Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

vinyl 05-02-11 15:40

Re: Golf 4 - My Angel!

Bai jock...tu ai mult timp liber frate...:???:

jock 05-02-11 15:49

...momentan am ceva probleme cu sanatatea , iar la munca nu am mai fost din decembrie ,a dat faliment firma respectiva ..... :sad:

..sunt intr-o situatie cam delicata".... deci nu e asa roz cum iti inchipui

yg.alex 05-02-11 16:41

torpedou clean :D

Ciuby 05-02-11 20:48

Ca idee, te-ai gandit ca ai putea incepe sa faci modificari precum cele pe care le faci pentru tine, dar "pe bani"?

Poti incepe cu modificat faruri, de exemplu. Sunt convins ca ai avea clienti si ca ai face treaba serioasa...

vinyl 05-02-11 23:00

Buna ideea asta de criza...daca esti priceput,de ce sa nu profiti?

valitataye 05-02-11 23:15

Face treaba buna la faruri sa vazut la ale lui:)

jock 05-02-11 23:30

..gandim si noi un pic mai mult?

yg.alex, ai ghicit ....nu chiar clean ,va veni si un iron cross ;)

Ciuby 06-02-11 07:46

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4057286)
..gandim si noi un pic mai mult?

Adica?

MnezO 06-02-11 12:00

Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 4056831)
Ca idee, te-ai gandit ca ai putea incepe sa faci modificari precum cele pe care le faci pentru tine, dar "pe bani"?

Poti incepe cu modificat faruri, de exemplu. Sunt convins ca ai avea clienti si ca ai face treaba serioasa...

NU toate farurile de golf 4 se pot face cu joey mode. Cel putin ale mele sunt Valeo si nu se poate inlatura sticla decat prin spargere si inlocuire. Am incercat cu scule de tehnica dentara sa inlatur acel silicon, dar degeaba ca nu s-a desprins sticla si am incercat si in cuptor sa incalzesc siliconul !

JusT_SaY_BoBo 06-02-11 12:17

Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 4057652)
Adica?

banuiesc ca nu ar vrea sa faca asa ceva pentru oricine pentru ca in felul acesta oricine ar putea avea masina ca a lui deci nu ar mai fi custom si oricine are bani si-ar putea face tot ce are ek fara nici cel mai mic efort:lol:

Ciuby 06-02-11 12:23

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4058353)
banuiesc ca nu ar vrea sa faca asa ceva pentru oricine pentru ca in felul acesta oricine ar putea avea masina ca a lui deci nu ar mai fi custom si oricine are bani si-ar putea face tot ce are ek fara nici cel mai mic efort:lol:

Iar asta prin prisma unei persoane care poate scoate bani din ceva, in special in conditiile in care nu are un job in acest moment, ti se pare un aspect extrem de important, nu?

450yfz 06-02-11 12:25

nu inteleg ce e asa spectaculos pe aici de are 170000 de view si aproape 2000 de reply imi explica si mie careva pe scurt

RedFighter 06-02-11 13:32

Tu chair nu te opresti niciodata :) Bravo luptatorule !!!!

jock 06-02-11 13:58

@450yfz ...daca te deranjeaza ceva la topicul asta ,poti foarte frumos sa il ocolesti , nu esti obligat de nimeni sa il citesti si mai ales sa si postezi ...si ca un rezumat,nu este nimic interesant , cateva modificari minore ;) ...si o lectie de viata cam cum ar trebui sa ne avem ,cei cu pasiunea de masini ...big family

@Ciuby ... tu ai putea sa intreti o familie din vanzarea farurilor si sa zicem altor cateva componente? .... nu o spun cu rautate ,Doamne fereste ...m-am gandit si la treaba asta ...dar nu ma avantajeaa cu nimic, doar sa fac pe langa un job stabil si altceva ...un far de ex. ;) ..vedem

@JusT_SaY_BoBo ...nu am "boala" aia ...ce am eu sa nu aibe nimeni,chiar ma bucur cand cineva apreciaza si chiar pune in aplicare "ideiile" mele ...care de fapt nu sunt in totalitate ale mele ,...poate un pic"slefuite"

Multumesc tuturor pentru sprijin ;)

uNq1 06-02-11 14:22

respect Jock pt ce faci !! ai toata admiratia noastra....vb in numele tuturor pasionatilor de masini

Ciuby 06-02-11 17:40

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4058698)
@Ciuby ... tu ai putea sa intreti o familie din vanzarea farurilor si sa zicem altor cateva componente? .... nu o spun cu rautate ,Doamne fereste ...m-am gandit si la treaba asta ...dar nu ma avantajeaa cu nimic, doar sa fac pe langa un job stabil si altceva ...un far de ex. ;) ..vedem

Tocmai. Nici nu trebuie sa iti intretii familia din asta, dar ar fi o sursa de venit.

Si, pana la urma, cine stie... poate vedem peste vreo 2-3 ani garajul Jock Tuning ;) Pana nu incerci n-ai de unde sa stii ce iese.

jock 06-02-11 17:56

Multumesc uNq1 :oops:

Ciuby ,ma bucur ca ai inteles ideea ..si da, ar fi ceva ce imi doresc ... un "garaj" unde sa ne intalnim sa mai reparam pe la masini + un mic "tuning" :silenced:

... as vrea sa imi cer scuze celor care se astepta la altceva decat 3 leduri si modificari ieftine" facute cu bison

dar avem multi colegi cu modificari majore (stage-uri peste stage-uri) , deci avem ce vedea si invata ;) ...respect lor

...nu toti ne permitem asa ceva

jock 07-02-11 15:26

3 Attachment(s)
....10 cp litera ...4x10 = 40 cp Epoca de piatră

..este chestia pe care vine scris 1.4 16 v (capac motor) ...iar literele (golf) provin de pe haion

cca_golf 07-02-11 16:42

Totul e "custom" la tine :D

Tweety_rzw 07-02-11 18:09

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4062479)
....10 cp litera ...4x10 = 40 cp Epoca de piatră

..este chestia pe care vine scris 1.4 16 v (capac motor) ...iar literele (golf) provin de pe haion

Foarte tare

zici ca e marmura crapata sa mor !Home made...by Jock :D

Foarte tare acum ai 130 de cai jock nu?:lol: stai ca nu am pus prizele de bora:))care iti mai dau shase cai frumoshi !

stf192 07-02-11 23:10

2 Attachment(s)
Felicitari Jock pentru ce ai facut pana acum!La multi ani sa fi sanatos si fericit alaturi de familie,asta e cel mai important!Bafta in tot ce ti'ai propus!Si doua poze mai vechi facute cu telefonul:|

cca_golf 08-02-11 20:07

1 Attachment(s)
La multi ani !!! :D

P.S: uite ce am găsit prin pc :rolleyes2

jock 09-02-11 15:56

Multumesc ;)

..incepe lucrarea la torpedou :twisted:

vinyl 11-02-11 15:35

Ce se mai aude cu torpedoul?

valitataye 11-02-11 17:15

Nu e gata inca.:)

eugen.nytro 13-02-11 10:12

sal foarte frumoasa masinutza poti sa imi spui si mie ce ai facut la haion ca vreau sa ii astup si eu incuietoarea dar nu stiu ce sa ii montez ca sa il dechid? poate ne intalnim in trafic sa iti studiez mai atent golfuletzu:))))

valitataye 13-02-11 11:03

Vezi ca a spus cateva pagini in urma cum sa faci cu deschiderea haionului;)

jock 13-02-11 20:50

Momentan masina/topicul intra in standby

...sper sa revin cu noutati

Circoloco 13-02-11 21:16

Lucrezi la torpedo deci.. nu esti in Standby:)

jock 13-02-11 23:14

..din pacate nu mi-a iesit ce am vrut sa fac ... este distrus complet

..se poate inchide topicul (pentru o perioada)

GJ 64 GAB 13-02-11 23:33

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4082499)

Te-au deocheat băieţii :sad:
O să-i dai tu de cap cumva, avem încredere

vinyl 13-02-11 23:52

Jock,inchide topicul,ca e prea multa invidie pe aici.Fa-ti masina dupa posibilitatile tale.Fa poze la fiecare schimbare,cand o vei termina,redeschide topicul,si postezi tot ce s-a schimbat.O sa inchizi gura multora,la cat de frumoasa va fi,dar la cate idei ai...cu siguranta nu va fi gata niciodata.Sanatate multa.

andreea_silviana 13-02-11 23:55

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4082559)
O să-i dai tu de cap cumva, avem încredere

Cum sa nu ii dea de cap?!? Cred ca nu are nimeni niciun dubiu!

vinyl 14-02-11 00:00

Pacat ca demisionezi si de aici..

valyh 14-02-11 00:10

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4082499)

nu te descuraja! capul sus! o sa fie bine...rezolvi tu cu torpedoul :D

multa bafta!

Detman 14-02-11 01:08

pana la urma, o sa realizezi ceea ce iti doresti, nu conteaza cand. toate trec, conteaza ca esti pe drumul cel bun. nu merita sa inchizi topicul. mie imi place foarte mult ca esti atent la detalii, masina in cele din urma sigur o sa iasa o bijuterie, o opera de arta.

nu renunta niciodata. bafta.

jock 14-02-11 08:35

....nu voi renunta niciodata ,este in sange ,dar acum trec printr-o perioada mai dificila iar masina este trecuta pe locul 2,3,4 ....de aia am zis sa se inchida topicul pentru o perioada ...

Bafta tuturor si sper din vara sa incep in forta ;)

valitataye 14-02-11 22:51

Lasa jock pana la urma cu rabdarea treci marea cum spune un proverb...Nu postezi timp cat ai probleme si dupa ce te apuci din nou de masina bagi poze cu update-uri,nu e nevoie sa inchizi topicul:)

bloodflow18 20-02-11 14:12

am urmarit si eu o parte din povestea ta. tot ce pot spune e ca nu am vazut pana acum om care sa lucreze cu atata pasiune si chiar daca ai lovit-o si nu ti-au iesit anumite chestii tu tot ai incercat sa le faci si pana la urma ai reusit.eu sunt mare fan golf 4, am si eu unul tot gri si mi-air placea sa il vad intr-o zi si pe al tau. bafta si respect!

jock 03-03-11 15:09

3 Attachment(s)
Multumesc :oops:

..un mic cadou ;) Rondell 8,5 J ,Et 30 toate 4

All times are GMT +2. The time now is 06:26.

- Copyright 2026 4Tuning