Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

R.Equinox 01-05-12 20:05

Re: Masina Mea Virtuala V2

@s0ke-ai facut cam repede in 3 ore asa ceva..sunt curios daca asa faci si in realitate
@KrYpToN-Prinde forma..daca vrei..am eu o aripa stanga...dai o bere si e a ta:lol::lol:
@quick_silver2-Da-o mie..o testez eu:))..Frumos!
@Tis-ul-Ce ati patit ma fratilor..numai golfuri ma luati?:)))
@DariusAlexandru-Aveam eu prin garaj o cutie de chit fibra de sticla...mult mai buna..daca o vrei...ma gasesti pe mess:))
@s0ke-I-a legatura cu R.Equinox..am auzit ca face treaba super buna..e atent la detalii:)....Poti sa intrebi pe cine vrei:))):))

La Chevy am dat o mana de grund la compartimentu motor..o sa revin cu poze !

DariusAlexandru 01-05-12 20:29

@R.Equinox: Nu au fost atât de mâncate,aşa că am dat chit şi chit de finisare.
@s0ke: Face Equinox ăla o treabă,ceva de speriat. :lol:

ionut.alex63 01-05-12 20:35

1 Attachment(s)
Astazi am fost la un nene si am cumparat 2 planetare pentru E36-le meu.Azis omu ca maine imi demonteaza si puntea spate si mio da . Ascultand sfatul lui DariusAlexandru am dat jos numaru de pe bara spate si sincer parca da mai bine asa.Acum sper sa nu ma ia politia pentru ca nam numar. Dupa ce termin de montat noile planetare si puntea mam gandit sai dau jos plasticul acela negru de pe bara spate.

KrYpToN 01-05-12 21:59

1 Attachment(s)
TIS-ul=>Sa o stapanesti sanatos ;) :D
Darius=>Arata bine masina ;)
Ionut=>Acel plastic nu poate fi scos prea usor .... si partea cu nr.. mai bine il pui in geam ca sa nu iti dea amenda ;)

Am vopsit masina ^_^ nu am mai montat interioru pentru ca imediat dupa ce am scris pe forum ma sunat R.Equinox sa vin la o bere si hmm mi-a facut un cadou :D aripa stanga si masca pt pisica :D negre .... dupa ce am baut o bere .. am plecat aks plm si am montat piesele ^_^ dadea urat asa .. masina gri cu alb si cu masca neagra si aripa stanga neagra si am decis sa ma apuc sa o vopsesc, am chemat niste tovarasi :D si am inceput sa curatam toata vopseaua ^_^ acum 1 ora am terminat de curatat tot si... am inceput sa o vopsim :D Pana maine seara e gata toata

o incercare de mai demult de "clean"

KidForDrift 02-05-12 10:46

4 Attachment(s)
Revin cu Supra....
Am lucrat toata noaptea la motor(schimbat ulei,filtre,cureaua de distributie...etc.)...am dat jos spoilerul din fatza...si l-am aruncat, am vandut si eleronul din spate(500 lei)...si am iesit pe circuit la joaca...vreau sa zic ca e superba,trage tare de tot:shock: si e si buna la drift....>Poze facute de prieteni:D.
Urmeaza sa merg la Equinox...sa schimb suspensiile, ptr un control mai bun:rolleyes2

DariusAlexandru 02-05-12 13:31

5 Attachment(s)
@ionut.alex63: Nu am zis să-l dai jos de tot.Doar am zis că nu îmi place cum stă pe bară şi că ar trebui să fie la locul lui pe portbagaj.
@KrYpToN: Nu-ţi freacă în aripi?
@KidForDrift: Frumos.

Am pus "roatele".BBS RM pe 17 9j all around,cauciucuri 245/25R17 la fel,all around.
Pe spate mai merge lăsat da' tre s'-i fac un unghi ceva mai negativ.
Am pus distanţiere de 25mm pe spate,şi pe faţă nu ştiu dacă să pun sau nu,mie îmi place aşa.
Maşina pleacă în seara asta la Deva,de data asta o duc eu :lol:,şi va fi vopsită aceeaşi culoare.
M paket-u' mai are de aşteptat,îmi place cum e acum. :-)

ionut.alex63 02-05-12 13:55

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5006405)
@ionut.alex63: Nu am zis să-l dai jos de tot.Doar am zis că nu îmi place cum stă pe bară şi că ar trebui să fie la locul lui pe portbagaj.
@KrYpToN: Nu-ţi freacă în aripi?
@KidForDrift: Frumos.

Am pus "roatele".BBS RM pe 17 9j all around,cauciucuri 245/25R17 la fel,all around.
Pe spate mai merge lăsat da' tre s'-i fac un unghi ceva mai negativ.
Am pus distanţiere de 25mm pe spate,şi pe faţă nu ştiu dacă să pun sau nu,mie îmi place aşa.
Maşina pleacă în seara asta la Deva,de data asta o duc eu :lol:,şi va fi vopsită aceeaşi culoare.
M paket-u' mai are de aşteptat,îmi place cum e acum. :-)

Pe portbagaj in niciun caz nu il pun.Deoarece nu vreau sal mai gauresc. Osa fac cum a zis KrYpToN si il pun in geam casa nu am probleme cu politia .

Astazi dupa ce am terminat orele la scoala am trecut pe la nenea acela si miam luat puntea spate.Foarte de treaba omu ma ajuta sa o duc si acasa. Acum ma apuc sa demontez rotile dicsurile de frana si suspemsile pe fata apoi sa schimb planetarele.

s0ke 02-05-12 14:07

5 Attachment(s)
Am venit cu masina de la vopsire si a iesit de milioane! Intre timp am montat si un sistem audio...se aude...Mama,mama!

utzu02 02-05-12 14:14

@s0ke - Arata chiar ok pe culoarea aia , dar nu prea are ce cauta "lada" aia in spate(Mai bine puneai o lada cu bere :lol:).E mai mult "Family Car" , cel putin asta arata dupa look.
@DariusAlexandru - Nu sunt fanul acelor jante , dar arata chiar bine.

Civic'ul a primit suspensii noi , e ceva mai low , detalii si poze dupa ce vin din oras.Avem ceva bani deci sa vedem ce gasim.:D

DariusAlexandru 02-05-12 14:30

@utzu02: Nici eu nu sunt fan,da' le-am prins la un preţ bun şi le-am luat.
@s0ke: Arată bine cu noua culoare,la jante te-ai gândit?

M-am apucat să modific unghiu' de cădere pe spate,şi o să o las blană jos,doar să văd cum stă. :lol:
Revin cu poze.

Cristi.megane 02-05-12 14:30

Doar ce m-am intors cu renaultul de la service , am inlocuit filtrele,uleiul si cureaua de distributie.inca sunt in cautare de niste jante,pana diseara o sa fiu plecat prin oras sa caut unele. poze diseara daca voi gasi sau nu niste jante... :rolleyes2

Tis-ul 02-05-12 14:47

@Darius Cam mari jantele alea pentru masina ta ... Bafta in continuare .
@Cristi Vezi ce gasesti :lol: .
@utzu Poze, poze, vrem poze !
@s0ke A iesit foarte bine, mai jos si niste jante si aia e ;)

Toata noaptea am muncit la Golf ca sa vad motorul pus . Am apucat si eu si am dormit 2 ore (4:00 - 6:00) si i-am pus si franele care le comandasem pentru Golf-ul vechi . Acum ma apuc de dat jos cromu' de pe geamuri, poze diseara, ca momentan nu aveti ce sa vedeti schimbat .

DariusAlexandru 02-05-12 15:27

3 Attachment(s)
Am pierdut o oră degeaba.Nu-mi place cum arată.
Acum mă pun să refac fitment-ul iniţial.Cu ăsta nici nu cred că se poate rula,îmi stă buza jantei ft. aproape de aripă.
După ce termin cu roţile fac nările negre şi scot sigla cu 316i de pe spate.
Poze:

R.Equinox 02-05-12 15:51

1 Attachment(s)
@KidForDrift-Ce visuri umede am cu toyota ta:X:X:))))
@DariusAlexandru-Sunt bune si jantele astea...dar incearca niste jante de corvette pe 17;)
@s0ke-Prea repede te misti....mai incet!
@DariusAlexandru-Fail:(:(..

Chevy intra in 10 min la vopsit..Uratimi bafta si sa nu imi tremure mana:))):))...Culoarea e surpriza!

DariusAlexandru 02-05-12 16:00

@R.Equinox: "niste jante de corvette pe 17"
Dacă deţii aşa ceva,caută-mă pe mess :-)

Ştiu că al 2-lea fitment e fail :???:,aproape e gata cel iniţial.

Rid3r*RaCe 02-05-12 17:07

1 Attachment(s)
Ieri a fost PiTiK si ionut.alex63 la mine sa bem o bere si un mititel si ia sarit in ochii "OPEL CORSA B" al meu si am facut schimb cu el !!El avand un "BMW E36 TOURING" am facut schimbu si am batut palma !!!
Detalii masina:

ionut.alex63 02-05-12 17:25

3 Attachment(s)
Am terminat de demontat roti discri suspensi si planetare pe fata.Maine demontez si spatele si sper sai pun si planetarele cele noi si poate si puntea.Iam pus si numarul pe spate in geam.

utzu02 02-05-12 17:36

3 Attachment(s)
@Rid3r*RaCe - Cine face schimbul asta?Ahahahah Cred ca a fost beat prietenul tau. BMW pe Corsa . La aproape 300.000 km motorul inca ruleaza bine(depinde de la caz la caz) dar oricum ar fii , nu cred ca e posibil asa ceva.Poate daca ai mai fii dat tu ceva da.

Oricum,am ajuns din oras cu cateva noutati.In primul rand am luat numerele rosii , si in al doilea rand am mai cumparat cate ceva pentru Civic.Bine'nteles ca nu sunt montate inca , o sa am timp destul vineri sa le pun ca am practica la scoala si merg la service , asa ca duc masina acolo si le montez.
Am cumparat urmatoarele : Stopuri(Stanga/Dreapta) 100 Euro | Faruri (Stanga/Dreapta) 180 Euro | Trapa de sticla 70 Euro| Buza pentru bara din spate 90 Euro . Si asa s-a dus aproape 500 de euro , pe detalii.
Poze cum am promis :arrow::arrow: (Nu va luati de calitatea pozelor ca merge prost aparatul foto:lol::lol:):

DariusAlexandru 02-05-12 17:50

2 Attachment(s)
@Rid3r*RaCe: Mai lasă berea! :lol:
Frumuşel Touringu' ăsta al tău.
@utzu02: Mâine când sunt în Deva,că vin cu maşina la vopsit,poate ne întâlnim şi văd şi eu Civicu' live.Din poze arată super.

Pisica are acum nări negre şi sigla 316i scoasă.
După ce vin de la vopsit mâine,mă duc să o înmatriculez.Şi gata banii mei din nou pt. o perioadă. :lol:

PiTyK 02-05-12 18:01

Quote:

Originally Posted by utzu02 (Post 5006730)
@Rid3r*RaCe - Cine face schimbul asta?Ahahahah Cred ca a fost beat prietenul tau. BMW pe Corsa . La aproape 300.000 km motorul inca ruleaza bine(depinde de la caz la caz) dar oricum ar fii , nu cred ca e posibil asa ceva.Poate daca ai mai fii dat tu ceva da.

Am batut palma cu el pentru ca pe mine nu prea ma incanta Break-ul ..

O sa revin mai tarziu cu niste poze cu Corsa si cu Golf-ul.

KrYpToN 02-05-12 18:42

3 Attachment(s)
Darius=>Sunt cam mari jentile.. ar fi trebuit ceva pe 17 cum am eu ;) cred ca o sa vand BBS-urile astea dar nu acum :D si.. in legatura cu sigla spate de 316 daca nu mai ai nevoie o vinzi ? daca da.. o iau eu :D

Raducu=> prinde forma mosule ^_^ :D

acu o ora am terminat si eu de montat tot pe pisica.. dupa ce am montat tot ma suna un prietenas si imi zice ca are o bara de M3 :D merg eu.. vad bara este in stare ff buna :D am cumparat bara de la el si.. in drum spre casa am lasato la Equinox sa mi-o vopseasca =] sper ca o vopseste pana diseara :| Ca de nu.. nu ii mai dau o bere :))

R.Equinox 02-05-12 18:48

3 Attachment(s)
@ionut.alex63-Nu imi place cum ai pus numarul:(
@utzu02-Baga mare!
DariusAlexandru-Imi place la nebunie e36..daca vrei..am prin garaj ..2 faruri..care au pe faza scurta folie yellow..
@KrYpToN-Daca tot am puse pe maini manusile de ce nu?....Pe la 8:30 vina la mine!

A iesit chevy de la vopsit..am avut emoti:)))..prima masina la care am emoti:)))..A iesit binisor culoarea

DariusAlexandru 02-05-12 19:06

1 Attachment(s)
@KrYpToN:
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5006405)
BBS RM pe 17 9j all around,cauciucuri 245/25R17 la fel,all around.

Sunt pe 17.Nu ştiu de ce vi se par mari.AC Schnitzer-ul care l-am probat era pe 18.

@R.Equinox: Aştept să o văd gata.Spor la montat.
Mersi de faruri,da' nu sunt fan folie galbenă,şi în legătură cu culoarea,s-ar putea să te dezamăgesc,dar sunt şanse mari să fie alta. :rolleyes2

Tis-ul 02-05-12 20:33

2 Attachment(s)
@Darius Imi place ca lucrezi non-stop la masina, sa o faci mai frumoasa, si mai frumoasa de fiecare data .
@Equinox O faci Army :lol: ?
@Krypton Ii pui tot kit M sau doar bara fata si praguri ?
@utzu Suna bine achizitiile, sa vedem cum dau pe masina

Am dat tot cromu' jos, de pe chedere si de pe suportu' care ilumineaza numaru' de inmatriculare din spate . L-am foliat in negru mat .

Am montat jantele cele vechi ... Nu prea imi place cum da .

Am gasit niste plastice laterale de GTI si le-am montat, arata bine !

Maine ma duc pe la Kid sa tai din arcuri, sa fac o tura cu Supra si sa mergem prin targ sa caut si eu niste jante pentru baba ...

quick_silver2 02-05-12 20:45

Mai Rotiform noi pe golf 2? :lol:
costa aproape de 2 ori masina un set nou;)

Tis-ul 02-05-12 21:07

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 5007037)
Mai Rotiform noi pe golf 2? :lol:
costa aproape de 2 ori masina un set nou;)

Am jantele de la primul meu golf 2 . Am dat atunci 1500 E .

DariusAlexandru 02-05-12 21:14

@Tis-ul: Frumuşel Golful.Eu aşi renunţa de la ştergătorul de pe lunetă.

Am făcut rost şi de flanşe pt. faţă,de 20mm,pe care le voi monta mâine.
Am vb. cu Equinox şi mi-a trimis în seara asta jantele de Corvette,care ajung dimineaţă,iar mâine după ce vin din Deva îi trimit RM-urile la schimb.Mâine seară revin cu poze cu ea finalizată. :D

Rid3r*RaCe 02-05-12 21:31

2 Attachment(s)
Sall sa va arat cum va arata la final "BMW e36 TOURING"
1.In Prezent:
2.Proiect Finalizat

KidForDrift 02-05-12 21:37

Quote:

Originally Posted by Rid3r*RaCe (Post 5007134)
1.In Prezent:
2.Proiect Finalizat

Nu te supara ca iti zic...dar e cam kitch...asta e parera mea...deci chiar nu vreau sa te superi pe mine...dar zici ca e un taxi:lol:+ ca are jante de Dodge si aerisirile alea:shock:ma sperie.Inteleg ca iti place sa te duci pana la extrem...dar totusi:-P.
Inca o data ma repet...nu trebuie sa te superi pe mine...e doar parerea mea:!:

quick_silver2 02-05-12 21:43

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5007152)
Nu te supara ca iti zic...dar e cam kitch...asta e parera mea...deci chiar nu vreau sa te superi pe mine...dar zici ca e un taxi:lol:+ ca are jante de Dodge si aerisirile alea:shock:ma sperie.Inteleg ca iti place sa te duci pana la extrem...dar totusi:-P.
Inca o data ma repet...nu trebuie sa te superi pe mine...e doar parerea mea:!:

In traducere libera, e un cotet!

R.Equinox 02-05-12 21:47

Quote:

1.In Prezent:
2.Proiect Finalizat

Zii te rog ca nu se poate mai rau!:shock:...Nu iti plac BMW-urile nu?

Ruffy RUF 02-05-12 21:49

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5007180)
Zii te rog ca nu se poate mai rau!:shock:...Nu iti plac BMW-urile nu?

=)) nu m-am putut abtine !!!! foarte tare postu! +11111111111111

jurec10 02-05-12 22:58

Quote:

1.In Prezent:
2.Proiect Finalizat

Foarte tare,abia astept sa il vad gata iupi...
(Am glumit e naspa rau de tot)

Azi am venit ajuns din Germania,din pacate nu m-am inteles cu posesorul acelui BMW,cerea 1700e si era intro stare mai proasta decat in poze.
Dar venind am vazut un Lancer Evo VIII in fata unei porti am oprit am intrebat daca e de vanzare,prima data a zis tipu' ca nu il vinde dar dupa niste discuti s-a razgandit.Nu aveam suficienti bani la mine pt al cumpara pe loc dar saptamana vitoare ma duc inapoi si il iau.

R.Equinox:Ai facut ceva treaba la Dinozaurul tau Bafta in continuare

dms28 03-05-12 07:05

1 Attachment(s)
dupa 1 zi mi-au fost aduse si oglinzi ca masina cand am cumparato nu avea oglinzi si ieri am stat le-am montat acuma cred ca urmeaza sa ii dau jos rugina... asa arata masina cu oglinzi si capacul la pompa de benzina...

si cred ca uh iti c-am bati joc de touringu acela man... aceea este masina de familie,nu prea e masina de modificari extreme ;) parerea mea

KidForDrift 03-05-12 09:15

3 Attachment(s)
Deocamdata Golf-ul sta chilos...si bronzeaza la soare:lol:.
Am umblat tot Iasi-ul sa caut un spoiler fata pentru Supra...dar am gasit pe net la dezmembrari tocmai in Bacau8)...asa ca am mers pana acolo...arata mai rau ca in poze...adica e mancat de rugina si zgariat dar are si buza din plastic.
Este verde...dar nu conteaza...l-am cumparat pe 450 de lei, l-am fixat si pozat8):rolleyes2.
Pareri?;)

batman 03-05-12 12:45

3 Attachment(s)
Salut sunt nou pe aici si as vrea sa va prezint masina mea.

E un Golf 3 CL visiniu cu un motor de 1.6i cam puturos.Am dat pe el 1.500 euro de la un batranel.Arata bine, dar e foarte foarte inalta.Bugetul meu era de 2.000 euro asa ca mi-au ramas bani si de o suspensie sport.

Am comandat una Raceland reglabila, care a costat 297 euro.In cateva zile ajunge..

Niste poze cu masina:

utzu02 03-05-12 13:09

@ Rid3r*RaCe - Arata super touring'ul (Glumesc bine'nteles). Tu din Family Car vrei sa faci Racing Car?Urmeaza sa modifici unghiul la roti si sa bagi un drift prin parcare nu?Asta era planul?
@ KidForDrift - Aveam un prieten cu bara fata pentru supra , din pacate era cam lovita pe dreapta(indoita , tare) . Partea buna e ca ai gasit . Bafta mare cu vopsitul dupa ce dai rugina jos.
@ batman - Arata chiar bine golf'ul . Intretinut bine , pacat ca e cam mult plastic pe el :-P

Btw , abea astept ziua de maine sa ma ocup de Civic . O sa imi aduca si un mecanica de acolo proiectoare pentru bara din fata pentru suma de 70 Ron . (Sper sa arate bine , altfel mai bine fara )
Niste pareri pentru culoare?Masina va intra la vopsit in urmatoarele saptamani(Poate saptamana care vin sau peste doua saptamani )

Drift.Ivm 03-05-12 14:02

3 Attachment(s)
Salut ! acum 2 ore am fost sa`mi vad Caddy`ul.Omul a terminat de scos rugina si mi`a zis ca o si vopseste am ales culoarea din pozele de mai jos..
Planuri pe viitor:
Suspensii low:D
Niste frane si probabil niste jante de 18":D
Pareri despre culoare? :D
Attachment 2419486 Attachment 2419487

Attachment 2419488

VladoWiz 03-05-12 14:25

3 Attachment(s)
hey lumea am revenit cu o noua chizitie: un GOLF MK3
Masina avea putina rugina pe interiorul usilor, haionului.
Am atasat cateva poze cu masina cand am cumparat-o, apoi dupa ce au fost date jos farurile, si accesoriile, data cu chit si grund.
Diseara termin de vopsit, am sa oun poze.:-)

R.Equinox 03-05-12 14:42

2 Attachment(s)
@dms28-Hai sa te ajut sa scapi de rugina aia:))
@KidForDrift-Ce zici daca ma ocup eu de el?:)))
@batman-frumusica masina..Ai grija de ea..bafta!
@Drift.Ivm-Nu prea imi place cum lucreaza omu tau:))..Bafta!
@VladoWiz-De cand grund-ul e alb?:)))

New Engines!

Am avut de ales intre V8 si V6...Am optat v6 deoarece e mai mic motoru si consuma ceva mai putin fata de un v8....Motorul e un motor GMC 478M de 275 HP ...Motorul inca nu e montat definitiv....Trebuie fixat mai bine..dar pana atunci pun 2 poze!

PS-Parerea mea e ca motorul ii vine prea bine la masina:X

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning