![]() |
Re: discutii Satu Mare
salutare , am si eu o intrebare ... masina aia ce a fost la show (aia pe care scria ca a aparut in filmul tokyo drift) unde anume apare in film? ca eu nu o gasesc nicaieri :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bine ca m-ai facut sa caut filmu si sa ma uit :lol: :lol: |
daca stie cineva de unde pot face rost de o intaritura pentru bara fata la un e30
multumesc |
Stie cineva in satu mare cine ar face o evacuare cap coada din inox pentru un bmw 320 eventual un nume si un numar de telefon ar fi ideal. Numai bine
|
|
Nu stie nimeni o cutie de viteze pentru un Clio de 1.8 benzina... sport... cu 5 trepte scurte??
|
King of Europe Drift Series.... va fi la mariapocs si in cluj.... nu mergem in haita ? posibil si baietii din bm sa se opreasca la noi si sa mergem impreuna ...
Mariapocs Round 4 - hungary - mariapocs - 21st & 22nd August Good fun and awesome night drifting, that's all about Hungary. Since 2007, we have all enjoyed the Mariapocs track and its very special night atmosphere. Let's get back again to RabocsiRing for this 2009 season! In 2008, the podium was 100% Hungarian, can the foreigners beat them this year ?Don't miss this night drift Top32!!!! Cluj - Romania Round 5 - romania - cluj - 19th & 20th september New country for 2009, Romania is full of enthousiast, we have put a demo end of 2008 and we can confirm it, drifting is building in Romania and once again, we will be the first to be there. Stay tuned on our forum and by our newsletter for more details on this new venue. |
http://www.emaramures.ro/Stiri/23224...-august-Suior-
va asteptam :P PS: Nu stie cineva vitrine frigorifice de vanzare (second hand)...??? |
|
de ce functioneaza radarele fixe din judetul Satu Mare? Din cate stiu trebuiau sa fie oprite ... sper k nu-mi vine vreo "surpriza acasa" :help:
|
Nu iti vine stai linistit, dar in ciuperceni si NU NUMAI detectorul de radar face urat cand treci pe langa radarele fixe. Nu stiu motivul, dar amenda nu primesti... Cred ca e doar sa sperie lumea
|
Ms mult Norbi !
|
Sal baieti cine mai stie ceva de taxa auto ce se aude???????
|
presupun ca tot la fel ii,se plateste dublu....da-i incolo de sarlatani:twisted:
|
care stie de ultimele etape de Rally Sprint,se mai tin?ca deja nu mai am stare:)
|
trebuiasa se tina in data de 19 septembrie. (sau la practiker sau la pista acr, dar din cate stiu nu s-a putut obtine aprobare la practiker asa ca se va tine la pista acr ca de obicei)
dar din anumite motive, s-a amanat pana in data de 26 septembrie, cand se vor tine 2 etape intr-o zi. |
aia da 2 etape intr-o zi??aaaiiii.....pacat ca nu s-a putut obtine aprobarea pe o pista mai buna....spark scrie pe forum cand sti ceva,mersi.
|
Finala Campionatului Judeţean de RallySprint
Peste 30 de sătmăreni se bat pentru titlul „cel mai îndemânatic şofer din judeţ” La inceputul anului 2009 a fost reînviat Campionatul Judeţean destinat şoferilor amatori şi piloţilor licenţiaţi: după o pauză lungă, Automobil Clubul Român şi AutoSportClub Satu Mare au lansat provocarea conducătorilor auto de a-şi incerca îndemânarea pe pistă inchisă, in sistem cronometrat, pregătind un sezon competiţional de 6 etape, in locaţii şi pe traseuri diferite. La fiecare etapă de rallysprint s-au inscris peste 40 de concurenţi, numărul total al piloţilor amatori în acest sezon a depăşit 150, în categorii diferite, cu maşini de stradă şi au concurat şi bolizi special construite pentru astfel de competiţii. Spre mândria organizatorilor, acest campionat a atras concurenţi provenind din alte judeţe, Maramureş, Cluj şi Timiş, iar la etapa organizată în mai, in Centrul Nou al oraşului Satu Mare, s-au oferit publicului sătmărean în premieră curse în sistem „duel”, pe traseu concurând paralel 2 adversari contra-cronometru. Punctele acumulate în cadrul acestui sezon se vor completa cu rezultatele obţinute în cele 2 etape, organizate într-o singură zi, 26 septembrie, sâmbăta, pe pista de antrenament al ACR-ului, pe str. Gorunului nr 6. Programul evenimentului: -08.00-10.00 etapa 5. inscrieri, verificări administrative şi tehnice -10.00-11.00 antrenamente libere -11.00-13.00 2 manşe cronometrate -13.00-14.00 publicarea rezultatelor, pauză -de la 14.00: etapa 6.a, finală: un tur de antrenament, 2 manşe cronometrate -de la 17.00: festivitatea de premiere Deşi piloţii participanţi în campionat se vor lupta pentru punctele importante, etapa a 5.a este deschisă pentru „noi veniţi”, practic pentru oricare conducător şi pentru orice tip de autoturism! Cu această „etapă dublă” se va sfârşi sezonul sportului automobilistic în Satu Mare, prin acordarea titlurilor celor mai îndemânatici şoferi din judeţ, titlu pentru care se va concura in 26 septembrie, în manşe de concurs pline de adrenalină şi suspans! Pentru orice intrebare, organizatorii vă stau la dispozitie pe nr tel 0744-792297 şi 0744-938883, sau pe adresa de email [email protected] |
Salutare ia uitativa un pic la un indemanatic care stie un pic sa conduca, ar trebui sa l chemam la indemanare nu credeti?:shock::-)https://www.youtube.com/watch?v=BkNzkutTiGs&feature=fvst
|
Da :Dse pricepe
|
o sa fie ceva la sfarsit de sapt. in oras sau la pista ACR??
|
eu stiu de 7-8 noiembrie in baia mare se organizeaza ceva mai tarziu am sa pun si preturile eventual daca intereseza pe careva
|
Pune te rog preturi si eventuale detalii
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sambata parcare Ambient : Indemanare 10 ron/ masina Expo tuning 10 ron/ masina Intrare vizitator 10 ron / zi Duminica aeroport : Drag 15 ron / masina / participant Spectator 10 Ron Parcare in incinta aeroportului 5 ron / masina si aveti afisu mai jos |
1 Attachment(s)
da ... va fi la sfarsitul asta de saptamana ceva si in satu mare. si la pista acr si in centru. preluare din alt loc.
"Cupa"Somes-Oas-MCM Energy Drink"-cocncurs de indemanare,SM oct.30-31 Vin Oct 23, 2009 10:05 am Vă anunţ cu bucurie că în data de 30-31 octombrie 2009 ACR Satu Mare organizează ultima competiţie automobilistică din acest an : Finala Campionatului Tehnico-Aplicativ şi Cupa "Someş-Oaş - MCM Energy Drink" Câteva informaţii : Aşa cum am anunţat la sfărşitul campionatului de Rally Sprint în cadrul festivităţii de premiere al acestei competiţii se vor decerna si premiile pentru câştigătorii camp.Rally Sprint 2009. Sunt invitaţi TOŢI participanţii campionatului !!!! În special câstigătorii !!! Dacă doreşti să participi la Finala Campionatului Tehnico-Aplicativ sunt următoarele taxe de înscriere: - echipaj (pilot+navigator) din srăinătate 50 euro ( cuprinde şi cazare 2 nopţi + 5 mese pt.2 persoane ) - echipaj din Romania 160 RON ( cuprinde şi cazare 2 nopţi + 5 mese pt.2 persoane ) - echipaj din Satu Mare 120 RON ( cuprinde şi 2 mese pt.2 persoane ) cei care se înscriu în Finala Camp.Teh+Apl. automat participă şi la concursul de Îndemânare: Cupa "Someş-Oaş - MCM Energy Drink" Există posibilitatea de a te înscrie doar în concursul de Îndemânare : - taxa de înscriere este de 60 RON/ pilot ( cuprinde şi 2 mese pt.1 persoană ) Se pot aduce la Festivitatea de premiere şi persoane care nu sunt concurenţi ( preteni,pretene,neveste,....etc): 50 RON / persoană Dacă nu doreşti să rămâi la "chef" şi te numeri între primii trei clasaţi la camp. Rally Sprint atunci vi la Restaurantul MON AMI ( sub BCR,Omniasig, fosta cofetărie Tineretului ) să-ţi ridici premiul şi adio( ne vedem la anu) Fiind o competiţie de două zile şi cu mese incluse termenul maxim de înscriere este 28 oct.2009 Pentru îndemânare puteţi să vă înscrieţi de la 9.00 la 11.00 la sediul ACR vor fi două probe de îndemânare : una pe bld Transilvania şi una la Poligonul ACR" |
In sfarsit ceva miscare mai serioasa in zona noastra, 30-31 la Satu Mare, 7-8 la Baia Mare, frumos! Eu care credeam ca nu o sa mai fie nimica anul acesta...
|
A fost cineva la Baia Mare? :D
|
sambata nu s-a mai tinut nimic doar duminica in parcare la ambient
|
Quote:
|
Ce se intampla pe aici ? ce-i cu linistea asta ? nimeni nu a mai facut nici o modificare la masina ?
|
Quote:
|
Se mai misca cate ceva pe la noi... ia ciulitzi putin aici :
http://www.satumareonline.ro/cp/7/34...b-la-Satu-Mare |
Quote:
|
Se incearca tot posibilul,din moment ce e mediatizat.. ziarul Adevarul.. satumareonline si radio Transilvania....
Vinerea trecuta am fost mai multi..... Suntem la inceput dar tintim sa realizam o comunitate adevarata..... |
Ii si asta un inceput....bagati mare.
|
E ok ca aveti un club Logan dar cu ce se ocupa acest club ? ce isi propune sa realizeze ? ... presupun ca nu doar exista asa si cu asta basta... ca daca e asa atunci totuna e daca faci club Logan sau club inghetata de vanilie ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning