![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
am vazut... felicitari tuturor...imi pare rau ca nu am putut sa ajung...din pacate eu lucrez in fiecare weekend...asa ca as putea sa ajung in vl numai lunea si sa plec martea....
|
FACEM O INTALNIREEE ??????
Cu liniuteeeeeee :)))) |
:)) hai ma...
|
O intalnire sambata ??? Se aude ceva ? :D Vin si eu la valcea si daca va strangeti sunt prezent :D
|
o intalnire maine seara...sambata seara? ora 7-8? - 9? deja e frig :))
later edit: desigur...in gluma :twisted: "intalnire sa inauguram noua strada....de liniuteee :)) si si si..sa fie o intalnire cu actiunee..si cercurii si si si si ca la tv...stiti voi..ca in F&F :)))) da da :))" |
pai tu nu vezi ma ca numai vrea nimeni la ce mai postezi
|
Facem o Intalnire Sambata 6 Decembrie 2008 , ora 21:00 ?
- Am zis seara sa nu fie liber....:-):rolleyes2 locatie : noul bulevard :D |
Quote:
|
daca faceti sa anuntati aici ora si locatia
|
pai atunci sa fie :
:pistoles:Intalnire 4 Tuning Sambata 6 Decembrie 2008 , ora 21:00:pistoles: Locatia : Zavoi !:twisted: |
Va salut......sunt un nou utilizator al acestui site......posesor al unui Renault Megane Coach din `97......unii poate ma stiu.....sau cel putin masina.....galbena......FLE......in sfarsit......mai mult de atat nu stiu cum as putea sa ma prezint.....deocamdata.....cert e ca as vrea sa vin la intalniri, dar o sa vorbesc cu jm3k3rd3mik ce si cum k el m`a atras aici si mi`a explicat tot se sentampla.
Numai bine ;) |
daca s-ar tine vineri seara, asi putea veni si eu..
bun venit "_aditzu_" |
incerc sa apar si eu
|
Sa speram ca vine si Trafy sambata......c`am vazut ca si`a pus o bara mijto pe fata ;)
Numai bine _aditzu_ !!! |
jmeker,poate ma iei si pe mine :P
|
pacat ca nu`mi vine evacuarea pana sambata:))
|
Pai ti`ai luat evacuare ? Cum e ?:rolleyes2
|
e Borla, tzeava rau:))
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=UUWnDRidIIg :lol::lol: |
Da da da da.....Made by ME ;)
|
pacat ca s-a lasat cu pagube :D
|
ma ia si pe mine cineva cu masina ? :D
|
suntem si noi prezenti maine seara.
|
Ce rau imi pare ca nu pot sa ajung si eu in seara asta, eu abea luni vin la valcea. Dar poate ne intalnim luni seara la o tigare ceva...
Also, daca filmeaza cineva cum zboara pasarelele sa imi trimita si mie filmul. |
Quote:
ON: Ma prezint si eu la intalnire :-P Later Edit: Daca vine ploaia...tot ne strangem da? |
:pistoles:Intalnire 4 Tuning ASTAZI ora 21:00:pistoles:
Locatia : Zavoi !:twisted: |
Originally Posted by _aditzu_
Va salut......sunt un nou utilizator al acestui site......posesor al unui Renault Megane Coach din `97......unii poate ma stiu.....sau cel putin masina.....galbena......FLE......in sfarsit......mai mult de atat nu stiu cum as putea sa ma prezint.....deocamdata.....cert e ca as vrea sa vin la intalniri, dar o sa vorbesc cu jm3k3rd3mik ce si cum k el m`a atras aici si mi`a explicat tot se sentampla. Numai bine Azi nu ai fost cumva prin dragasani? |
ma bag si eu la intalnire :D
|
sper sa nu va suparati (cei care ma cunoasteti) ca nu am oprit si doar v`am claxonat ,dar au fost doua motive,pe drum pe 4 benzi m`am alergat cu un baiat cu un audi 80 sau 100,cu nr vl - xx -dan..(il stiti?) si vroiam sa dau de el prin vl,si al doilea cand am vazut ce maisni sunt pe acolo mam rusinat p[utin si nu am mai oprit..
velea strada aia noua de au deshiso...sunt ceva camerutze pe ea?k am alergato putin pe acolo ! |
Donn ai pierdut....trebuia sa te opresti....eu unu nu te`am vazut knd ai trecut....am fost si pe strada aia noua de kre zici tu....toti.
Mi`a placut ;) OFF: _aditzu_ a trecut pe langa tine, iar inaintea lui am trecut eu, ti`am dat claxoaneeeeeeee......ciuciu..... |
:)))) pe cine a vazut garda?:)))))
|
A venit acolo Garcik ?
|
nu au fost probleme cu garda... ne-am dus in parcarea subterana de la mall cand sa pus ploaia.
|
"Mai multi tineri cu masini de mare viteza s-au adunat in noaptea de sambata intr-un cartier din Valcea, ambaland la maxim motoarele si facand curese ilegale. Locuitorii de pe soseaua Ostroveni-Strand au fost deranjati de cele aproximativ 20 de masini cu motoarelor turate la maxim si au chemat politia. La sosirea echipjelor de politie, tinerii au plecat rapid din zona" :)))
Cea mai tare intalnire :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"dupa ce au fugit, tinerii au continuat sa ambaleze motoarele si sa faca curse in parcarea mall'ului din centrul orasului Suntem cu ochii pe ei , multumesc asta a fost tot ! O Seara Placuta" :)) |
Chiar mi`a placut in seara asta.....pacat k n`am mai ajuns si eu si in parkre la mall.....dar oricum tot ce s`a facut a fost prea frumos.
Stima tuturor !!! |
jmeker,pai am daty si eu faze lunghi in oras,si l`am vazut si la semafor in statie igo la noi in oras,i`am dat blitzuri claxoane degeaba...in fine...pai nu am mai oprit mai ca am probleme mari cu masini,mi`au rupot aia garnitura la srvice de la pompa benz i pute inauntru a gaz....plus injectoarele infundate si vaide ele...plus cre ca am galeria sparta sau nush ce naiba ca la 3500 ture nu mai aud nimic.....dar i`am dat 160 cu a4a pe 4 benzi :XXXXXX
p.s. ma anunti cand mai iesiti cu masini pe aci prin oras ca ma alatur si eu sirului indian |
:sad::sad::sad: DISPER ca nu am venit si eu.... ce naspa e sa nu am weekendurile libere... ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit , si din cate am observat a iesit misto de tot. Sper sa ajung si eu la o urmatoare intalnire, asta daca puteti sa faceti si in timpu` saptamanii
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning