![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
e chiar atat de greu de inteles ca indiferenta numai atunci functioneaza cind chiar nici in 14 nu te mai doare de ea,iar ea este nevoita sa aterizeze fortat in realitate si sa se gindeasca un pic?in astfel de situatii,intr-adevar sunt putine cazuri cind ea isi da seama ca are sentimente si e mai bine daca isi baga mintile in cap si renunta la figuri,dar pe linga asta se mai intimpla ca ea sa isi deie seama(nefiind f....a la icre zi de zi de tine)ca ii este tare bine si evident dupa asta nu ai nici cea mai mica sansa sa o mai intorci....si se mai intimpla ca tu sa te simti tare bine fara ea si fix ea sa boceasca dupa tine degeaba.
din cite am vazut eu in viata mea,cu tactica asta "let's pretend..." dar de fapt nu e nici pe departe asa nu rezolvi prea multe...max iti iei una peste bot. |
dapoi eu nu stiu ce sa zic.... eu atata vreau sa ii las impresia asta k nu ma mai prea intereseaza.. si cateodata chiar asa e ... ca sunt unele momente in care zic ... mai uite .. parca ma simt si eu mai bine si sunt binedispus , dar din pacate peste cateva ore iar incep sa ma simt prost si foarte aiurea ... si asa cam in fiecare zi. Sper din tot sufletul sa ma abtin cat mai mult sa nu vorbesc cu ea si ca ea sa realizeze ce avea defapt in fata ochilor
|
apoi atunci pune-te in fata oglinzii si tu si cu tine intelegeti-va,pana la urma care o fi directiva si abia dupa ce ti-ai dat seama ce anume urmaresti,abia dupa aia apuca-te sa te vaicaresti ca nu se comporta fata asa cum ti-ar place tie...
uite,dupa cum vad eu,ea ti-a fost alaturi cind ti-a fost mai greu si nu ti-a cerut nimica.e fix invers fata de cum crezi tu.tu faci pe indiferentul ca ti-ai dat seama la primul semn ca nu esti miezul universului pentru ea ca esti in 4 labe si faci acum pe indiferentul...degeaba,ca prin comportamentul tau,permite-mi sa zic,oarecum idiot,ai dezamagit-o la maxim....desi,ca prieten si acum iti este loial! termina-te cu indiferenta si cu prostiile.baga-ti mintile in cap,comporta-te cu ea ca in perioada cind iti era prieten,ca pana la urma ai sa ramai si fara iubita,dar ce e mai grav si fara un prieten adevarat care ti-a demonstrat ca este cu tine cind e viata mai dura cu tine(chestie de pretuit in zilele noastre) numai bine! |
sa iti explic problema ca sa o intelegi mai bine ... ;)) deci eu am fost cu ea impreuna cateva luni pana la un moment in care ne tot certam iar eu nu am avut nevoie de lucrul asta pentru ca am trecut prin multe nerealizari , decese in familie s.a.m.d. si vroiam o pauza ... sa fiu un pic mai liber pentru ca nici eu nu stiu ce era cu mine ... si in pauza aia nu era ca nu ma vedeam deloc cu ea , ma vedeam foarte des din 3 in 3 zile , plus ca vorbeam si pe mess foarte mult ... si cu trecerea timpului , nu stiu ce s-a intamplat , s-a rupt ceva , si eu i-am fost alaturi si in pauza aia .. iar cand vroiam sa fim impreuna a inceput ea .... ca nu vrea relatie ... eu am vorbit cu ea acum o saptamana si mi-a spus ca nu mai are rost ca nu mai simte langa mine ceea ce simtea inainte...si multe chestii de genu ... mie mi-ar face placere sa stau de vorba cu ea si sa vorbim dar mi-as face mie rau si nah... as vrea foarte mult sa ne impacam dar nu prea cred k mai am vreo sansa...
si vroiam sa incerc sa ma apropiu de ea sa vada ca poate sa aibe incredere in mine dar vad ca nici lucrul asta nu se poate .... am invitat-o la patinoar , la suc , etc etc dar pe degeaba ....si chiar regret ca am luat pauza aceea dar ce sa fac daca pur si simplu vroiam sa fiu o perioada singur ...am gresit ... omul invata din greseli ... si intrebarea mea este Trixi , tu cum crezi ca as putea-o recupera ? asta in cazul in care as putea... |
tu nu cu perioada aia de pauza ai dezamagit-o!daca am inteles bine atunci ai gresit rau de tot cind te-a rugat sa fii mai intelegator si sa lasi ca viata sa decida daca e sa fiti impreuna sau nu.nu trebuia sa fortezi atunci si era mare greseala ca pe vremea aia i-ai aruncat vorbe urate.acum,dupa ce ai intors cutitul in ea,degeaba ai mai vrea sa o recuperezi.cu cit te zbati mai tare cu atat o indepartezi mai mult.
vezi de viata ta...si daca poti incearca sa o tii aproape macar ca si amica,pentru ca lipsa unui om care ti-a fost atat de aproape este incredibil de greu de suportat.mai mult insa nu are rost sa speri...cel putin acum o vreme buna. |
poi eu doar vroiam sa ii explic cum ar fi daca ne-am mai da o sansa , iar vorbe urate , nu prea i-am zis ...
|
am vorbit azi cu ea pe mess... una alta .. generalitati .... apoi am ajuns amandoi la concluzia ca daca a fi sa fim impreuna , cu siguranta vom fi... ce ar trebui sa fac pe viitor ?
|
sa-ti vezi de viata ta. sa o lasi pe ea sa isi vada de viata ei.
asa va lipeziti gandurile. si atat timp cat nu va bateti joc unul de altul .. nu stii niciodata ce rezerva viitorul umila mea parere |
tcv,poti sa intrebi inca de 10mii de ori,raspunsul cum vezi e tot aia:VEZI DE VIATA TA!fix asa cum ti-a zis si Spark.
|
poi o las sa isi vada de viata ei , iar de batut joc , nu prea avem de ce sa ne batem joc unul de celalalt ... o las ... nu o mai stresez sa ne impacam si chestii de genu , o sa mai vorbesc din cand in cand cu ea , asa una alta , multumesc pentru sfaturi
|
Quote:
Ce nu vă place să va facă barbaţi ..nu le faceţi voi lor Quote:
Ştiu cazuri când pur şi simplu un baiat încerca să intre în viaţa unei fete despărţite de un amic de al meu...,şi de ce să intre ? O să te întrebi , răspunsul lui .. este că merită şi el o şansă .. wtf cum vine asta, adică amicu meu nu mai merită o şansă ..merită altu .. frumos (atrag atenţia să nu credeţi că o înşelase sau ceva de genu) Quote:
Deşi indiferenţa duce fie la împacare fie la despărţire , asta e cea mai dura armă şi totusi cea care pur şi simplu va închide probabil relaţia, asta dacă pur şi simplu nu ajungeţi la nici un consens |
o sa o las de acum inainte o perioada in pace ... sa vad daca mai da si ea un semn de viata ... daca nu ... asta e :( multumesc mult pentru sfaturi
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor, haideti sa va spun ceva:
daca le vreti inapoi, nu va comportati rational (asa cum se asteapta ea) - sa o pupati in cwr, sa o urcati pe piedestal, ca si cum orice ar fi bun in viata voastra ar fi ea - chiar daca e! Pe ea o sa o doara fix in partea dorsala si o sa faca si misto de voi daca o sa poata... Cea mai buna solutie e sa va comportati irational: sa nu o bagati in seama, eventual sa va afisati cu o alta domnisoara, sa nu ii adresati decat 2-3 cuvinte, gen: "buna/pa" si cam atat! Daca femeile pe care le vreti inapoi au tinut cu adevarat la voi, va spun eu ca vor fi intrigate de faptul ca in 2-3 zile v-ati gasit alta persoana si vor incerca, timp de 2-3 luni, sa va faca gelosi cu alti tipi cu care si ELE se vor afisa... oricum tot ce vor face va fi de fatada, sa vada daca va atacati. Si eu am fost ca voi, dar mi-am dat seama intr-un tarziu ca, cu cat sunt mai dulce, simpatic si alte "dulceturi" din astea, cu atat sunt luat mai mult de fraier si nu reuseam sa le intrig cu nimic. ;) |
sustin ce spune mustang.....chiar daca e greu asta e cea mai buna varianta
|
Abia acum am vazut postul... scuze ca imi spun parerea cu intarziere...
Quote:
Daca noi suntem porci misogini pentru ca incercam sa cautam o tipa pe care sa o "folosim" sa uitam fosta prietena, cum se numesc femeile care isi "trag" prieten nou, pentru a-l uita pe fost? Curve?! Nu draga coforumista, cei care isi cauta o persoana imediat dupa o relatie, ca sa uite de fost(a) isi cauta un "pansament", iar acea persoana nu poate fi numita porc, misogin sau curva... Mai degraba este o persoana care "rataceste" cautand ceva mai bun ca ceea ce a avut. ;) |
am fost astazi la ea acasa , pentru a-i da niste teste la sora ei pentru studiul meu de caz la facultate , nu prea am vrut sa vorbesc cu ea ca sa nu o stresez pe ea , nu ne-am mai fost vazuta de vreo 2 saptamani si de vorbit nu am mai intrat pe mess in ultima saptamana , mi-am propus sa o las sa isi vada de viata ei si sa vad pe viitor daca va fi ceva . Eu am inceput sa glumesc , sa binedispun pe cei din jurul meu ... spre uimirea mea , tot ea a venit langa mine , se vedea foarte usor ca i-a fost dor de mine ... la un moment dat m-a luat in brate fara sa zica nimic si desi i-am zis sa stea linistita numai nu vroia sa imi dea drumul ...acum eu ce sa cred din astea ?
|
Sfatul meu: nu baga de seama... Comporta-te de parca nu exista. ;)
Mai mult nu mai spun, pentru ca am spus intr-un post anterior. Nu vreau sa ma repet in 3 posturi. ;) |
Eu uit de "ea" cu o alta relatie... imi e usor... sau cel putin pana acum a mers...
|
astazi cand am fost la faculta' am avut o ora libera intre cursuri si m-am hotarat sa ma duc cu 3 colege la o cafea la un anumit local , am ajuns la local , si pe cand sa intram , cand deschide usa una dintre colege , fosta se pregatea sa iasa pe usa :shock: , era cu ceva colega , eu .. ma aratam super fericit ... k si cum nu as avea nici o grija , s-au oprit la usa ... eu am intrat , le-am salutat , si apoi am plecat la masa sa beau o cafea .... nu am stat la povesti :D ... cand m-a vazut asa fericit si impreuna cu 3 fete ... nu a avut glas sa zica nimic , si parea parca un pic afectata ..
|
Continua in felul asta ...
Pana o sa iti sara in cap ca de ce ai uitat-o asa repede... |
si ce-i de facut in cazul asta ? Trebuie sa o uiti cumva... ce rost are sa o lalaiesti asa usor cand poti sa o iuti mult mai repede...
|
Daca inca iubesti cand va despartiti, sau daca unu iubeste pentru ala va fi cel mai greu, pentru ca nu se uita cu orice, daca iti iei un inlocuitor poate il cauti pe unu mai bun, in lucrurile comune iti aduci aminte de "ex"
|
Quote:
|
Quote:
@t_c_v vrei fata înapoi , dacă şi ea te vrea ..îţi va raspunde ;) Deja din cele spuse de tine..cele întâmplate duc pe drumul bun :D |
si si inainte sa ma duc la ea acasa pt a face studiul de caz cu sora ei , spre surprinderea mea , ea m-a sunat cu toate ca eram amandoi pe mess online , si parea tare draguta la telefon si glumeam si radeam si apoi mi-a zis ca pot sa ma duc la ei acasa ...etc etc.... in ultimile zile s-a comportat cu mine cum nu s-a comportat in ultimile 2 luni . Ce-i drept inainte o cam sufocam si o tot bateam la cap ca am mai putea sa ne dam o sansa si chestii de genu ..
|
măi ... nu stiu ce s-a intamplat. dar aseara am visat-o pe o fosta la care tineam mult si cu care momentan nici nu vorbesc si nimic. e ignore unul fata de celalalt demult. si eu am uitat destul de mult de ea. si acuma trebuia sa se intample asta si sa mi-o aduc in constiinta curenta iarasi. in ceva timp o sa o uit iarasi dar e enervant ca acuma e prezenta sa zic asa.
|
Quote:
|
am nevoie de un sfat urgent:(
cel mai bun prieten al lui nu ma suporta de nici o culoare..vrea sa ne desparta.:( si l-am sunat azi sa il intreb de ce tot arunca vorbe in stanga si in dreapta despre mine si a inceput sa injure..prietenul meu era langa el ... si nu a zis nimic..l-a lasat sa ma injure .. si acum urmeaza sa ma sune.. si ma bate gandul sa ii spun k daca vrea sa ne fie mai bine,sa ramana cu mine si sa termine prietenia cu el.. nu stiu ce s fac..fetele spun sa nu ii cer asta.. help plz:((:sad: |
Cere-i asta si il vei indeparta ...
Unele persoane tin mai mult la prietenii de-o viata decat la orice persoana care apare in viata lor. Nu te suporta, bine ... nu iesi cu ei 2. Nu face greseala de a-l pune sa aleaga... il poti distruge dupa un timp si va avea nevoie de prieteni - ce se va intampla?! Il vor f**e toti in gura pentru ca s-a luat dupa o femeie. |
si atunci ce e de facut?:((
zice ca ma iubeste dar accepta sa fiu injurata de prietenul lui? la ce sa ma gandesc?:| |
Quote:
Tu ai sunat pe prietenul lui.. cred că cel mai bine era să vorbiţi , tu cu prietenu tau ..si prietenul lui , toţi trei.. , asta binenţeles dacă se poate discuta cu el pe cale amabilă.., |
Quote:
@ Mustang ai dreptate in tot ce zici... |
Quote:
Daca tipul sta cu tine in ciuda faptului ca prietenul lui nu te suporta, ar trebui sa iti dea de gandit: tine la tine si nu se ia dupa prieteni. Ai incercat sa aflii de ce esti antipatica pentru prietenul lui? |
Quote:
:( de cand e cu mine..si lucrurile au devenit serioase.. le vorbeste numai de mine , de cate ori e cu ei ma suna sa mi zica ce face unde e..etc.. prefera sa stea cu mn in loc sa stea cu ei.. eu practic l-am sunat pe iubitul meu..a raspuns prietenul lui..l-am intrebat daca are ceva personal cu mine si a inceput sa injure..asta a fost toata faza..erau impreuna..si nu i-a zis nimix |
Pai nu mai suporta pentru ca prietenul tau e cam fraier si iti da tie raportul, iar ei au impresia ca tu il pui sa te sune ca sa iti predea raportul... eu asa inteleg...
Lasa omul si mai liber! Mai trimite-l cu prietenii, ca o sa si-i piarda... |
[QUOTE=sezione91_blue;1982241]a... in cazul asta... las-o mai usor cu fetele...:D
adica ? :-? nu ar fi bine sa fiu vazut de ea in continuare in preajma fetelor ? :-) |
[QUOTE=t_c_v;1982726]
Quote:
|
Quote:
Adevarat .. deşi este invers oricărei logici , dar trebuie să stim că femeia nu se ia întodeauna după logică.. ,se ia după ce facem noi, comportamentul nostru.În compotamentul nostru vede .. ce barbat ar vrea lângă ea. Adevarul e ca sentimentele , hmmm adevăratele sentimente nu dispar cu una, cu două.Timpul,da, timpul îşi face efectul, ori va spulbera tot ori îţi va adanci sentimentele. Faptul că nu vorbesti cu fata o perioadă lungă de timp,ani..nu înseamna că încetezi să simti ceva pentru ea,dar intr-adevar totul trece în caz că ceea ce simţi e doar o atracţie sau ceva de moment sau era mai mult de atât .. vei afla cu timpul. E greu cand constietizezi că era mai mult... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning