Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

mertan 22-07-06 23:11

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

va merge mesuuu?

RaZv 22-07-06 23:35

Nu merge in toata lumea;) serverul a fost spart de hackeri:twisted:

Al3xxx 23-07-06 12:06

Quote:

Originally Posted by Zerofast
eu fac 17 acusa nu ma intereseaza dar stiu ca ar fi nasol asa ca toti ar avea carnet..si cum toti ar vrea si viteza ca asa e generatia asta ar aparea multe accidente..si sfw mai ziceai ca ei se cred piloti de formula 1 e unul nu ma cred si u vb care mergi prin oras cu viteza sunetului:lol: :lol: ..... si pentru RAZV ...am si f... si stiu sa conduc si bine ......;) sunt un copil de 16 ani mai special:lol:

stiu...cel mai bine ar fi sa poti da la 16 si sa iei la 17 ....ar fi perfect....:!: :D

serios ???
da pe unde ai condus de zici ca conduci asa bine
mai mircea iar incepi ???

Zerofast 23-07-06 12:09

Quote:

Originally Posted by Al3xxx
serios ???
da pe unde ai condus de zici ca conduci asa bine
mai mircea iar incepi ???

trb mea :-P

RaZv 23-07-06 16:19

Quote:

Originally Posted by sandrei
cu multa parere de rau si rusine in suflet :oops: :oops: vreau sa va instiintez ca v-am furat ideea cu topul celor mai frumoase masini si am deskis si pe cluj thread...daca trebuie sa cumpar drepturile de autor sa imi ziceti pretul :lol: :shock: ,dar in loc de bani va vand un pont cu ce chiloti poarta fratele vali de sarbatori :shock: ;)

:evil: Las' ca vezi tu samuiarule...Asta e furt:!:

mertan 23-07-06 18:32

razv... daca tot esti aaici pe sectiunea bc asa samurai si deschiz porti... hai la un suc candva.... ce zici? ca sa ne cunoastem...sa stiu si eu pe cine inujur... :) :) :) glumeam.

RaZv 23-07-06 23:13

Poate, cine stie;) ...Acuma sunt cam ocupat. I got business :arrow:

mertan 23-07-06 23:19

asa asa... producerea de bani... ce zici mai incolo.. mai vin niste prieteni de-ai mei de prin tari straine.. si sa facem o intalnire... ca nu am mai facut nimik... ce zici. te bagi? eu oricum incerc sa adun iarashi lume.

RaZv 23-07-06 23:22

Eu n-am nimic impotriva;) ...Dar ce s-a-ntamplat?! de ce nu mai vine lumea la intalniri:?:

mertan 23-07-06 23:33

Quote:

Originally Posted by RaZv
...Dar ce s-a-ntamplat?! de ce nu mai vine lumea la intalniri:?:

eee si tu acuma... mai multe detalii cand vii la intalnire.

RaZv 23-07-06 23:36

:D bine. Am inteles. Cred ca Aleks moderatoru' e plecat la mare:twisted: ..acuma putem sa injuram si noi calumea;)

mertan 24-07-06 10:28

http://www.pwlafashion.com/ inlocuieste W cu U si ai sa mori de ras... poveste lui irinel si monica... faza tare

marius_lox 24-07-06 20:20

ca tot veni vb de intalniri, hai sa ne mai strangem cu totii, sa mai stam de vb si sa mai admiram masinile!!!!

aleks 25-07-06 09:54

Quote:

:D bine. Am inteles. Cred ca Aleks moderatoru' e plecat la mare:twisted: ..acuma putem sa injuram si noi calumea;)

ahaaaaaa!
asta-i lovitura sub centura !
da' gata. i'm back ;)

RaZv 29-07-06 03:15

Unde naiba au disparut cateva posturi de ale mele?! Ma cam seaca faza asta cu stersu' posturilor...Eu n-am folosit niciodata expresii injurioase in posturi si nici nu voi folosi vreodata pt ca-s baiat fin:-). Da' ce rost mai are un forum daca nu te poti exprima?! In fine, e cam ciudat cum au disparut posturile alea...
Si Alecks, BMW-u' tau cam arata a masina trasa de ea...cu cateva luni in urma arata mai bine. Si sincer, am vazut si BMW-uri stock care dadeau clasa la BMW-urile tunarite. Cine vrea sa aiba un BMW "tunat" sa-si i-a un M-Power si gata. Restu-s prostii!

Andr3i 29-07-06 14:23

Quote:

Eu n-am nimic impotriva;) ...Dar ce s-a-ntamplat?! de ce nu mai vine lumea la intalniri:?:

Intalniri sunt... ba chiar in fiecare seara. Acum depinde si cine umbla prin oras la ora aia ;)

Eu, 83RAI, SFW, Cristi_407, Al3xika suntem tot timpul. A mai fost cu noi UOF, ADV, AJU (desi nu il vroiam :lol: ), etc.

aleks 29-07-06 16:28

Quote:

Unde naiba au disparut cateva posturi de ale mele?! Ma cam seaca faza asta cu stersu' posturilor...Eu n-am folosit niciodata expresii injurioase in posturi si nici nu voi folosi vreodata pt ca-s baiat fin:-). Da' ce rost mai are un forum daca nu te poti exprima?! In fine, e cam ciudat cum au disparut posturile alea...
Si Aleks, BMW-u' tau cam arata a masina trasa de ea...cu cateva luni in urma arata mai bine. Si sincer, am vazut si BMW-uri stock care dadeau clasa la BMW-urile tunarite. Cine vrea sa aiba un BMW "tunat" sa-si i-a un M-Power si gata. Restu-s prostii!

posturile n-au disparut, am sters un subiect ce afecta pe cineva destul de tare, in cazul unui accident, si am mai sters subiecte off-topic.
nu trebuie sa folosesti expresii injurioase neaparat, trebuie sa fii si la subiect, pentru ca asta e rostul unui forum.
de asta si exista cafeneaua asta, pentru ca aici se pot purta discutii libere despre orice subiect.
cat despre masina mea, nu mi se pare ca ar fi trasa de ea.
te asigur ca merge impecabil, singurul lucru rau fiind ca nu prea o spal...:lol:
cat despre m power, nu-mi doresc unul, viitoare mea masina va fi una din clasa elegance.

RaZv 30-07-06 13:04

Quote:

Originally Posted by aleks
posturile n-au disparut, am sters un subiect ce afecta pe cineva destul de tare, in cazul unui accident, si am mai sters subiecte off-topic.
nu trebuie sa folosesti expresii injurioase neaparat, trebuie sa fii si la subiect, pentru ca asta e rostul unui forum.
de asta si exista cafeneaua asta, pentru ca aici se pot purta discutii libere despre orice subiect.
cat despre masina mea, nu mi se pare ca ar fi trasa de ea.
te asigur ca merge impecabil, singurul lucru rau fiind ca nu prea o spal...:lol:
cat despre m power, nu-mi doresc unul, viitoare mea masina va fi una din clasa elegance.

Am observat ca la unii care fac off-topic nu stergi posturile si la altii da. Asta e, tu stii cel mai bine de ce o faci;) .

bc_04_aju 31-07-06 01:24

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Intalniri sunt... ba chiar in fiecare seara. Acum depinde si cine umbla prin oras la ora aia ;)

Eu, 83RAI, SFW, Cristi_407, Al3xika suntem tot timpul. A mai fost cu noi UOF, ADV, AJU (desi nu il vroiam :lol: ), etc.

da da da tu mai andrei ai o broblema cu mine vezii ce-ti dau cand ne vedem :) :) :)

RaZv 31-07-06 04:05

Quote:

Am observat ca la unii care fac off-topic nu stergi posturile si la altii da. Asta e, tu stii cel mai bine de ce o faci;) .

Mea culpa:arrow: Am vazut ca ai sters posturile si individului cu care polemizam pe un anumit subiect:-) . Eu sunt mai orgolios si nu-mi place sa raman dator;) .Scuze! Ms!

aleks 31-07-06 10:01

fii atent, dak ti se pare k am sters aiurea vreun raspuns, sau ca, dimpotriva, am lasat afisat vreun post ce nu-si avea locul, da-mi un mesaj privat, si-ti promit ca se rezolva cu prioritate.
sa stii ca nu fac discriminari, n-am nimic cu nimeni, scopul e sa poata fi urmarite cursiv topicurile, si .... daca nu putem avea raspunsuri strict la subiect pe multe din problemele ridicate, macar sa nu se abereze, pentru ca n-ai vrea sa stii ce raspunsuri apar pe aici, si de cate ori am scos din ele injuraturile si visele ude gen need for speed...

SFW 31-07-06 10:22

Quote:

fii atent, dak ti se pare k am sters aiurea vreun raspuns, sau ca, dimpotriva, am lasat afisat vreun post ce nu-si avea locul, da-mi un mesaj privat, si-ti promit ca se rezolva cu prioritate.
sa stii ca nu fac discriminari, n-am nimic cu nimeni, scopul e sa poata fi urmarite cursiv topicurile, si .... daca nu putem avea raspunsuri strict la subiect pe multe din problemele ridicate, macar sa nu se abereze, pentru ca n-ai vrea sa stii ce raspunsuri apar pe aici, si de cate ori am scos din ele injuraturile si visele ude gen need for speed...

Adik ... tu vrei sa-mi spui ca o sa stergi si posturile mele?? :twisted: bine bine ... halal prieten :lol: :lol: :lol:

83SOF 01-08-06 03:48

In ultima vreme am cam lipsit de pe aici, si vad ca s-au intamplat cateva lucruri frumoase. Felicitari lui Misu pentru body kit, arata beton, la fel si lui VSA pentru toate mod-urile facute la masina, mai lipseste un disco ball atarnat de oglinda ca sa aiba si atmosfera :D

Din pacate, eu nu voi mai putea sa continui lucrul la masina mea, din considerente geografice. M-am mutat in New York, si nu aveam spatiu si nici timp sa lucrez la ea, asa ca am lasat-o in Joplin la un amic, si cand/daca ma voi mai duce pe acolo o sa o ii hotarasc soarta finala. Poate in viitor cand imi voi cumpara casa mea o sa readuc la viata proiectul. Pana atunci insa, imi mai clatesc ochii cu ce se vede pe strazile de aici :)

mertan 01-08-06 09:47

cine are sau stie ep cineva un garaj gol/o hala/ un spatiu ceva de inchiriat vreao 2 sapt??? sa ma desfasor acolo putin... fac plata... daca stiti pe cineva v-ash fi recunoscator...

SFW 01-08-06 11:28

Quote:

Originally Posted by 83SOF
In ultima vreme am cam lipsit de pe aici, si vad ca s-au intamplat cateva lucruri frumoase. Felicitari lui Misu pentru body kit, arata beton, la fel si lui VSA pentru toate mod-urile facute la masina, mai lipseste un disco ball atarnat de oglinda ca sa aiba si atmosfera :D

Din pacate, eu nu voi mai putea sa continui lucrul la masina mea, din considerente geografice. M-am mutat in New York, si nu aveam spatiu si nici timp sa lucrez la ea, asa ca am lasat-o in Joplin la un amic, si cand/daca ma voi mai duce pe acolo o sa o ii hotarasc soarta finala. Poate in viitor cand imi voi cumpara casa mea o sa readuc la viata proiectul. Pana atunci insa, imi mai clatesc ochii cu ce se vede pe strazile de aici :)

:sad: pacat.

10x pt complimentarea bodykit-ului ... :-)

aleks 02-08-06 00:40

pacat ca nu te mai poti ocupa de ea, ma roadea curiozitatea sa vad ce iese...

sandrei 02-08-06 01:43

bai baieti...sfatuiti-ma...ca nu mai razbesc cu clujenii...cum sa ii fac sa inteleaga ca o masina tunata nu inseamna doar un set de jante? deja atatia useri noi avem pe cluj si care mai de care mai manelo-tunerist este :x ...am facut poll si la noi pe cluj cu cea mai frumoasa masina modificata si ma cearta ca de ce nu am bagat si evo-uri in poll,ca cica sunt frumoase si alea si ca mai sunt multe masini cu jante misto pe ele :))
la voi s-au mai cizelat lucrurile...e mai fina treaba,la noi doar acum a inceput taranizarea :lol: :lol:

RaZv 02-08-06 02:28

Quote:

Originally Posted by sandrei
bai baieti...sfatuiti-ma...ca nu mai razbesc cu clujenii...cum sa ii fac sa inteleaga ca o masina tunata nu inseamna doar un set de jante? deja atatia useri noi avem pe cluj si care mai de care mai manelo-tunerist este :x ...am facut poll si la noi pe cluj cu cea mai frumoasa masina modificata si ma cearta ca de ce nu am bagat si evo-uri in poll,ca cica sunt frumoase si alea si ca mai sunt multe masini cu jante misto pe ele :))
la voi s-au mai cizelat lucrurile...e mai fina treaba,la noi doar acum a inceput taranizarea :lol: :lol:

Ma cam mira sa aud asta...poate e doar o chestie de moment! Eu stiam ca oamenii din Cluj sunt mai fini si inca mai cred asta. ****. Poate ai doar ghinion ca la tine "tzaranii" au internet si au dat de "4tunning";) pe cand la noi "tzaranii" stau mai mult pe net sa traga ultimele "hit-uri" de manele:-) ...
=========================
nu avea rost comentariul ala razv -aleks

cristi_407 02-08-06 08:40

Am vazut si eu topicul din Cluj..Pai cine spune chestia asta cu jantele nu prea are ce cautal a vot..spunele direct ca o masina cu `tuning` inseamna mai mult..

aleks 02-08-06 10:23

mi-am dat si eu cu parerea, daca e cu suparare nu-i bai, moderatorul poate sa-mi stearga postul...
am o alta curiozitate, nush daca ati observat, dar de cand au aparut toate loganurile de militie astea noi, baietii astia au capatat un obiucei... se freaca pe langa borduri cu 20 km/h , dar cu girofaruri...
vi se pare normal?
mie mi se pare ca e o tampenie si un abuz sa utilizezi in exces semnalele luminoase, care e logica si scopul?

SFW 02-08-06 10:37

Quote:

mi-am dat si eu cu parerea, daca e cu suparare nu-i bai, moderatorul poate sa-mi stearga postul...
am o alta curiozitate, nush daca ati observat, dar de cand au aparut toate loganurile de militie astea noi, baietii astia au capatat un obiucei... se freaca pe langa borduri cu 20 km/h , dar cu girofaruri...
vi se pare normal?
mie mi se pare ca e o tampenie si un abuz sa utilizezi in exces semnalele luminoase, care e logica si scopul?

Stii ce e si mai interesant ... ca se plimba pe centru pana la 10 seara ... ca dupa nu mai sunt fetite pe centru, ca sa-si clateasca ochii, sau daca sunt e deja seara si nu se mai observa ...

Intr-o seara ... pe la 8 ... erau 2 loganuri care dadeau ture de centru ... chiar e centru o zona atat de riscanta de trebuie 2 masini sa patruleze ... mai ales la ora aia, cu trafic mai aglomerat ...

aleks 02-08-06 10:44

exact, noaptea nu-i vezi mai deloc, de cand au masinile, intr-o singura seara am vazut masina in patrulare intr-un cartier, si atunci tot cu girofarurile, ca sa-i vezi de la 3 intersectii, ca doar tu esti prost daca faci ceva, sa stai sa astepti sa apara si ei, la 5 minute dupa, nu fugi imediat in cazul in care te stii cu musca pe caciula...

Al3xxx 02-08-06 11:06

ce poti sa le mai ceri acum ???
au si ei masini cu girofar
amuzant mi se pare si cu politia asta rurala ..eu nu prea ii vad scopul
lea dat masini....
si eu vad masinile alea mai mult prin bacau prin oras
isi duc rudele pe la oras si asa mai departe...

-ZZ- 02-08-06 15:22

Inca o data statul roman a dat dovada ca ce stie face cel mai bine...ca si in cazul celor 6000 de loganuri.......ce era daca se cumparau doar vreo 3000 si de restul se luau vreo 50 de ambulantze....sau un elicopter pentru cazuri medicale de urgentza.........:???: .........nu cum sa nuuuuu :???: .......pai ce din salvari poi sa ii ceri spaga la mort.:twisted:

Ne meritam soarta :rolleyes2 :rolleyes2

SFW 02-08-06 15:40

Quote:

Originally Posted by -ZZ-
Inca o data statul roman a dat dovada ca ce stie face cel mai bine...ca si in cazul celor 6000 de loganuri.......ce era daca se cumparau doar vreo 3000 si de restul se luau vreo 50 de ambulantze....sau un elicopter pentru cazuri medicale de urgentza.........:???: .........nu cum sa nuuuuu :???: .......pai ce din salvari poi sa ii ceri spaga la mort.:twisted:

Ne meritam soarta :rolleyes2 :rolleyes2

Chiar ca da ... :no: :no: :no: :punch:

Andr3i 02-08-06 17:09

Quote:

Originally Posted by Al3xxx
amuzant mi se pare si cu politia asta rurala ..eu nu prea ii vad scopul

Cum nu vezi scopul mai? :D Nu trebuie sa fuga cu ele dupa nea' Gheorghe care fura lemne cu caruta? :lol: :lol: :lol:

bc_04_aju 02-08-06 18:27

merg cu girofarele prin cartiere pt ca ei vor sa previa nu sa combata orice tip de infractiune

codrin44 02-08-06 19:38

era mai fain cu biciclete.....sau pe jos....

SFW 02-08-06 19:47

1.Nu cu bicicletele ... dar ... cred ca zozo a spus cel mai bine ... putea sa ia doar jumate din loganuri ... si sa mai cumpere cateva ambulante ... un elicopter ambulanta ... sunt multe lucruri de facut ...

2. Andr3i ... da ce ti-ai pus maica la semnatura ... sub poza ... seamana cu link-ul meu ... cum ma plagiezi tu maica .... :shock: :twisted:

marius_lox 02-08-06 20:50

si cica vor sa mai ia inca 6000 de loganuri!!

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning