![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
Dau super misto pe negru. Intre timp niste prieteni de-ai mei si-au pus un mare semn de intrebare, cum a reusit sabothor sa "refaca" triplele originale, dupa ce au fost vopsite :lol: Ii mai las un pic in suspans si apoi le spun adevarul ;) Cu aceeasi stima! |
3 Attachment(s)
sal. eu m am cam plictisit de jantele mele, nu vrea nimeni sa facem vreun schimb?mai ofer si dif dak e cazul. jantele sunt de 15''.
|
Quote:
frumoasa sa o stapanesti sanatos,bafta la modificari si sa ii dai jos chestia aia rosie de pe volan:))) |
3 Attachment(s)
Quote:
si mie imi plac super mult..ti`am zis.. :D iar acum.. am toate luminile schimbate de pe masina.. :D faruri angel, semnalizari negre, stopuri negre Attachment 807620Attachment 807621Attachment 807622 ps: knd mai vii prin buc poate iesim pe undeva.. bem un cico :))) k n`o sa am voie alcool .. doar mai am putin si expira suspendarea |
@flo_bbi - semnalele laterale de unde le-ai luat? Si la ce bani?
Stie cineva cum pot sa-mi decuplez controlul tractiunii? e cumva o siguranta care tine de controlul tractiunii? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca aveti care nevoie de ceva piese de caroserie pentru astra bertone sau ma rog .. orice altceva care poate fi gasit aici, iata peste ce am dat:
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...00-274238.html |
Misto pretul. Tinand cont cat costa o piesa de caroserie originala, doar pentru asta ar merita cumparata. Sa nu mai vorbim de bord, scaune, airbag-uri .....
|
Sigur o da si pe bucati? Daca da cam care ar fi pretul corect pentru caseta de directie(se potriveste la 2.2?)
|
Merci FastBoy pentru tutorial.E treaba naibii acolo de facut...sa ma mai gandesc.:!::rolleyes2:!:
|
salll mai apar si eu din cand in cand ...unde gasesc si eu o instalatie xenon mai buna la pret ? si de calitate ms frumos
|
De unde imi iau niste discuri de frana fata Zimmermann perforate+placute de frana(Ferodo eventual)?
|
kayserZAR: grila e de la Mattig
flo_bbi: ai montat semnalele laterale?? poza dc da..pls Intalnire spontana diseara: care paote veni 08-10 pm Casa Poporului??? |
Quote:
|
pt. stelian huha....da-i un Pm lu' flo_bbi ...el si-a luat asa ceva ;)
|
se pricepe cineva la xenoane ....recomandatimi si mie va rog de 6000k sau de 8000k ?
|
Cred 6000 de kelvini sunt mai mult decat suficienti .... parerea mea ..
Cu 8000k s-ar putea sa ai frigiderul plin ... cand te intorci acasa din trafic :D |
Eu am 6ooo si nu am nici unfel d probl cum zice si sabothor alea sunt prea puternice..... acum cum vrei tu...... da parerea mea 6ooo e piesa.
|
ms ms ms
|
[QUOTE=spartaans;2102474]kayserZAR: grila e de la Mattig
flo_bbi: ai montat semnalele laterale?? poza dc da..pls Quote:
iar de discuri si placute fata .. nu cred k te costa mai mult de 400ron (eu mi`am luat fata - spate) poti intreba la Auto A (0762.014.741) / sau la Coasta de est (0726.262.782) discuri zimmermann ventilate interior si placute ferodo |
Quote:
dar eu cu 6000k .. pe ploaie nu prea se vad :))) ...chiar nu stiu ce sa zic.. cu cat e mai albastru cu atat nu mai vezi :))) 6000k e suficient ;) |
Quote:
Atunci era 270 ron. Uite si nr lui: 0722597758 |
O alta probl care o intalnesti la 8ooo pe timp deceata ..... cea mai proasta alegere.
|
flo_bbi: te astept cu o poza macar..
|
ms ms miam luat de 8000k pe 55 w cu 300 ron 1 an garantie ...sa vad unde moontez acum
|
Quote:
|
Quote:
By the way .. pe-asta mica si neagra cand mi-o prezinti? :D |
2 Attachment(s)
|
ce filtru de aer trebuie pt un 2.2? am inteles k sunt 2 modele.. :rolleyes2
|
sabo...pai cand vrei tu ..am montat instalatia si imi placeee...UUUU !!! :D tre sami mai reglez un far k bate in jos ...(asta unde se face ) ?
|
Tu ti-ai montat xenon pe farurile stoc ?
|
Quote:
|
Vreau sa mi iau o toba finala sport, imi puteti recomanda ceva? sa fie zgomotoasa dar nu ft scumpa...mersi
|
da pe far stok
|
Si au am xenon pe far stock si nu am nici o problema, nu am bertone am un Caravan. Bertonele o sa vina la vara...sper...
|
slaba activitate si pe aici..
|
Quote:
Esti de 2 luni pe forum, timp inca ai postat 4 mesaje si te-ai gasit tu sa te dai cu parerea? Poate totusi te retinem cu ceva ... |
la ce referi prietene knd spui slaba activitate? fii mai "deschis" in explicatii...dar la cate posturi ai...e cam greu..greu la deal cu boii mici :D
|
ala bala portocala :D ce mai zicetzi oameni buni ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning