attachment(s)
Cel Mai Tare Fotbalist
|
referitor la blonda
pacat ca nu a reusit sa scoata fum si in zapada cum facea in noroi in timp ce noroi nu prea sarea avand in vedere drumul curios ,cand ma gandesc cate foto cu blonde s-au postat si cate umeziri au urmat, cum aici blondele se ironizeaza intr-un decor la fel de fals ca si evidentierea blondelor in anumite situatii indubitabil parere de ex(pert) |
huh ? ce blonde? ah..alea din porsche...riiight...well alea erau acolo de decor.
Nush daca ironizeaza cineva blondele..dar plm cu sigurantza asigura un decor plac(f)ut pozelor. Acuma cate umeziri.....nush...shi nici nu-mi pasa. |
1 Attachment(s)
Blondele de la SIAB...priviti si va minunati.
|
blondele nu mi plac .dar underwear -ul da :)
|
vai frate cat e de buna
cat despre picanterii... poate ca confirma vorba care se spune de ele |
mah buna....da...frumoasa..nu prea...dar in pijda goala tot e :)
|
rcs cre k e pimp-u forumului ;)). pune niste poze de mori.
toata stima d-nu` :peace: |
Rong... Tekin este pimpu':peace: ...asa spun toti
|
Quote:
BAH BETON golfu ala!!!;) Pacat de vopsea ca era cam gay! P.S> Care domnisoare!!???:???: Si-or luat liber sambata???:cry: |
2 Attachment(s)
are rost sa imi schimb jantele pt asa ceva ?
sunt pe 17, 7.5 j , 35 et |
nuuu..negru arata super pe masina ta !!
|
da, are rost. O sa arate mult mai bine cu 17" ;) 15 ii cam micutz
|
17'' pe motor de 1.4????
|
Quote:
|
nu pute, doar k nu trage cum trebuie :)
merita sa pui alea de 17 dk vrei sa fii admirat prin oras si pe unde mai mergi, dar si alea de 15 is ok. alea de 17 trebuie sa ai bani ca sa intretii masina. bucse,pivoti, chestii de genu care se distrug rpd + RINICHII tai ca la gropile din romania.... |
pe 15 sunt mici dar ale tale chiar imi plac si per general da o nota + la aspectul masinii tale care e ceva de genu.. sunt rau lasama in pace
cele pe 17 sunt faine dar prea bling daca ar fi negre cu buza cromata pe 17 leai impaca pe amandoua asi ramane in configuratia actuala, place asa cum e |
YES!!! CE MA BUCUR !!! INCA O INFRACTIUNE PRIMITA PE 4TUNING!!!
pRIMA CA AM ZIS........POLI TIMISOARA!:D ASTA O FOST PE DREPT:lol: :lol: :lol: !!! NU-MI RETRAG CUVINTELE! A DOUA CA ,, M-AM INCAPATANAT SA REPOSTEZ ACELASI THREAD CARE A FOST STERS,,!!! MA KULMEA BAG SI IO 2THREADU-RI CU FILME SI SUNT STERSE PT. CA AU MAI FOST POSTATE! DA EU CAND AM DAT SEARCH NU AM GASIT NIK ASEMANATOR CU CEAM BAGAT IO!!! ORICUM LE-AM REPOSTAT SI AU FOST STERSE DIN NOU+INFRACTIUNE!!! INTELEG SI IO, RECUNOSC CA FAK UNELE POSTURI AIUREA DA' PERFECTIONATI-VA IN P.. MEA MOTORU DE CAUTARE!!! SI TOT EU SUNT CEL PRINS PT. CA PE LANGA MINE MAI SUNT ALTI FRAIERI CARE BAGA ACELEASI FILME CARE APAR PE INCA 5 PAGINI SI THREADURI-LE LOR NU SUNT STERSE!:evil: |
Buey PigDaddy,ciocu' mic si lasa capsurile,oki?Orice ai de zis poti zice si frumos,si,mai ales cu mai mult respect pentru gramatica.Nu zic ca nu ma amuza uneori modul tau de a scrie,dar prea seamana(tot uneori) cu mazgalitul in toaletele publice,ca si gramatica si continut.Vezi numai ca hobby-ul de azi e meseria de maine....
|
In legatura cu motorul de cautare s-ar putea sa aiba dreptate... nu prea merge bine....
|
BigDaddy_1112 : Nu-mi dai IP-ul tau sa ne scapam de tine ?
|
nu mi-am recitit postu, dar din punct de vedere gramatical cred ca e ok!
STII cat am luat la capacitate la Lb. si literatura romana!?! 9,60;) |
Quote:
|
lasati l pe saracu prunc ca i tara libera....teoretic macar:)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce, vrei limbaj literar? aici suntem pe un forum public, nu la ora de romana! Plus ca sunt inundat de limbajul ala tampit de Messenger folosit de colegii mei, si, din pacate tind sa il adopt si eu!:sad: Hai ca-ti bag un comentariu la Baltagul! Andr3y, succes la Capacitate!!! Iti dau meditatii la Lb. Romana daca vrei! ,,Ceam bagat''-o greseala grava, din fericire facuta pe motiv ca ma grabeam sa merg la masa!;) SERIOS!!! |
Mosule,ti-ai pus vre-o data intrebarea daca nu cumva romanul asta cere?
(btw,scrisul cu majuscule sau caps echivaleaza cu un strigat-ai o viatza in fatza sa vezi si altele si mai si):?: :?: :D :D :D atat am gasit intr-un minut si nu am avut rabdare sa mai caut!!!deci nu sunt eu singurul care foloseste limbajul Messenger!!! Plus prescurtari care nu exista oficial!!! |
Intel23, orice prost stie ce se poate intampla daca dai IP-u unei persoane rauvoitoare ca tine!!!:D
Da', totusi n-am inteles..!?! Care-i problema? Scrie undeva ca n-am dreptu sa postez pe forumu' asta?!? Sau e o regula inventata de tine!?! Daca nu-ti place ce scriu nu mai citi! AAA, si daca cumva ti-as da Ip-u si tu mi-ai taia net-u stii(:!: ) ca te pot da in judecata cu tot cu RDS-u tau! Oi fi eu de 16 ani(te respect totusi ca persoana adulta), dar, ca si inregistrat pe forumu asta tre' sa ma respecti si tu!!! Am dreptu sa postez tot ce vreau in limita bunului simt si a regulilor acestui forum!!! Oldschool Boy, iti place cum am scris!?! Vezi ca dupa ce pui virgula intr-o propozitie trebuie sa lasi spatiu!:-P |
Quote:
Si nu asta e hobby-u meu(scrisu in toalete publice)!!! |
Quote:
|
Tz,tz,tz....
Somebody went really mad :lol: |
|
BigDaddy: Nu prea imi place sa dau apa la o moara stricata... Si nici sa te provoc ca sa scrii iarasi porcarii cu procese si persoane rau voitoare , etc... dar n-ar fi mai simplu inainte sa apesi "Submit" sa chemi pe mami sau tati sa citeasca ce scoate odrasla de tine pe forum ?! Si ca idee , incearca sa aduni tot intr-un singur post , ca nu-i concurs aici... care coloreaza mai repede masinutza... si devine "De-al casei" . Bafta la scoala... si concentreaza-te mai mult acolo !
|
OK...mi-s bine acum! A, nu asta-i scopu sa coloram masinutza! Da de obicei cand scriu dau submit apoi dupa 5 minute mai imi vine ceva si nu mai pot da edit!
Tu esti in poza aia? sa stiu sa ma feresc de tine daca te vad pe strada!:D |
Aaaa, uite ca iar am uitat ceva!
sa stiti ca n-am probleme cu capul si chiar sunt un baiat de treaba! eu nu vroiam sa ma cert cu nimeni da' fiind orgolios n-am lasat pe altii sa ma calce in picioare si scoteam posturile alea idioate si ieseau certurile alea(da' daca nu eram provocat chiar n-aveam treaba cu nimeni). si logic sub protectia anonimatului si in fata calculatorului si nefiind fata in fata cu persoana cu care ma certam ma umflam in pene si scriam cam tot ce-mi trecea prin cap...da' acum m-am gandit cam ce parere trebuie sa aveti despre mine si promit ca o las mai moale! in rest sunt si eu un prunc normal care merge la o scoala normala, ma port normal si sunt foarte respectuos, invat destul de bine. nu fumez cum fac restu colegilor si alte cele. DECI IN CONCLUZIE EU N-AVEAM TREABA CU NIMENI DAR AM FOST PROVOCAT...:evil: SPER CA E TOTUL OK DE ACUMA-INCOLO SI M-OI PURTA FRUMOS DAK NU SUNT PROVOCAT!;) |
|
|
monica cu iri sex oral in restaurant :)) uitativa pana nu se scoate filmu
https://www.youtube.com/watch?v=5qrN__GkXG4 |
This video has been removed due to terms of use violation.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning