Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Robbert 25-12-07 00:55

Re: Discutii Diverse Intre Useri

imbogatim 4tuningu cu traficul nostru pe forum :lol: traiasca publicitatea :drunk:

^L0RD^jAsOn^vL 25-12-07 00:55

:>:> dar totusi merge mai greu aici :)))

SSJ_Gohan 25-12-07 00:55

Eu fac bine..dar ma bag la somn, maine e o zi plina :)
Hai, v-am pupat pe portofele, Nopti Bune !

CaDDy 25-12-07 00:56

nu ciont... merge mai greu pana`si da drumu... nu a mai fost folosit asa intens forumu demult :)))

^L0RD^jAsOn^vL 25-12-07 00:56

nb Gohan !! la tine vine mosu primu inseamna :))

Robbert 25-12-07 00:56

buey, sarbatori fericite la toti :D

CaDDy 25-12-07 00:56

noapte buna gohanel , mai vorbim... si btw CRACIUN FERICIT :)

trafy-vr6 25-12-07 00:57

Noapte buna fra..take care and...HO HO HO MERRY KISSMAS:)):D

^L0RD^jAsOn^vL 25-12-07 00:57

si multe femei nu? :)))

Robbert 25-12-07 00:58

caddy, ai motorina in masina? ca parca ti'as goli putin rezervorul acum :lol:

CaDDy 25-12-07 00:58

da si normal :D

^L0RD^jAsOn^vL 25-12-07 00:58

mama..ma uitai la mine la posts...24....si apoi la trafy vazui age 19...da nu`mi dadui seama si ma gandeam..trafy posts 18? /:) =)))))))))

Robbert 25-12-07 00:58

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1261025)
da si normal :D

got'cha :lol:

trafy-vr6 25-12-07 00:58

io pana acuma am fost afara si chiar mai vreau sa ies

^L0RD^jAsOn^vL 25-12-07 00:59

19 pardon :|

CaDDy 25-12-07 01:00

robert... degeaba :) daca tu poti sa scoti motorina din rezervoru unei masini nemtesti... esti tare...

Robbert 25-12-07 01:00

eu ma bag la somn, foamea asta de posturi m'a obosit :D
+1 la posts

CaDDy 25-12-07 01:07

ok... noapte buna si tie si tuturor forumistilor :))

thex 25-12-07 16:31

1 Attachment(s)
cadou de la mosu pt geo:)

trafy-vr6 25-12-07 17:21

foarte tare...tot respectu the x....shmecher rau filmu:D meriti un premiu:D

SSJ_Gohan 25-12-07 17:49

The_X daca tot faci editare video, fa in asa fel incat filmul sa se vada pe tot ecranul :), nu e tocmai placut ochiului sa se vada marginile acelea negre pe stanga si dreapta.
Din pacate nu prea ai din ce sa scoti un filmulet reusit pentru ca nu e nimic interesant filmat (nu stiu cati vor sa vada la un film cum se plimba masina prin oras), In schimb imi place foarte mult cum sunt implementate filmuletele alea pe la motor (presupun ca sunt luate din Underground :) ).
Felicitari si la mai mare !

thex 25-12-07 17:59

aa... intr-una din chestii ma pot apara..io am monitor in format 16:9 si la mine se vede fullscreen...am incercat sa-l fac 4:3 dar nu am reusit..
referitor la faza cu ce e filmat...ai dreptate...dar ce pot eu sa fac..la 16 ani nu pot sa-i zic cuiva...frate rupe masina sa fac io film...
Ms de apreciere si de sfaturi!
Edit: 17 ani pe 4 ianuarie:P

SSJ_Gohan 25-12-07 18:04

Nu ma intelege gresit, nu am spus-o cu rautate :) chiar nu ai de ce sa te aperi. Ai dreptate nu poti cere, nu te contrazic, dar poate se vor mai face si alte filmari si va fi si ceva mai spectaculos :).

Robbert 25-12-07 18:19

chiar daca nu a avut material video a avut idei originale , imi place foarte mult cum incepe si cum se termina :-P

Kaluvr6 25-12-07 18:53

foarte tare...ms mult :) imi place cum am luat curba aia jos acolo la curse....zici ca nu s`a intamplat nimik :)) but we all know... :) Lasa sa treaca iarna asta si facem un filmuletz mai marfa, iti dau eu material :) marfa rau si asta felicitari.
Si tuturor userilor, SARATORI FERICITE!

trafy-vr6 26-12-07 20:50

vine careva asta seara sa filmam? vine si Rainman............

trafy-vr6 27-12-07 01:07

1 Attachment(s)
pt ringtone....

IONUT-GBP 27-12-07 09:29

1 Attachment(s)
:)))))))):)))))):punch: ))):lol: :lol: :lol: :lol:

trafy-vr6 27-12-07 09:34

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa speram ca nu vede pollu ca mi`e cam mila de ce o sa iasa

Aaronnel^ 27-12-07 12:16

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1263396)
:)))))))):)))))):punch: ))):lol: :lol: :lol: :lol:

Un mare .....

Data viitoare va fi warn ( Trafy-vr6, moderator ) :)

DjRainManFast 27-12-07 17:50

Hello people....care are chef de o iesire cu masinile la o forja mica? haideti naiba.....sa vina si cameramanii sa faca material...ca tot se lauda ca fac filmarii and shit.....haide ti sa facem material ....am chef de o forja :D

trafy-vr6 27-12-07 17:57

nu ai cu cine in vl, nu vezi?:( am postat de atatea ori si decat Kalu m`a intrebat unde se tzin.....si mai sunt aici pe forum care se lauda: domne ce am forjat, domne ce i`am dat, ce am rupt`o...nu se vede:)

thex 27-12-07 22:01

trafy...tie ti-ar pica bine sa-ti rupi masina la comanda?

DjRainManFast 27-12-07 22:13

Da de placut iti place cand le "rup" altii nu ? Sa facem filmulete and shit!! offff

trafy-vr6 27-12-07 22:19

Quote:

Originally Posted by thex (Post 1264429)
trafy...tie ti-ar pica bine sa-ti rupi masina la comanda?

in primu rand nu e la comanda...e cine vrea.nu am zis: hai toti neaparat sa va rupeti masina. in al 2 lea rand nu cred ca iti rupi masina daca tragi frana de mana o data sau de 2 ori. in al 3 lea rand fi sigur ca o sa " imi rup" masina

thex 27-12-07 22:31

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1264454)
Da de placut iti place cand le "rup" altii nu ? Sa facem filmulete and shit!! offff

frate..de cate ori am zis eu cuiva sa iasa sa rupa masina k sa-i fac eu film?
in primu rand mi-e rusine sa fac asha ceva avand in vedere k io nu am nici makr varsta sa imi iau permis?
da...imi place sa vad pe cineva facand show..e normal sa-mi placa...dar nu incurca chestiile...
mi s-a parut ciudat modu` in care a pus trafi problema.

Robbert 27-12-07 22:31

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1264458)
in primu rand nu e la comanda...e cine vrea.nu am zis: hai toti neaparat sa va rupeti masina. in al 2 lea rand nu cred ca iti rupi masina daca tragi frana de mana o data sau de 2 ori. in al 3 lea rand fi sigur ca o sa " imi rup" masina

eu unu nu sunt de acord, acum fiecare isi forjeaza masina cand are el dispozitia necesara, nu e corect ca ai inceput sa zici :
Quote:

nu ai cu cine in vl, nu vezi? am postat de atatea ori si decat Kalu m`a intrebat unde se tzin.....si mai sunt aici pe forum care se lauda: domne ce am forjat, domne ce i`am dat, ce am rupt`o...nu se vede

cand nici macar tu nu ti'ai pus masina la dispozitie sau nu ai iesit cu ea la forja, Rainman ar avea dreptul dar nici asa nu ar fi corect.

eu unu am iesit in seara asta si la ceata ce este afara si ce polei e pe jos, nu cred ca era atmosfera ideala de forja.

thex 27-12-07 22:33

Quote:

scz pt 2 posturi...nush cum vine faza cu ruptu masinii....nici eu nici tu nu avem permis dar amandoi visam la rupt masini....crezi k io n-as fi iesit la apel?...fi sigur k ieseam...
iar faza cu ruptu masinii.... frana de mana e facuta sa tina masina pe lok nu sa te rotesti cu ea...ca sa numai vb de cauciucuri si alte piese care sunt fortate de chestii dinastea..

trafy-vr6 27-12-07 23:00

io mi`am pus masina la dispozitie de atatea ori, adytzu, cipriano sunt martori.masina nu o dau la toata lumea, doar in cine am inceredere si stiu ca mi`ar da`o si el cand o voi cere..chiar daca visez acuma mai incolo nu va mai fi doar un vis:) nici acuma nu prea mai e. Bun, daca e facuta frana de mana sa tzina masina pe loc atunci de ce se mai foloste in drifturi?
Robberte sincer tu preferi sa arzi gazu degeaba prin oras si sa te plimbi aiurea "la BLing Bling" decat sa vi macar sa te uiti la show`ul facut de Rainman asta seara ca de forja stiu ca nu o sa ii dai si nici nu i`ai dat

thex 27-12-07 23:06

prietene...tu fa diferenta intre masinile din comunitate si masini pregatite de drift...la fel cum cu masina de drift nu mergi prin oras nici cu masina de oras nu mergi la drifturi...
masina pentru drift implica modificari majore iar din masina stock ramane doar tabla de pe ea...iar in comunitate ce masini avem noi modificate pt drift?r
EDIT: robert se da la masina...atunci knd e nevoie...nu de ochii lumii

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning