![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
care aveti idee de unde pot cumpara o magazie de cd-uri pt un audi...?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu ati fost sa va faceti poze cu macheta:) de F1?:D
|
Quote:
undei treaba asta:?: |
A fost in week end la Petrodava in parcare!
Stie cineva de ceva intalnire duminica in parcare la Stadion? Am auzit si eu de la cineva ...cum ca ar fi ceva expo cu masini tunate... |
http://www.kamikaze.siteoficial.ro/galerie/ - Galerie Foto KRT - Neamt
|
Quote:
|
Pai asta intrebam si eu ...daca stie cineva ca io nu stiu nik:)
|
n`a fost nimic...am trecut eu p acolo si n`a fo nik...
|
voi ati auzit cumva de un club nou in piatra neamt numit Full Throttle ??? am primit p hi5 un mesaj...despre clubul asta! cica organizeaza expozitii auto..curse legale ilegale... wtf??
|
am auzit si eu de acest club ...:).....
PS: buddy_lex....tre sa vb ceva p mess :) |
Quote:
si ca sa vedeti faza : "Dupa ce vom discuta toate criteriile de inscriere, te vei intrece cu doua masini sau motocilete de la categoria ta, iar daca vei iesi victorios dintr-o cursa atunci vei fi numit membru Full Throttle." |
E politia ma :)) e politia =))
|
Duminica intre orele 11 si 13 a fost intalnirea pe zona Moldovei a posesorilor de autoturisme Logan. Au fost cateva masini cu un design reusit din punctul meu de vedere, dar fiind Logan, no comment.
Cat despre cel de 120 cai sunt bancuri. La inceput avea 120 dupa care a scazut la 100, ca in final sa aiba cica 90. Daca are 80 sa fie multumit proprietarul. Bai frate, cum cresc caii astia peste noapte!:lol::lol::lol: |
Eu tot spun ca e politia...oricum super tare faza...
Quote:
BTW: Si...daca ii faci pe aia...ce e asa mare onoare sa fii FullThrotila? :) Sau aia e un fel de initiere asa... :) Oricum tare...In Neamt apar cluburile auto cum apar ciupercile in padure dupa ploaie... |
Salut! Stie cineva sa-mi spuna si mie va rog unde as putea repara un display de Opel Vectra B...nu se mai vad decat foarte putini pixeli:???: Multam'
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pt restu: s`au calmat spiritele gata??shiusi ce bine! retineti:nu uitati de unde ati plecat! masina tot o tabla ramane! |
Lexx eu nu cred ca sau calmat spiritele...dar tot ce postam ne este sters asa ca nu mai postam...doar na...ei o comit...ei ne cenzureaza...asa k...;)
|
hai sa nu deschidem iar subiectul acesta .... cel mai bn :)
|
k............ :)
|
Si sa revenim la VOT :)) care voteaza ca de acum inainte certurile sa se lamureasca in poligon cu rotile de rezerva ?:))
|
Te uiti prea mult la filme ghici :D
|
intrebare azi dimineata la radio...: daca un logan de politie valoreaza, mai nou acum 77000 de euro oare vento ala smecher de la piatra neamt cat ar trebui sa coste?
mentionez ca cel care a intrebat era din Craiova felicitari! ati intrat si in atentia oltenilor.8)8):D |
1 Attachment(s)
NSL versus' KAMIKAZE
|
faina aia ghici ... :)
|
lol :).....
|
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) f tare ghici!
|
Chiar ca asa este Ghici!!!=))
|
prea tare=))))))))))=)))))))))))))))))))))))))=)))))))) )))
|
:) ca de obicei Ghici antreneaza admosfera :D
|
=)))))))))) foarte tare omule!!!! BV GHICI LA FAZA ASTA!!!! :)) Asta da gluma buna =))))
|
Quote:
PS: Nu uita de unde ati pelcat. ... si am mai observat ceva la tine.. tie iti palce sa iei lumea la misto dar gand se leaga lumea de tine repede sari in sus ca o musca ! |
ia ca incepe :D Stati sa-mi aduc popcorn' :D
|
ma ...da voi numa sa va certati stiti ?
|
morph....hai sa nu facem un alt scandal ...k eu unu is satul ....
hai sa-i lasam p cei d la full throttle ....sa-si faca treaba lor ...si noi ..sa ne vedem de treaba noastra ...:)! |
atat stiti fratilor , sa va certati ..eu stau pe forumu' asta ca sa va vad cum discutati polemici ? sau poate sa mai inveti ceva , sa mai discuti ceva interesant ? ..meritati ban!
|
Are dreptate valex! Ba fratilor da pe mes nu va puteti certa ?Numai aici aveti chef de cearta sa vada o tara intreaga ce talent aveti voi la tastat prostii pe forum? Daca sunteti asa de rai de ce nu o da-ti parte in parte?
|
lasatii ma in pace..ce sa le ceri ... au probleme copii lasatii sa si le rezolve...daca atata pot ei face.. in loc sa faca ceva constructiv..ei fac panarama pe forum... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning