![]() |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
va merge mesuuu?
|
Nu merge in toata lumea;) serverul a fost spart de hackeri:twisted:
|
Quote:
serios ??? da pe unde ai condus de zici ca conduci asa bine mai mircea iar incepi ??? |
Quote:
|
Quote:
|
razv... daca tot esti aaici pe sectiunea bc asa samurai si deschiz porti... hai la un suc candva.... ce zici? ca sa ne cunoastem...sa stiu si eu pe cine inujur... :) :) :) glumeam.
|
Poate, cine stie;) ...Acuma sunt cam ocupat. I got business :arrow:
|
asa asa... producerea de bani... ce zici mai incolo.. mai vin niste prieteni de-ai mei de prin tari straine.. si sa facem o intalnire... ca nu am mai facut nimik... ce zici. te bagi? eu oricum incerc sa adun iarashi lume.
|
Eu n-am nimic impotriva;) ...Dar ce s-a-ntamplat?! de ce nu mai vine lumea la intalniri:?:
|
Quote:
|
:D bine. Am inteles. Cred ca Aleks moderatoru' e plecat la mare:twisted: ..acuma putem sa injuram si noi calumea;)
|
http://www.pwlafashion.com/ inlocuieste W cu U si ai sa mori de ras... poveste lui irinel si monica... faza tare
|
ca tot veni vb de intalniri, hai sa ne mai strangem cu totii, sa mai stam de vb si sa mai admiram masinile!!!!
|
Quote:
asta-i lovitura sub centura ! da' gata. i'm back ;) |
Unde naiba au disparut cateva posturi de ale mele?! Ma cam seaca faza asta cu stersu' posturilor...Eu n-am folosit niciodata expresii injurioase in posturi si nici nu voi folosi vreodata pt ca-s baiat fin:-). Da' ce rost mai are un forum daca nu te poti exprima?! In fine, e cam ciudat cum au disparut posturile alea...
Si Alecks, BMW-u' tau cam arata a masina trasa de ea...cu cateva luni in urma arata mai bine. Si sincer, am vazut si BMW-uri stock care dadeau clasa la BMW-urile tunarite. Cine vrea sa aiba un BMW "tunat" sa-si i-a un M-Power si gata. Restu-s prostii! |
Quote:
Eu, 83RAI, SFW, Cristi_407, Al3xika suntem tot timpul. A mai fost cu noi UOF, ADV, AJU (desi nu il vroiam :lol: ), etc. |
Quote:
nu trebuie sa folosesti expresii injurioase neaparat, trebuie sa fii si la subiect, pentru ca asta e rostul unui forum. de asta si exista cafeneaua asta, pentru ca aici se pot purta discutii libere despre orice subiect. cat despre masina mea, nu mi se pare ca ar fi trasa de ea. te asigur ca merge impecabil, singurul lucru rau fiind ca nu prea o spal...:lol: cat despre m power, nu-mi doresc unul, viitoare mea masina va fi una din clasa elegance. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fii atent, dak ti se pare k am sters aiurea vreun raspuns, sau ca, dimpotriva, am lasat afisat vreun post ce nu-si avea locul, da-mi un mesaj privat, si-ti promit ca se rezolva cu prioritate.
sa stii ca nu fac discriminari, n-am nimic cu nimeni, scopul e sa poata fi urmarite cursiv topicurile, si .... daca nu putem avea raspunsuri strict la subiect pe multe din problemele ridicate, macar sa nu se abereze, pentru ca n-ai vrea sa stii ce raspunsuri apar pe aici, si de cate ori am scos din ele injuraturile si visele ude gen need for speed... |
Quote:
Adik ... tu vrei sa-mi spui ca o sa stergi si posturile mele?? :twisted: bine bine ... halal prieten :lol: :lol: :lol: |
In ultima vreme am cam lipsit de pe aici, si vad ca s-au intamplat cateva lucruri frumoase. Felicitari lui Misu pentru body kit, arata beton, la fel si lui VSA pentru toate mod-urile facute la masina, mai lipseste un disco ball atarnat de oglinda ca sa aiba si atmosfera :D
Din pacate, eu nu voi mai putea sa continui lucrul la masina mea, din considerente geografice. M-am mutat in New York, si nu aveam spatiu si nici timp sa lucrez la ea, asa ca am lasat-o in Joplin la un amic, si cand/daca ma voi mai duce pe acolo o sa o ii hotarasc soarta finala. Poate in viitor cand imi voi cumpara casa mea o sa readuc la viata proiectul. Pana atunci insa, imi mai clatesc ochii cu ce se vede pe strazile de aici :) |
cine are sau stie ep cineva un garaj gol/o hala/ un spatiu ceva de inchiriat vreao 2 sapt??? sa ma desfasor acolo putin... fac plata... daca stiti pe cineva v-ash fi recunoscator...
|
Quote:
:sad: pacat. 10x pt complimentarea bodykit-ului ... :-) |
pacat ca nu te mai poti ocupa de ea, ma roadea curiozitatea sa vad ce iese...
|
bai baieti...sfatuiti-ma...ca nu mai razbesc cu clujenii...cum sa ii fac sa inteleaga ca o masina tunata nu inseamna doar un set de jante? deja atatia useri noi avem pe cluj si care mai de care mai manelo-tunerist este :x ...am facut poll si la noi pe cluj cu cea mai frumoasa masina modificata si ma cearta ca de ce nu am bagat si evo-uri in poll,ca cica sunt frumoase si alea si ca mai sunt multe masini cu jante misto pe ele :))
la voi s-au mai cizelat lucrurile...e mai fina treaba,la noi doar acum a inceput taranizarea :lol: :lol: |
Quote:
========================= nu avea rost comentariul ala razv -aleks |
Am vazut si eu topicul din Cluj..Pai cine spune chestia asta cu jantele nu prea are ce cautal a vot..spunele direct ca o masina cu `tuning` inseamna mai mult..
|
mi-am dat si eu cu parerea, daca e cu suparare nu-i bai, moderatorul poate sa-mi stearga postul...
am o alta curiozitate, nush daca ati observat, dar de cand au aparut toate loganurile de militie astea noi, baietii astia au capatat un obiucei... se freaca pe langa borduri cu 20 km/h , dar cu girofaruri... vi se pare normal? mie mi se pare ca e o tampenie si un abuz sa utilizezi in exces semnalele luminoase, care e logica si scopul? |
Quote:
Stii ce e si mai interesant ... ca se plimba pe centru pana la 10 seara ... ca dupa nu mai sunt fetite pe centru, ca sa-si clateasca ochii, sau daca sunt e deja seara si nu se mai observa ... Intr-o seara ... pe la 8 ... erau 2 loganuri care dadeau ture de centru ... chiar e centru o zona atat de riscanta de trebuie 2 masini sa patruleze ... mai ales la ora aia, cu trafic mai aglomerat ... |
exact, noaptea nu-i vezi mai deloc, de cand au masinile, intr-o singura seara am vazut masina in patrulare intr-un cartier, si atunci tot cu girofarurile, ca sa-i vezi de la 3 intersectii, ca doar tu esti prost daca faci ceva, sa stai sa astepti sa apara si ei, la 5 minute dupa, nu fugi imediat in cazul in care te stii cu musca pe caciula...
|
ce poti sa le mai ceri acum ???
au si ei masini cu girofar amuzant mi se pare si cu politia asta rurala ..eu nu prea ii vad scopul lea dat masini.... si eu vad masinile alea mai mult prin bacau prin oras isi duc rudele pe la oras si asa mai departe... |
Inca o data statul roman a dat dovada ca ce stie face cel mai bine...ca si in cazul celor 6000 de loganuri.......ce era daca se cumparau doar vreo 3000 si de restul se luau vreo 50 de ambulantze....sau un elicopter pentru cazuri medicale de urgentza.........:???: .........nu cum sa nuuuuu :???: .......pai ce din salvari poi sa ii ceri spaga la mort.:twisted:
Ne meritam soarta :rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
Chiar ca da ... :no: :no: :no: :punch: |
Quote:
|
merg cu girofarele prin cartiere pt ca ei vor sa previa nu sa combata orice tip de infractiune
|
era mai fain cu biciclete.....sau pe jos....
|
1.Nu cu bicicletele ... dar ... cred ca zozo a spus cel mai bine ... putea sa ia doar jumate din loganuri ... si sa mai cumpere cateva ambulante ... un elicopter ambulanta ... sunt multe lucruri de facut ...
2. Andr3i ... da ce ti-ai pus maica la semnatura ... sub poza ... seamana cu link-ul meu ... cum ma plagiezi tu maica .... :shock: :twisted: |
si cica vor sa mai ia inca 6000 de loganuri!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning