![]() |
Re: Divertisment
Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: amandoua sunt pe cale de disparitie...:)
|
|
NO COMMENT
|
|
Laxativ pentru creiere: https://www.youtube.com/watch?v=SeGapM18OLQ
|
hahahahahha hai ca e tare =)))))))))
|
|
|
:lol::lol: La un semafor, opreşte la culoarea galbenă un Maybach. Īn spatele lui, nereuşind să mai frāneze la timp, intră un Tico. Pe bordul Maybach-ului apare: "New hardware detected. Install?"
|
:)
Danger. Sistem overload. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
on topic: din categoria "misogina":))))))))) Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, īşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos. - Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie. Bărbatul se gīndeşte puţin, īşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune: - Hai, spal-o şi calc-o. Dialog īn pat: - Dragul meu, tu mă iubeşti? - Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări? altele: La Oficiul de Emigrare, secretara către un solicitant: - Sexul? - De trei ori pe săptămīnă. - Nu, nu, mă refer la: masculin sau feminin? - Nu contează. Toate ciupercile sīnt comestibile. Măcar o dată. |
Quote:
on topic: din categoria "misogina":))))))))) Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, īşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos. - Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie. Bărbatul se gīndeşte puţin, īşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune: - Hai, spal-o şi calc-o. Dialog īn pat: - Dragul meu, tu mă iubeşti? - Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări? altele: La Oficiul de Emigrare, secretara către un solicitant: - Sexul? - De trei ori pe săptămīnă. - Nu, nu, mă refer la: masculin sau feminin? - Nu contează. Toate ciupercile sunt comestibile. Măcar o dată. |
Dialog īn pat:
- Dragul meu, tu mă iubeşti? - Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări? CRIMINAL :lol::lol: :lol: |
Lupul o aleargă pe Scufiţa Roşie prin pădure. Ea fuge, fuge, fuge şi, īn sfīrşit, ajunge la casa bunicuţei.
MORALA: Cele mai bune prietene ale unei fete sīnt picioarele. A doua zi, lupul o aleargă pe Scufiţă prin pădure, o prinde şi o violează. MORALA: Şi cele mai bune prietene se pot despărţi! Doi golani pătrund noaptea īn dormitorul călugăriţelor de la un schit. Din īntuneric se aude vocea uneia dintre ele: - Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac! - Taci din gură, zise cea de līngă ea, al meu ştie... |
Quote:
|
Quote:
on topic: O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lāngă o şosea circulată. La un moment dat, tipul, fan Mercedes, īi zice: - Uite un Mercedes Vito! Blonda, lovită īn sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, cānd vede un BMW, zice: - Uite un BMW, boule |
|
Los Injectores! :))
|
Am zis ca pic de pe scaun de ras :lol:. Geniala reclama!!!
|
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Felicitare de sarbatori de trimis la prieteni...:)))
|
Aaaleluia !!!
http://vplay.ro/watch/ktdb6euu/ |
Piranda se protapeste la Parpanghel:
- Mo, ca sa-mi dai ho suta de mii! - Hai fa? Ce sa faci cu ho suta? - Ca sa-mi iau por'jartela. - Ce'aia, fa? - Lasa ca t-o arat dup'aia. Marca banu'! Vine Piranda din tirg si-l cheama pe Parpanghel in odaie, apoi ridica fustele. Parpanghel lesina. Intra Onu, tatal lui Parpanghel: - Ce i-ai facut, fa, lu' asta de l-ai dat pa spate? - Ce sa-i fac, ba, i-am aratat por'jartela. - Ce i-ai aratat, fa? - Iote asta! Si isi ridica iar fustele, Cade si Onu; Intra Baria, mama lui Parpanghel: - Fa, fi'a dracu' da tuta, cu cine te-a adus aicea! Da ce e astia lati pi jos? - Io nu stiu, fa, da ce-a cazut, ca io le-am aratat por'jartela. - Care, fa, por'jartela, ia? - Iote colea! Si salta cortina, - Pai, fa, proasta dracu': clestisorii aia e pentru ciorapi, nu pentru buzili pi**ii ************************************************** ******* O gagica la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu : - Ai pacatuit ? - Nu - Ai baut ? - Nu - Ai fumat ? - Nu - Ai preacurvit ? - Nu - Bine. Petre, adu o pereche de aripi ! - Ohh...ma faceti inger ? - Nu..., gasca. |
|
TDI power.
:) |
http://vplay.ro/watch/qf5z4jwf/
si asta e tare. parktronic. in timp ce altii : http://vplay.ro/watch/gf9nfqey/ :) |
Quote:
|
Quote:
profesor ala cu capu tractor :> |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate nu prea pare ceva fake, dar mai bine sa credem ca este asa.
https://www.youtube.com/watch?v=SwSFQ...eature=related Cati bani merita masina asta? :) |
Quote:
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning