![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Bai jock...tu ai mult timp liber frate...:???:
|
...momentan am ceva probleme cu sanatatea , iar la munca nu am mai fost din decembrie ,a dat faliment firma respectiva ..... :sad:
..sunt intr-o situatie cam delicata".... deci nu e asa roz cum iti inchipui |
torpedou clean :D
|
Ca idee, te-ai gandit ca ai putea incepe sa faci modificari precum cele pe care le faci pentru tine, dar "pe bani"?
Poti incepe cu modificat faruri, de exemplu. Sunt convins ca ai avea clienti si ca ai face treaba serioasa... |
Buna ideea asta de criza...daca esti priceput,de ce sa nu profiti?
|
Face treaba buna la faruri sa vazut la ale lui:)
|
..gandim si noi un pic mai mult?
yg.alex, ai ghicit ....nu chiar clean ,va veni si un iron cross ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu inteleg ce e asa spectaculos pe aici de are 170000 de view si aproape 2000 de reply imi explica si mie careva pe scurt
|
Tu chair nu te opresti niciodata :) Bravo luptatorule !!!!
|
@450yfz ...daca te deranjeaza ceva la topicul asta ,poti foarte frumos sa il ocolesti , nu esti obligat de nimeni sa il citesti si mai ales sa si postezi ...si ca un rezumat,nu este nimic interesant , cateva modificari minore ;) ...si o lectie de viata cam cum ar trebui sa ne avem ,cei cu pasiunea de masini ...big family
@Ciuby ... tu ai putea sa intreti o familie din vanzarea farurilor si sa zicem altor cateva componente? .... nu o spun cu rautate ,Doamne fereste ...m-am gandit si la treaba asta ...dar nu ma avantajeaa cu nimic, doar sa fac pe langa un job stabil si altceva ...un far de ex. ;) ..vedem @JusT_SaY_BoBo ...nu am "boala" aia ...ce am eu sa nu aibe nimeni,chiar ma bucur cand cineva apreciaza si chiar pune in aplicare "ideiile" mele ...care de fapt nu sunt in totalitate ale mele ,...poate un pic"slefuite" Multumesc tuturor pentru sprijin ;) |
respect Jock pt ce faci !! ai toata admiratia noastra....vb in numele tuturor pasionatilor de masini
|
Quote:
Si, pana la urma, cine stie... poate vedem peste vreo 2-3 ani garajul Jock Tuning ;) Pana nu incerci n-ai de unde sa stii ce iese. |
Multumesc uNq1 :oops:
Ciuby ,ma bucur ca ai inteles ideea ..si da, ar fi ceva ce imi doresc ... un "garaj" unde sa ne intalnim sa mai reparam pe la masini + un mic "tuning" :silenced: ... as vrea sa imi cer scuze celor care se astepta la altceva decat 3 leduri si modificari ieftine" facute cu bison dar avem multi colegi cu modificari majore (stage-uri peste stage-uri) , deci avem ce vedea si invata ;) ...respect lor ...nu toti ne permitem asa ceva |
3 Attachment(s)
....10 cp litera ...4x10 = 40 cp Epoca de piatră
..este chestia pe care vine scris 1.4 16 v (capac motor) ...iar literele (golf) provin de pe haion |
Totul e "custom" la tine :D
|
Quote:
zici ca e marmura crapata sa mor !Home made...by Jock :D Foarte tare acum ai 130 de cai jock nu?:lol: stai ca nu am pus prizele de bora:))care iti mai dau shase cai frumoshi ! |
2 Attachment(s)
Felicitari Jock pentru ce ai facut pana acum!La multi ani sa fi sanatos si fericit alaturi de familie,asta e cel mai important!Bafta in tot ce ti'ai propus!Si doua poze mai vechi facute cu telefonul:|
|
1 Attachment(s)
La multi ani !!! :D
P.S: uite ce am găsit prin pc :rolleyes2 |
Multumesc ;)
..incepe lucrarea la torpedou :twisted: |
Ce se mai aude cu torpedoul?
|
Nu e gata inca.:)
|
sal foarte frumoasa masinutza poti sa imi spui si mie ce ai facut la haion ca vreau sa ii astup si eu incuietoarea dar nu stiu ce sa ii montez ca sa il dechid? poate ne intalnim in trafic sa iti studiez mai atent golfuletzu:))))
|
Vezi ca a spus cateva pagini in urma cum sa faci cu deschiderea haionului;)
|
Momentan masina/topicul intra in standby
...sper sa revin cu noutati |
Lucrezi la torpedo deci.. nu esti in Standby:)
|
..din pacate nu mi-a iesit ce am vrut sa fac ... este distrus complet
..se poate inchide topicul (pentru o perioada) |
Quote:
O să-i dai tu de cap cumva, avem încredere |
Jock,inchide topicul,ca e prea multa invidie pe aici.Fa-ti masina dupa posibilitatile tale.Fa poze la fiecare schimbare,cand o vei termina,redeschide topicul,si postezi tot ce s-a schimbat.O sa inchizi gura multora,la cat de frumoasa va fi,dar la cate idei ai...cu siguranta nu va fi gata niciodata.Sanatate multa.
|
Quote:
|
Pacat ca demisionezi si de aici..
|
Quote:
multa bafta! |
pana la urma, o sa realizezi ceea ce iti doresti, nu conteaza cand. toate trec, conteaza ca esti pe drumul cel bun. nu merita sa inchizi topicul. mie imi place foarte mult ca esti atent la detalii, masina in cele din urma sigur o sa iasa o bijuterie, o opera de arta.
nu renunta niciodata. bafta. |
....nu voi renunta niciodata ,este in sange ,dar acum trec printr-o perioada mai dificila iar masina este trecuta pe locul 2,3,4 ....de aia am zis sa se inchida topicul pentru o perioada ...
Bafta tuturor si sper din vara sa incep in forta ;) |
Lasa jock pana la urma cu rabdarea treci marea cum spune un proverb...Nu postezi timp cat ai probleme si dupa ce te apuci din nou de masina bagi poze cu update-uri,nu e nevoie sa inchizi topicul:)
|
am urmarit si eu o parte din povestea ta. tot ce pot spune e ca nu am vazut pana acum om care sa lucreze cu atata pasiune si chiar daca ai lovit-o si nu ti-au iesit anumite chestii tu tot ai incercat sa le faci si pana la urma ai reusit.eu sunt mare fan golf 4, am si eu unul tot gri si mi-air placea sa il vad intr-o zi si pe al tau. bafta si respect!
|
3 Attachment(s)
Multumesc :oops:
..un mic cadou ;) Rondell 8,5 J ,Et 30 toate 4 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning