![]() |
Re: Various !
2 Attachment(s)
K , dar de astea c zici ? M-am straduit mai mult fiindca e mahina mea :D ...
|
ai atatea probleme inkt nici nu stii de unde sa incepi sa le enumer
printre care : pleoapele,roata spate, multe probleme cu vopseaua si portiuni blurry |
1 Attachment(s)
Si fata ....
|
2 Attachment(s)
o honda accord nu e nush ce de ea ca mam grabit da macar am incercat
|
Quote:
|
p langa neclaritate .. culoarea mi se pare km ireala si o mik problema la grila in dreapta :P
|
DjVictor ...asa arata pe la voi o masina vandalizata?
iar capatzana aia din coltz e cireasha dupa tort... |
bv ad1... foarte .... "subtil" :lol:
|
2 Attachment(s)
Seat!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Bmw!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Un focus facut recent. Yo sunt multumit de cum a iesit
|
4 Attachment(s)
Da bravo ma ... dupa ce pun io p masina logoul d l most wanted ... puneti toti ... copiati-ma ma ... a si masina n e vandalizata ci tunata intr-un mod aparte asa cum mia plaacut mie ... sunt incepator nu avanasat asa ati fost si voi :P !
|
Neoanele sunt ireale :P
|
1 Attachment(s)
Alta ...............................
|
1 Attachment(s)
Si originalul ... :D
|
data viitoare baga ambele poze intr-un singur post
draguta masina :) |
2 Attachment(s)
ce ziceti de nissanul primera ? :D
|
yo zic sa mai treci pe la scoala de Virtual Tuning, ca VT nu se rezuma doar ma vinyluri :???:
|
2 Attachment(s)
Da scz ca am pus pozele in posturi diferite ... djysy a lasat si masina mai low , schimbat jenti si pus viniluri ....stie VT dar nu are poze pe ce sa-l aplice ... in rest e ok ... zik io ...
|
1 Attachment(s)
Subaru Impreza '98 Version
|
Scuzatzi ca va pun intrebarea asta pe aceasta pagine da va rog imi ziceti cum imi pot pune sa imi apara semnatura ?pls am semnatura facuta numa sa o pun sa imi apara mai trebuie da nush :( daca ma poate ajuta cineva ....il ascult si scuze pt deranj
|
Quote:
|
Ms f mult.in sfarsit gasesc si eu ceva oameni de treaba :)ms din nou
|
2 Attachment(s)
................................... |
2 Attachment(s)
:D sper ca va place!
|
2 Attachment(s)
Un bmw 325i... ce parere avetzi o iesit ceva ?mmm mie imi placa desi se putea mai bine ;))
|
1 Attachment(s)
Un A3 kool
|
Quote:
si jos ai pun aia cu nsf underground 2...si la nr scrie nfs most wanted:)) |
ma recunosc nu o iesit perfect da eu am facut ce am stiut sincer nu lucru de mult in virtual tuning da cu timpul sper sa invatz sa fac si umbra si culori reale.ori cum ms de comentariu asa invatza omu din greseli si daca aveti ceva poze cu bmw 325i ne modificate datimi si mie pls.
|
3 Attachment(s)
My carz ...
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti de meganu meu? e facut numai cu brush!!! va rog o parere sincera
tng: alta data foloseste uploadu forumului ;) |
2 Attachment(s)
wow frate...nu mai folosi functia img :) da aci cum vi se pare?
|
3 Attachment(s)
Mai aveti de invatat cum sa tunati ... la megane portiuni blury pe spoiler ...etc ... pune masina la comentarii ... la corvette motor pus sui , neon ireal si incomplet ( iti era foame ) ... Uitate mai jos ...
|
DjVictor nu cred ca esti in masura sa dai sfaturi, si tu mai ai multe de invatat cum ar fi sa faci selectii drepte si sa nu mai bagi prin poze fete asezate aiurea si mesaje stupide de genu "ma plimbi ?", si vad ca insisti cu vinylu "Most Wanted" daca-ti place asa mult ramai la NFS pt ca oricum calitatea pozelor tale lasa mult de dorit. Inainte sa-i critici pe altii mai uita-te odata la creatiile tale ;)
|
Stiu ca are portiunnile alea blury...le-am vazut...nici mie nu-mi plac...dar intelege ca e prima mea masina pe care o fac numa cu brush...si ca tot sunt aici as dori sa va intreb...cum as putea sa fac sa se vada fara portiunile alea? adica sa se vada ca tabla masinii..
|
2 Attachment(s)
fara comentarii aici va rog... aveti topicul "comentarii lucrari" .. mergeti acolo ;)
Un golf 2 ... :arrow: |
nu suport sub nici o forma spoilerele alea rotunde pt golf... arata k ....in fine... lucrarea e superba... bv tng :D
|
Quote:
|
of... topicu asta e stupid... dak nu le pun sa fie comentate atunci pt c?!
|
sa le admire lumea :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning