![]() |
Re: Masina Mea ..!
1 Attachment(s)
dati-mi repede o parere....
are rost sa dau 700 de lei pe astea: BBS model Design - 15" / 4x100 / 7.5J ... cauciucuri de iarna bune (60%) , nichelul original , lacul nu este sarit , nu sunt strambe sau indoite, toate 4 capacele originale BBS , fara cleme rupte... |
Quote:
|
bani am .... dar sunt in dubiu .. daca sa le iau sau nu :)
as prefera mai bine... ceva mai lat... cu buza :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai nu nu ... nu de iarna :) ... vroiam la primavara ... dar mai astept sa vad ...:)
|
Quote:
|
asa spun :)
vii cu M`u la intalnire pe 27 ? hai ca sa`i faci concurenta lu` Trafy cu M318`le lui :))) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
astazi m-am riscat si chinuit si eu sa dau stikerele jos de pe masina(nu toate:)).ce ziceti,am facut bine?:):P
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumos, felicitari.
|
2 Attachment(s)
ala cu bad boy da'l jos si fa'i la bara ca asta
|
Quote:
|
Quote:
|
aa :P oricum ar arata bestial cu badboy si umpluta bara la nr de inmatriculare ( asa i'am facut si eu la a mea)
|
Quote:
|
Quote:
|
momentan mai sta asa ca nu am finante s-o fac...oricum eu sunt multumit de cum arata acum.cand o sa fac rost de finante o sa-i schimb "look-ul" :P:):evil:
|
Quote:
|
iti multumesc ca ai ascultat de mine:d...ti-am zis ca o sa fie ca mine....
|
ba de mine a ascultat
|
am ascultat si de voi :D dar mi se luase si mie de ele (ma refer la alea de pe usi)...stiti cum e...pana nu iti faci damblaua nu te simti bine.acum fac o diferenta,cum era cu stikere si cum e fara.imi placea si cu stikere dar cu siguranta n-o sa mai pun asa multe....:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ Provenzano - asa e,un pas in fata...si-nca ce pas:) |
Hop a venit mos craciun si pt Mazda :D tocmai am achizitionat 4 jante 1000 Miglia EVO pe 18" in curand si cauciucurile,m-am gandit la Hankook EVO 12 pe 225/40/18 :twisted:
http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/photo191.jpg http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/photo192.jpg |
frumos sa le stapanesti sanatos :)
|
Naiss :> asteptam sa le vedem si pe masina...probabil dupa iarna :P
|
frumoase rau...da n`ai ce cauta cu ele p drumurile din iubita noastra tara...e pacat
|
Multam frumos pai da dupa sarbatori pun si cauciucurile,deocamdata pe jantele de origine pe 16" am cauciucuri de iarna le tin pana vine caldura si dupa aia le pun p'astea,pai nu man ca ii pun 225/40/18
Pe celica aveam 225/35/18 si la gropi cam plangeam,asa macar sunt mai inalte cauciucurile putin,oricum tre sa fi cu ochii la drum ca in Romanica si cu jante pe 15 si cauciucuri pe 55 tot reusesti sa le strampi cand dai de vrun crater in asfalt :shock: aia e din pacate nu avem ce sa facem iar pe astia de "sus" nu-i pasa pe niciunu |
Un m3 modelul nou cu nr de valcea ,culoare alb a vazut careva :D ?
|
l-am vazut joi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: