![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
p.s: DAR ce "caii mei" ne batem noi atat capu`? :)) n`are rost! |
:)) si eu cand mi-am vandut masina am scris pe anuntz 185 Cp :)) care e problema .... ?? a avut omu placerea sa zica ca masina lui avea 500 cp asta e .. important e ca a vanduto si probabil ca ala care o tzine in fatza blocului e mandru de bolidul de afara :)))))))))
|
si dupa o sa se intrebe cu plm m-a facut asta cu 150 de cp....nu se poate ori sunt eu prost si nu stiu sa chimb vitezele ori s-a stricat masina.....
Si gabi...aia care se bateau cu pumnu-n piept ca dintr-un filtru si o toba scot 20 de cp au inceput sa-si dea seama de aberatiile care le scoteau...unii insa inca mai pun botu la asta.. |
Quote:
:lol: |
pe ce ...? pe mig 29 lancer ???
|
Shit mi-a venit recrutarea ...la care va mai venit mah ...ne vedem la recrutare
|
e recrutarea ma sa'ti dai informatiile despre tine , nu ca pleci maine in armata
|
stau in unitate .. fac tarash pe coate ... bah ce vreme de plaja .. care shte e apa calda ?!?!
|
care prinde prin ctza nova aia modificata cu bot de pejo .. cu bara de pejo p spate si faruri de urs sa`i faca poze
facetzii si voi poze .... si puneti`le aici sa radem putin de ea .. mie mi se pare un mare kitch ... m`am alergat cu el pe soveja da ... n`are nici o treaba ... el era in a 3`a si eu il impingeam de la spate cu a 2`a il lasam sa se duca .. iar il impingeam ... |
Bah ce sete de foame imi este...hai baieti...unde mergem?
|
......la masa....:twisted:
|
Quote:
|
http://videos.streetfire.net/hottest...471CE91689.htm
cand o sa vad asa ceva pe strazile noastre o sa fie ceva deosebit ... cu un seria 7 .. cat despre politie ... asa k cei cu septar din ctza .. degeaba ... cred k arabii shtiu mai multe despre mashina decat voi despre un pix .. |
Quote:
|
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rupere de nori la constantza ... a p[icat curentu pe tomis ... connexu nu merge .. o sa muriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
Quote:
vine Sf. Lumii! :) |
pe tomis a picat curentu ..
dragosh mi`a zis k prin tomis nord a picat sau au picat copacii romeo a zis k la casa de cultura e inundatzie :) |
Quote:
BRB sa bag masina la garaj :lol: |
MERGE CONNEX`u
wepppaaa :P |
8 Attachment(s)
eu incerc sa o sun p tov. mea si nu merge .. nush ce masa ... bagami`ash picioarele in el de mobil ...
cam asa arata ceru d la mine din cartier .. urmeaza si filmuletzele ... |
6 Attachment(s)
si acum filmuletzele :) .. facetzi abstractzie de comentarii :))
|
Quote:
|
:))))) eram pe jos "mama omul nu imi vine sa cred,ciuperca era sa mor eu ,am prins-o " :))) super la comentariu.abia astept sa imi cam camera si va promit filmulete super klumea de pe bloc :P
|
bah gabby poate te fulgera :lol::lol: ajungi acasa carbonizat...:P...
P.S.bah record..au trecut 4 zile la rand..fara sa apara becali la otv...:lol:,aseara l-au dat pe unu urmarit prin interpol de multii ani...si l-au gasit astia de la OTv...intr-o ascunzatoare de viena....SENZATIONAL !! |
bah eu am ieshit cu furculitza pe bloc la un momentdat sa vedem daca mai fugera ... da se oprise furtuna am ieshit prea tarzu :)
|
lool...:lol::lol:
|
foarte interesant... mai ales ciuperca :))
asteptati voi pana pe 31 dec... cand se trage cu petarde si artificii, alearga cainii prin parcare pe la billa si pe sosea ca nebunii (de data asta ii filmez, sa am ce arata)... |
Anonymilor...vam Vazut Azi La Carturi ...ce Scootere Avetzi..n'aveatzi Treaba....cam Cat E Un Scooter D'ala ...ca Ash Vrea Shi Eu Sami Iau.???
|
Ala ca al meu este in jur de 1000 de euro.
|
Dap?...lasami Shi Mie Id Tau De Mess Pe Private Pls ...ca Vreau Sa Te Intreb Mai Multe ....sunt Interesat S-ami Iau Shi Io Unul
|
sal yos mai nou paci, da am urmarit ce mai scriu bajetii pe forum si am vazut ca aia din buc sau intalnit plm cu daciile alea alea :)) nu facem si noi ceva pe la noi :D. un mititel o bere fara alcol o apa plata cu lamaie :)) alea alea
|
puteti pune si voi poze cu cosmin(subaru 555) ca il stiu doar din spusele voastre.
|
1 Attachment(s)
Cel din stanga e Cosmin, cel din dreapta sunt eu. Multumit?
|
Quote:
cred k el se referea la masina :) sau in orice caz vroia niste poze mai concludente ;) |
hehehe bah ... te rog .. azi am ieshit cu motoarele .. nu cu scuterele .. e o diferentza .. ala cu care eram eu a ceda fizi si psihic .... nu mai merge :( s`a rupt un cot din cauciuc si trage aer fals si nu mai sta la relanti ...
eu cred k se referea la om nu la mashina :) |
la masina ca nu am nici o treaba cu el
|
Quote:
p.s: schimba dreaqu semnatura k e cel putina infecta |
aa ... deci mashina lu cosmin e ... nava spatiala .. m`am plimbat cu ea in seara asta putin ... si ... am inebunit ... WOW ..... e incredibil ... imi era frica sa merg cu ea ..... s`a ridicat paru pe mine .... e ... fara cuvinte ... e ... e ... incredibil ... nu am cuvinte :D ... tre sa fii mai mult decat sofer sa mergi cu o asemenea mashina ... si sa o poti controla si sa pui toata herghelia aia pe asfalt ...
cred k in seara asta o sa am vise umede :D ... 5 5 5 .......... |
daca asta e nava spatiala a lu Seby si a lu andrei cum sunt ? buahah
oricum si alu cosmin e prea tare...... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning