![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Ok, merci ! Am sa dau maine o fuga pe acolo !
Astept sugestii in continuare :) |
Tot acolo langa Cireasa te trimit si eu. Ca sa-ti fie mai usor sa ajungi, este chiar vis-a-vis de ”impinge-tava” La Strada. Acolo iti recomand sa-ti cauti in special cauciucuri, au preturi semnificativ mai mici fata de alte magazine din oras (de exemplu, eu mi-am gasit Toyo Proxes T1R marimea 215/35/R18 cu 405 lei bucata, in timp ce in alte parti sunt 600 lei).Jante au multe modele, in special marci italiene dar se poate aduce cam orice.
|
Quote:
|
dar totusi un atelier de tuning k sa-mi modific si eu masina gasesc in cta?
|
Quote:
|
in principiu ma intereseaza montaj lambo doors,subwoofer,neoane,jenti si km atat k toate astea pot sa le iau si dupa net dar dak le are si in atelier si mai bine.deci gasesc pe aici cineva capabil?
btw toate astea pt un vw scirocco sincer nu-mi treb turbo k are deja la 1.4 160cp |
Quote:
|
Quote:
|
Face cineva asa ceva in Constanta? Eventual preturi?
http://www.postimage.org/image.php?v=gxHdXJA |
poliplan sau material de coperta camion aveti idee pe unde gasesc? Cat mai rezistent cu atat mai bine.
|
Quote:
|
si pe mine ma intereseaza ... care stie sa ne zica si noua :D
|
o parere :) comandati pe net folie imitatie carbon ... sunt o gramada de site-uri ... si colati la cineva care are un pistol cu aer cald sau la un centru de colare :)
|
Quote:
|
iar daca vrei fibra de carbon este un baiat din bucuresti care face . are un thread pe forum , dar nu mai stiu exact pe unde
|
probabil s-a mai intrebat pe aici.testare vag la un service ok in ct ptr vw ? inafara de cardinal :|
|
un electrician bun care repara cd-playere de masina? la un pret destul de rezonabil...
|
Quote:
|
Quote:
|
Am nevoie de un electronist foarte bun, dar cu adevarat FOARTE BUN!!! Care sa se priceapa la audi, e o problema rara, am fost pe la mai multi si nu reuseste nici unul sa-i dea de cap.
Daca imi puteti recomanda pe cineva. Multumesc! |
Quote:
|
Stiu ca se mai discuta undeva pe forum.
Caut sa imi sablez jantele. Stiti careva vreun atelier unde se face asa ceva ? |
1 Attachment(s)
imi poate pune cineva si mie o poza cu ceasuri de bord golf 3 (scanate) scoasa la imprimanta de la 0-220 km/h cu 5000rot/min va rog,am si eu pt cine este interesat o poza :
|
sal baieti imi spuneti si mie unde gasesc si eu o cutie de logan 1,4 si niste preturi cine stie bine inteles sau daca merge alta cutie astept rasp pe pm multumesc
|
Quote:
Vizavi de liceul mircea e un centru foto , intri si e o usa pe dreapta ,baiatul mai tanar de acolo repara si playere . Poti sa-mi dai un pm cu ce probleme are si iti zic daca se merita sa-l faci sau nu. |
Am o rugaminte pt baietii din constanta
vreu sa aflu daca exista acea adresa.... Constanta, MAngalia Bdl Callatis , BL MG31 , Scb Ap 21..... doar daca exista sa nu fie ceva tzeapa..va multumesc mult |
cred ca cei din mangalia te pot ajuta
|
salut baieti,spuneti-mi si mie unde pot spala scaunele la masina,eventual niste preturi,multumesc.
|
Vreau sa imi reglez si eu farurile cu aparat din ala. La Seat ma costa in jur de 50Ron. Ceva mai ieftin unde imi recomandati?
|
Aparate de reglat faruri au la service-urile ITP.
|
Si ca pret aveti idee?
|
20 de ron ...in spate la petromu de langa rustic!!
|
ambele faruri ? :)
|
da...
|
Quote:
mergi pe caraiman , exact dupa ce treci linia ferata dinspre rompetrol de pe vlaicu undeva pe dreapta |
ok, mersi frumos psycho.
|
Quote:
incearca vis a vis de bazar pe langa luk oil ... nu stiu ce preturi au ...dar merita sa incerci |
Pe la andromeda(parca asa ii zice), cum te duci spre valu, pe partea stanga, dupa hala galbena de la anvelope A-Z. era vreo 25 lei fara TVA parca. Sau 30, nu mai tin minte exact.
Recomanda cineva un loc unde sa fac si eu geometria rotilor fata? Si un pret aproximativ daca stiti... :) |
Iarasi eu cu inca o rugaminte, daca stie cineva... Unde pot gasi fulgi metalici, din aceia care se pun in lac, pt vopsea auto? Pe poporului nu am reusit sa gasesc la nici un magazin de vopsea auto..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning