![]() |
Re: Seria Need For Speed
Quote:
|
Okey D0RyN....Daca m-as pricepe si eu putin n-as mai face....
|
Baieti cum fac si eu wheelie la Prostreet?
|
Am jucat grid si cu volanul stati lin...nu stiu pot sa zic decat ca in afara de grafica...nu am ce vedea la el...mai bine ma joc TEST DRIVE UNLIMITED;)
|
NFS Pe banda : http://www.autogaming.net/general/11...-in-the-works/ :) de aia nu e nimic bun.
|
Quote:
|
Dar nfs undercover cand apare?
|
intr-o saptamana.
|
Problema ar mai fi ce , cerinte are? pt k la mine pro street merge ok dar grid sparge ....imi merge in frame-uri ..adica na mananca mai mult grid la gf! sper sa nu se supere moderatorii ca pun atatea intrebarI:(
|
Daca citesti topicul din link`ul de mai jos...sigur intelegi tot ce vrei.
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/81595-need-for-speed-undercover.html Sau ! scrie pe google...nfs undercover requirements ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Mamaaaaa maiaaaaaaaa............
Cum arata NFS Shift!!!!!! Mi-a picat freza!!!!!!! |
Dau anuntul asta aici, pentru ca nu am gasit in alta parte. Daca nu este locul lui aici, rog un moderator sa-l stearga sau mute unde trebuie. Caut sa cumpar NFS Porsche, doar original, cu serii si tot ce-i trebuie lui. Ofer 150RON. Dati-mi PM sa vorbim.
|
1 Attachment(s)
Apropo de NFS porsche, un roman de-al nostru, Radu Cristian tocmai a uploadat DACIA 1300 model anii 70 pt acest joc. Arata super bestial masina, o copie destul de buna a masinii nu imitatii gen GTA. Se conduce super fain, e o placere chiar daca nu mai am 15ani :D La performanta masina se incadreaza intr-o marja de eroare f f mica, maxim 3 la suta exagerat, practic zici ca esti tu pe sosea cu o dacie 1300 reala care nu trecere de 140nici sa o impingi :D Iar faptul ca este introdusa in NFS5 o face si mai valoroasa, datorita jocului care este de tip simulator nu arcade unde masini gen logan prind 300/h
|
Acum intoarce si tu cutitul.....
Chiar nu stie nimeni? Nu se gaseste? Sau am oferit eu prea putin? |
Quote:
Masinile pt NFS 5 le gasiti aici: http://www.nfscars.net/home/index/porscheunleashed.aspx |
ma bucur ca vad si pe aici cate ceva de la mine :D... cautati ca am pus mai multe chestii acolo :), Distractie placuta
|
Quote:
|
printre altele mai puteti gasi si dacia logan pe acolo, tot pentru nfsporsche, facuta de mine si cu inca un tip
|
1 Attachment(s)
un print screen...
|
1 Attachment(s)
si eu ma joc mai nou mw :D dar eu is abea pe 9 :rolleyes2
|
Care considerati voi ca e cea mai buna masina la NFS Pro street la Grip...si cum ar trebui facute setarile alea la aerodinamica sa fie dragul mare/mic...downforce mare/mic...eu am un gt-r si la sector shootout pierd grav cu el...
|
pentru cei care vor sa faca unpic de cheating,uitati un forum pe care am gasit o faza f tare pt PROSTREET:http://www.craiovaforum.ro/gamez/nee...at-147445.html
|
eu din nou...cu o problema
NEED FOR SPEED CARBON,incerc sa iau save il bag la doc and setts si fac folder exact asa cum scrie la instructiuni si imi zice unable to load....PLS HEEEELP!!! |
vezi ca salvarile de la carbon sunt facut pe serialu cu care l-ai instalat.e pe net un utilitar care iti sincronizeaza salvarile vechi cu serialu cu are ai instalat iar carbonu.nu mai stiu exact cum se numeste , cauta-l pe site-urile cu moduri pt nfs si la sectiune utile sau ceva trebuie sa gasesti
|
da,am gasit,save editor!
mersi mult! |
a fost si inca mai e
|
Need for speed The RUN
EA ne promite un nou joc din seria NFS, intitulat Need for Speed: The Run. Jocul se pare ca va fi lansat chiar in decursul acestui an, mai exact pe 18 noiembrie si din cate putem observa in trailer, actiunea revine in strada unde politia roieste de zor. NFS: The Run va avea din nou un storyline în prim plan, care implică traversarea Statelor Unite de la apus la răsărit, din San Francisco şi până la New York. Conform descrierii celor de la Electronic Arts, nu vor exista reguli, personajul controlat neavând aliaţi, fiind nevoit să se bazeze doar pe talentul său de şofer pentru a învinge celelalte sute de participanţi la această cursă. Quote:
|
nfs undercover o vrut sa fie ceva gen Transporter.. dupa zisele lui CEO EA John Riccitiello (sau cum ii mai zice)
asta se vrea a fi un fel de Vanishing Point.. de data asta o sa iasa ceva calumea... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning