![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Mai oameni buni, potoliti-va cu tampeniile, omul asta are familie, copil...om serios.....ce dracu intrebari sunt astea?
|
Quote:
|
sacale , faci furori la gardurile liceelor :lol:
|
Quote:
app....cu ocazia asta multumesc primariei ca au montat speed-bumper-urile 'mi-as poola in ele......:evil: |
1 Attachment(s)
Quote:
ai dovedit vreo bara ? |
https://www.youtube.com/watch?v=cCKavb0SAVs
e greu sa ai talentu lui (al Jakalului) traieste viata la placere din orice punct de vedere :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
nu mai face caterinca de sacalu ca te rupe pe genunchi cand nu te astepti :lol: |
Quote:
vlade...am"julit" spoilerul fata....tobele ating la jumate la ***-urile alea... azi in drum spre mihai bravu un mare sant sapat, bineinteles nesemnalizat....l-am evitat la mm... nu mai zic nimic....decat....ROMANIA.... |
Quote:
|
baga si tu niste poze la "tapsiu"ca a venit primavara sa-l mai vedem si noi
|
Quote:
bate vantuu frunzeleee :lol: :lol: hahahahahaha Jakaleeeeeee |
Quote:
sapt asta trebuie sa ma ocup de ea pt un drum in Germania... app...i-am pus un MP3 ca nu mai avea, sa dau niste live-uri la nemtalai acolo...:lol: |
Daca iti vopsesti masina verde...iti mananca asta mic din film toata masina
https://www.youtube.com/watch?v=HGmMASrvJs8 |
Quote:
|
Quote:
e langa un magazin unde se vinde vin....poate iti iei si un deca de "suc de struguri"...:D |
Quote:
PS cati bani a fost mufa ? sa stiu la ce ma astept :lol: |
bai jakle ai cammm ramas singuru care nu ai umblat la mot.pune mana si turbeazal baremi.eu stiu ca profiti aspirat di faptul kg tale
|
Quote:
poate produc ceva bani sau poate dau de un neamt pe acolo care ii place si imi face un pret bun......:lol: |
sa moara baietiii..
pa sistem.....:lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=J9Ny8...embedded#at=12 |
Quote:
maestre, ti-ai schimbat numarul de telefon? :(...numai stie omu nimic de tine, traiasca forumul :D te salut, daffy |
Quote:
|
gata....getaxul a ajuns in tara unde s-a nascut ieri......:lol:
la ora 8 dim am trecut in germania.....am parcurs 5 km si hop din 10 masini cu nr de romania s-au luat dupa mine m-a oprit zooll-ul...cautau droguri:lol: toate bune....au rascolit masina....au cautat peste tot,in toata masina , in usi etc.......din pacate pt ei nu au gasit nimic...:D actele ok....m-au lasat sa plec...mi-au urat drum bun....:D buun.....mai fac 10 km vad un e60 break pozitionat sa iasa la interventie... trec de al ma uit in oglinda si ii vad ca pleaca ......deja m-am tras pe banda 1 ca stiam ca ma opreste.... actele la control...le-am zis ca acum 5 min ne-au mai oprit odata , dar au zis ca zoll-ul...e altceva,ei sint politie.... ok....am dat actele....tot in regula:D ....nu s-au legat de masina cu nimic.... ma gandeam ca mai aveam vreo 400 km pina la destinatie si o sa opresc la fiecare 10 km.....:lol::lol:...am zis gata ...nu rateaza astia getaxu deloc, dar din fericire nu m-au mai oprit.... deci pina acum toate bune si frumoase...si asa sper sa fie, dar sigur o sa mai fiu oprit.... masina a mers f. bine....am bagat 170 litri benzen, si am facut 1850 km si mai a ramas vreo 20 litri in rezervor....viteza a fost 60-220 km la ora....eu zic ca a consumat decent... o sa revin cu noi aventuri de pe aici.....:D |
Ia vezi ce imi aduci arzate-ar gazu :lol: sa ai bafta
PS te-au primit nemtii cu anvelopele la sarma??? :D:D |
blana rau ursu:X:X toata lumea ma intreaba cine e JAKALU =)) cand citeste stickeru:)))
|
si daca aveai ceva , erau , Prafuri pentru mama mare :lol:
ciocolata e pe stoc ? :D:) |
Quote:
|
e fortza frate ursu.asta da urs scos la plimbare de unde a venit .vezi sa nul vinzi pe colo.;)bafta
|
Quote:
am venit neamtu ....a intrebat daca e de vanzare....i-am zis ca pt 7000 ma despart cu greu de ea....:lol: a zis ca se gandeste......:D poze am, dar momentan nu pot sa le descarc..... |
Quote:
|
poate faci cumva sa mai vi cu o buza de IS de acolo. pe cealalta am ratato din pacate:D
|
Quote:
ursan....sa vedem, si asa trebuie sa imi caut un proiector stg ca a sarit o piatra in el si la crapat.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jakalule, traitiar gainile daca'mi aduci si mie un set de stopuri d'alea cum iai dat lui Bogdan. Deci pe bune acum vorbind...daca gasesti la bani decenti (eu sa dau pe ele cat a dat si Bogdan pe ele atunci)...poate putin peste ca's pe comanda de germania...rezolva'ma si pe mine te roaga Morphu' frumos!!!
Astept un raspuns oficial :) P.S. Sau daca e sa o mariti pe acolo marito da fara stopuri :)) (cu o pereche stock adica) si adumi mie stopurile alea care le are acum... |
ma bag si eu la o pereche de stopuri dalea daca e :D
|
daca gasesc ceva ieftin va servesc cu placere.....
nu pot sa pun poze ca nu se incarca....sint prea mari, draq sa le ia..... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning