![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Vai Andrei ce ma enervezi...:anger:
Ce-mi place A6-le asta...pfai ce ma oftic ca nu mi-l pot lua...mor de oftica:cry: Sa-l stapanesti sanatos:!: |
ptiu...numai achizitii frumoase in ultimul timp pe forum.
de macheta asta, nu mai zic...neagra si interior bej, toata viata mi-am dorit :-) trebuie sa cumpar si eu ceva, de supare |
Macheta arata foarte bine, daca nu se stia producatorul, puteam baga mana-n foc ca-i Kyosho.
Felicitari pentru poze, bune. |
Quote:
|
Arata imbecabil acest model!:shock:
Avant-ul este mult mai reusit si in realitate dupa parerea,astept sa apara RS6!:D |
Ahh...cat am stat eu dupa tine sa o prezinti.
Impecabila!Arata grozav de bine, am plecat si eu in cautare, sper ca se mai gaseste.Sedanul, nu l-am prea gasit, dar mie cel mai mult imi plac avant-urile deci la asta ma inghesui si eu.Imi place combinatia de culori, cred ca este cea mai potrivita, cu interiorul asta crem si imitatia de lemn de pe bord.Impecabila, felicitarile mele!!!!!! singurul lucru deranjant mi s-a parut spatarul scaunelor cu acea crapatura, ma gandesc ca sunt din doua bucati scaunele. Bravos! apropo, oare sedanul l-au mai facut si pe alta culoare in afara de gri? ma refer Norev ca kyosho stiu... p.s:se zvoneste ca apare RS6? daca va fi ca si acesta ca realizare, o sa fie bomba!:yes: |
Quote:
RS6 nu l-a anuntat inca nimeni. |
Quote:
|
Varianta sedan exista si in culoarea neagra, varianta non dealer edition. Arata mai bine, dar e ceva mai greu de gasit. Avant-ul este iesit din productie, dar vad ca a inceput sa apara in cateva locuri ca fiind pe stoc. Eu l-am comandat albastru, dar a ajuns negru si imi place mai mult asa. Exista si pe visiniu (are Dorin unul visiniu) si pe albastru, dar ambele cu interior negru.
Macheta clar nu e perfecta, dar la cat costa artata foarte bine. Scaunele sunt facute din 2 bucati, dar in realitate nu deranjeaza. Mai suparator este luftul dintre aripa fata si usa fata, dar pe culoare inchisa nu sare in ochi. Diseara revin cu poze la 2 machete ceva mai bune. Plymouth GTX vs Plymouth Road Runner. |
21 Attachment(s)
Plymouth GTX - GMP 1:18
O macheta foarte reusita, cu detalii aproape de high end. Poze alaturi de Plymout RoadRunner - GMP 1:18 ps: multumesc Ciprian ca m-ai ajutat sa fac rost de ea ;) |
prea bine detailata frumusetea asta!
|
Mamaaa...:shock:ce muschi:dribble::dribble::dribble::dribble:vreau si eu...
Acuma stiu si eu pentru ce e motoru ala Hemi facut de GMP:-?. Foarte faine amandoua si pozele la fel. Mi se pare mie sau GTX- u e si mai mare umpic, nu doar mai inalt? |
nu cumva astai varianta normala de GTX, road runnerul in loc de dungile albe are acel road runner + alte jante :)
|
Frumoase baraci bre Andrei...la tine am vazut eu primele Muscle-uri GMP si trebuie sa recunosc ca mi cam sta gandul la achizitionarea unuia in viitorul apropiat...sunt indecis intre '70 GTO ul The Judge(pe portocaliu musai) si '70 Chevelle ul verde...cum sunt ca si detalii cele doua?multam, spor.
|
Cu multa placere Andrei! O macheta foarte foarte reusita, cu greu m-am desprins de ea la intermediere8)
Cipone, GTO-urile sunt foarte reusite, similare celei de mai sus, cu exceptia ca nu au geamuri mobile. Chevelle-ul in schimb e de fapt matrita de la Exact Detail. Detalii un pic mai slabe, plus ca n-are balamale realiste la capota. Exact pe cel verde l-am vazut. |
motorul si interiorul sunt :shock: :shock:
|
5 Attachment(s)
Quote:
@cipone: eu as lua gto pentru ca este realizat mai in detaliu, dar si acolo trebuie sa fi atent la vopsea. ciprian cunoaste mai bine modelele lor si cred ca are mai multe informatii. Daca toate gmp-urile ar arata ca acest gtx, probabil ar fi fost cel mai bun producator (raport calitate / pret), dar au si ei serii si serii. Hai sa prezin si mini colectia mea ferrari. Lipseste gtc 575, dar aia e neagra si am zis ca nu se incadreaza in peisaj. |
Imi place mult GTX,detin si eu prima varianta produsa in 67'-H61 si ramane unul dintre muscle car-urile mele preferate!:lol:
Arata superb versiunea produsa de GMP!:shock: |
Domnule steaua23 aveti o colectie superba.Pana in momentul de fata cati bani ati investit in colectie(aproximativ)??
|
Absolut superbe, chiar imi place ca atatea Ferrari-uri si-au facut loc la tine in colectie, mai ales ca ai zis mai demult ca nu iti prea plac supercarurile. Superbe, inca odata zic, sper ca la urmatoarea poza sa fie dublu sau chiar triplu numarul lor :D
pozele astea s-ar putea folosi ca banner. |
Quote:
PS: pfff, ce de burago... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pur si simplu SUPERBE.
|
21 Attachment(s)
BMW 645CI (cabriolet) - Kyosho 1:18
|
absolut superb bmw-ul si pozele la fel!
|
18 Attachment(s)
Volkswagen T2 Safari - Schuco 1:18
Am pus in urma cu ceva pagini 2-3 poze alaturi de varianta martini, dar am considerat ca merita o prezentare mai in detaliu. Personal imi place asa de mult acest model, incat as mai cumpara 1-2 versiuni. |
superbe pozele de macheta nu mai zic nic
|
Am vazut versiunea asta pe ebay, la un magazin de unde imi iau eu foarte des. Destul de ieftin fata de alte magazine sau locuri...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
what is this zebra sensation my friend, nepotu?
Pozele sunt minunate, la fel si macheta. Am vazut-o la una din intalnirile din Brasov, nu este in target-ul meu de machete, dar incepe sa fie. |
Seria 6 e preferata mea de la BMW....e absolut superba, imi place ca inspira mai multe lucruri odata: sportivitate, eleganta, agresivitate, stil........hmmm :shock:
|
luneta la 645 e prinsa de soft top sau se ridica cuma din spate? Just curious.
|
Quote:
|
... mi-e greu sa tin pasul cu thread-ul tau, trebuie sa rasfoiesc ultimele 8-9 pagini :D... imi place tare mult contrastul de nunate de pe 645Ci scos in evidenta de fotografii ;)
|
Luneta este prinsa de softop. Este totusi o macheta nromala ... fara artificii de genul geamuri functionale.
Cipone, ai dreptate. Acoperisul ala sta ca dracu si asta pentru ca se pune direct, fara sa inlocuiasca partea ce imita acoperisul pliat. Automat devine mai inalta decat trebuie si nici nu are vreun sistem de fixare. Arata mult mai bine fara ... dar mie mi-a placut in principal contrastul dintre acoperis si caroserie. |
8 Attachment(s)
Cateva poze actualizate cu intreaga colectie ...
|
colectia ta de vis...felicitari!!!
|
Cred ca iti trebuie o vitrina mai mare:lol:
Ai examplare superbe parcate acolo..., daca nu mai au loc...aia e, ti le cumpar eu :D |
ai multe piese superbe dupa care balesc, in special Ferrari-uri, dar sincer mi se par prea inghesuite! iti mai trebuie inca o vitrina..:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning