![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
bn voi nu gresiti :)
aici nu era forum despre ''cum sa agati o fata?'' yo cred ca da, nu e forum de cum sa scrii in romana ;) |
da, ai dreptate
dar ceapa masii de treaba...IN CE LIMBA SCRIEM NOI AICI???? pakistaneza? limbaj de cartier? daca nu iti place sa scrii romaneste, muta-te in alta tara yo deja nu mai vad bine k cuvintele tale sunt indescifrabile si ma irita la retina yo man. |
Quote:
Ia baga ochiu' aici: https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html si nu te mai da asa rotund, kindere! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
si se pare ca nu ai mai agatat de mult o fata:)...cam stim cand suntem mintite;) |
Quote:
|
Quote:
De cand si pana cand te priveste pe tine viata mea? |
Quote:
O sa dispara soon de pe forum si tu te aprinzi cu o "cearta" degeaba. |
Quote:
asa ti se pare tie, ca stii. |
ZonK ce ai facut cu fata?
Tot virgina este sau gravida? |
N-am facut nimic, tot virgina e.
|
Quote:
|
Nu, dar m-am referit la ce a intrebat el.
|
Quote:
And Voila:lol: |
:lol: mai sti..
Da acum serios chiar nam facut nimic :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Salut.Intru si eu in discutia voastra....
Am citit in mare ce s-a scris in acest topic si referitor la agatul din masina cu geamul jos mi se pare greu de crezut. Inainte sa fac 18ani si sa obtin permisul cat. B credeam ca daca o sa am masina o sa cuceresc mult mai usor fete. Dar acum mi-am cam schimbat parerea.Nu vad diferente. Poate e masina de vina.:shock: |
Nu stiu ce sa zic, dar conteaza si ce masina ai.Oricum treaba asta cu agatatul din masina nu pare a fi credibila , dar se practica!
|
Ohhh da :)) :P....Da sfaturi de agatzat baietzi? =))
|
Quote:
nimic mai simplu...doar intrebi: "vrei sa facem sex?" cine poate refuza? sau daca refuza e gay sau nu are cu ce...:lol: |
Quote:
|
:P asa usor va lasati? :))
|
Mami inseamna ca toti baietii care citesc acest post sunt niste urati :) daca tu crezi ca sunt o nasoala intrebarea era pusa de dragul conversatiei da fiecare cu parerea lui :)
|
Quote:
Daca vine o balena ucigasa de 250kile sa-mi zica sa ma f*t cu ea poate sa se dea si peste cap ca nu vreau. Si fetele zic, "da, dar chiar daca are sfert de tona si arata ca o balena esuata asta nu inseamna ca n-are sentimente". Poate sa aiba, nu-mi pasa. |
Quote:
Chiar nu ma simt atacat numai ca ti`am dat un exemplu intrebarea era pusa de dragul conversatiei :P... Si da are si aia sentimente daca nu e pe placu unora asta este soarta si destinu nu toate pot fi fotomodele daca ar fi toate la fel nu ar mai avea farmec la fel cum si baietii sunt baieti si baieti :) |
Quote:
|
Quote:
Da....Ai dreptate |
Intortocheate sunt caile domnului in materie de reproducere.:lol:
Dar daca se tine neaparat,se poate deschide un topic cum sa agati un baiat. Sa nu ne abatem de la topic:D:oops: |
Na bine nu va mai stric sustele :P...Si fiind putine fete pe forum nu prea cred ca o sa iasa nu stiu ce discutie :))
|
Quote:
Si ai fi surprinsa cati baeti se vor baga in discutie:oops::lol::lol: In sensu bun al cuvantului . |
Quote:
Cred ca eu sunt de vina ca mai vad baieti pe la 20-22 ani cu niste fete foarte dragute si au masini de prin 90' gen bmw pisicuta. |
Quote:
|
am o colega la servici care sustine ca ea nu urca numai in bimmer (bmw)
Cum sa agati o fata? Trebuie sa ai cat de cat un corp frumos(cum am eu), ceva pe cap sau in cap(par, ochelari di soari, samd), si sa ai si ceva bani ca sa iesi cu ea de cateva ori in oras(suc, cafea, club). Cheia succesului nu e masina, nici banii tai, ci capul tau, mintea ta. Iar daca fata e atat de proasta ca e materialista si se uita doar la masina ta si nu la ce ai in pantaloni, e problema ei. :ballbounc L.E.: Eu vreau sa o combin pe E.Udrea, sa vada ce poate unguru :lol: |
....pot sa te asigur,ca aceste relatii interetnice ,sunt mereu ....fructuoase.:lol::lol::lol:asa ca da-i bataie,eu te sustin! (si pe mine m-a "corupt" un moldovean frumos,in sensul cel mai bun al cuvintului.:-) )
|
Quote:
bla, bla, bla!:lol::lol::lol::lol: eu urmeaza sa mai corup niste minore (trufandale):lol::lol:de alea de-odata cu pedeapsa.:lol: |
eeeeee....da,normal,ca tu mereu tre sa fii cu mai multe perechi!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
a incercat cineva parfumurile cu feromoni?
(am primit un mail cu o oferta de asa ceva....intreb si eu de curiozitate) sunt in tema cu teoria, ce presupun feromonii, bla bla.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning