![]() |
Damn , trebuie sa imi blochez cumva semnalizarea ca sare singura de la loc
:)) ce`i cu linistea asta ma? Scularea sa vedeti cum dormitii |
Re: Sibiu, discutii off-topic
scularea? ce pervers suna:))))
|
[]_ (o) []_
adevaru e ca lumea cam doarme , probabil din cauza vremii de afara :)) |
ai dreptate Chucky... mai doarme si lumea... Nororc cu vecinii care ma trezeau din 5 in 5 minute cu diverse probleme...
In rest...sa va zic ca desteptu' de taicamio a umblat pe la volan si a rupt panglica care conduce semnalul pentru claxon si airbag... Cu chiu cu vai am reusit sa lipesc panglica la loc... maine vedem ori pusca airbagul... ori e totul bine:D Cu ce pot sa inmoi adezivul cu care este prinsa sticla de la un far? A incercat cineva sa faca transplant de sticle de far? |
asta e o adevarata provocare :)) nu cred ca a incercat nimeni
|
Eu drept va spun ca am incercat...
Am cumparat un far second hand... care avea o gaura in sticla... Am luat frumos o surubelnita si am inceput.. Dupa 5 secunde de contact cu sticla... surubelnita s-a suparat si a crapat farul:D Frumos... am inceput sa dau jos din sticla sparta... Cu greu.... am reusit sa dau jos 95% din sticla... Urmeaza provocarea suprema.. sa desfac farul care mai e intreg...(care nu mai are suporti de prindere... deloc) si sa scot sticla intacta... daca nu va functiona... asta e... o sa circul fara sticla...ca se poarta |
cu un feon mai puternic ar trebui sa faci treaba.
|
Quote:
|
O sa incerc pe parcursul week-end-ului... eu eram axat mai mult pe apa calda... dar daca spuneti ca si cu pistolul cu aer cald functioneaza...e ok
Ce pun in locul acelui chit? Ce sa folosesc? |
in locul adezivului pui silicon de parbriz
|
1 Attachment(s)
eu am dat sticlele jos cand am facut interiorul farului negru. Metoda ce mai simpla si neortodaxa , incalzesti cuptorul 10 minute , dupa aia pui o carpa mai grosuta si farul cu sticla in jos pe carpa , dupa 5 minute il iei din cuptor . (masticul devine elastic) , tragi cu grija de sticla si sa ai un cuter la indemana sa tai masticul . :) am scris-o de parca ar fi reteta :lol:
eu am folosit silicon ... am uitat cum ii spune , de rezista pana la 600 grade. |
Neortodoxa e putin zis... Oricum...ai imaginatie nu gluma:D
|
in poza se observa rezultatul :lol: , am pus cam mult silicon ... si din pacate era rosu , in rest nu am probleme , nu se aburesc , e totul ok
|
iara merge sa il pui intr-o cutie cam de 2 ori cat farul si in ea bagi pistolul cu aer cald sa se incalzeasca cutia...e pe principiul la cuptor si merge linistit...
|
Vreau si eu sa imi gatiti un ANGELEYESE ;;) Nu de alta dar vad ca pricepeti :)
|
1 Attachment(s)
Attachment 1832896
Ce masina e asta? |
ba scularea......de ce dormiti aici????
|
Ca sa fiu in tema cu topicul....
Am de vanzare un T-amp e800... Il dau la schimb pe un sub si statie auto In rest... la ce locatie v-ati gandit pentru maine? |
mi-au bagat astia masina la kitch tuning,e chiar asa kicheosa ?
|
Parerea mea...pur personala ...
Era mai draguta daca in spate nu decupai gaurile alea mari Pragurile sunt prea iesite in afara...si nu au ce cauta in peisaj... |
oooo salut mr Waly , ai revenit printre noi?
|
bara spate am schimbat-o,urmeaza si cea din fata sa o modific,am avut treaba o gramada ma-m mutat in casa mea in sfarsit
|
Buna seara baieti!!
Am o dilema!!Pe viitor vreau sa achizitionez o masina si nu ma pot hotara,vreau sa stiu care ar fi mai buna,renault laguna 2,2diesel(1,9diesel) sau alfa romeo 156 1,9 diesel???Masinile sunt din 2002!! Astempt niste pareri. Va multumesc!! |
Alfa Romeo = problema cu instalatia electrica si cutia de viteze, piese scumpe
Renault = minus la "tabla" , aripile din fata sunt din fibra ( parca ). Parere: Renault Laguna |
Deci renault laguna??Si mie imi fugeau ochi mai mult dupa renault ca are mai multe dotari de cat alfa,ma tot uit dupa modelul initiale.
Daca sunt din fibra aripile nu ar trebui sa fie chiar asa un minus mare,ca doare nu este tabla!! Nu stiu,nu ma pot hotara! |
Am un prieten care lucra pe taxi pe un Clio symbol...avea aripile din aceelasi material ca si Laguna si i`a scapat unuia un aro cu carlig in masina lui...i`a facut gaura....iti dai seama la un impact mai mare ?
|
mai bine iti iei ceva nemtesc ca macar la cele nemtesti gasesti piese si toate acareturile
|
Pai dupa cate am mai tot citi,laguna are 5 stele la ce le mai sigure masini,acuma nu am de unde sa stiu daca este chiar asa de ne sigura!!
Bassule,nu imi fac probleme de piese,ebay da tot ce vrei si daca nu vomita ce imi trebe,tot mai sunt magazinele de specialitate!! Deci masina nemteasca,care ar fi masina ideala facuta de nemti,sa fie combi,diesel si sa aiba ceva dotari!!?? |
e plina romania de masini combi nemtesti...eu te-as sfatui sa cauti o berlina iar la capitolul carburant aici depinde de tine
|
Nu berlina,m-am saturat de masini mici,vreau o barca,ceva mare!!
Ford focus este o masina nemteasca buna?? La carburant nu am de ce sa ma gandesc prea mult,ca eu am de umblat cu masina,cel putin 70km pe zi,cel putin 2000 km pe luna!! |
daca vrei barca poti incerca un bmw seria 5 este si berlina si break sau poti incerca un audi a4 sau a6 ambele berlina sau break iar daca zici ca nu-ti pui problema carburantului la ambele variante incearca 2.5 diesel
|
Vai de capu meu,vrei sa imi ia capu la impozit,chiar asa multi bani nu am!!
2,5 sunt motoare prea mari pentru bugetul meu si mai ales BMW sau Audi,sti cat costa,sub 5000 nu am ce discuta!! Nu sunt baiat de bani gata! Multam ca miati raspuns la intrebari!! |
golf 3 variant, 1.9 tdi 110 cp sau golf 4 1.9 tdi ... mici la impozit, nemtesti, barci si rezistente. eu am golf 3 1.8 benzina barca:)
|
Quote:
|
Quote:
Ca ziceai ca e impozitul mare la un 525TDS... ai vazut ce fac baietii mai nou ? il radiaza fiscal....nu te poate verifica nimeni, nu ai treaba cu politia, etc...problema o sa fie cand o sa vrei sa il vinzi ca va trebui sa platesti din urma + ceva penalizari dar cand o sa vrei sa il vinzi , valoarea o sa fie mica si il radiezi din circulatie, il bagi pe Bulgaria si il vinzi |
Eu unul nu iti recomand Audi cu motor de 2,5 sunt numai probleme cu ele. Am deja 3 cunostinte cu asemenea masini si se tot plang si plus de asta ai si consum mare, taxe mari. Am stat de vb cu multi mecanici si cam toti spuneau acelasi lucru de motoarele de 2,5. Asta este un sfat si o parere acum alegerea este a ta.
Iti recomad 1.9TDI consumul este mic, taxele mici, RCA-ul e asa si asa. |
Va multumesc mult pentru interesul de care ati dat dovada de ami raspunde!!
Inca nu stiu la ce bani va trebui sa ma incadrez,dar ori cum nu mai putin de 3000euro. Bafta baieti!! |
salutare .si eu sunt din sibiu ..am 15 ani . vreau sa imi pregatesc o masina pt slalom paralel ..( un passat de prin 82.1.6 benzina..aproz80 cp ..dar cred ca au mai murit din ei)..poate ma ajuta si pe mine cineva cu modificarile la motor...:shock: daca te duci intr un magazin la varsta mea nu te ia nimeni in seama si .nu ti ar zice nimeni nimik .:cry:.nici un sfat nimik!..deci ajutor!:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning