![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
MDN`ule ..... duminca trecuta eram la intalnirea opel la sala .... si cand ai venit tu si cel cu logan alb crede`ma ca s`a simtit .... dadeai scartz la orice plecare de pe loc ...vb tuturor... nimeni nu are nimic cu voi,cu clubul vostru,cu masinile voastre....dar taz are perfecta dreptate,ganditi`va la consecinte,experienta pe care o aveti si porma puteti sa va alergati in oras toata ziua ! Nu prin astea iesiti in evidenta si va faceti cunoscut clubul,o sa`l faceti cunoscut prin ceea ce stiti sa faceti la masini,prin ceea ce investiti in ele si prin bunul simt!!! numai bine...bafta cu noul vostru club si succes in continuare !
|
:-) deci..din cate observ nu sunt eu singurul care are cate o observatie la adresa ADRENALIN..ma rog..greselile se repara...ce sa zic..vorbiti intre voi sfatuiti-va..vedeti care ce cum..a facut...si p viitor remediati problema...e doar un sfat...:-P..fara interpretari si rautati :rolleyes2
|
Quote:
|
baiatu cu papucu nu e cu noi.....nu il cun...deci nu putem vorbi cu el...am si eu masina si sunt mai mereu prezent pe la sala...dar nu fac prostii....faza cu astra si cu golfu a fost o intamplare.....poate si o mica greseala si neatentie....toti gresim asta e clar...deci nu il acuza...ca sofer perfect nu exista
|
Quote:
|
Cu timpul totul va fi bine, e normal, asa e la inceput (cei drept, nu ptr toata lumea)
Multa bafta baieti ;) |
Quote:
|
TAZMANIA chiar are dreptate......acu trebuie sa fim si noi intelesi.....pana ne organizam o sa fie mai greu...o sa vb...dar nu ii avem pe toti sub observatie:(...si mai fac si ei prostii...poate ei nu si-au dat seama ca putea sa iasa rau...sau au reusit foarte bine sa se sincronizeze sa treaca unu pe langa altu incat noi am avut impresia k a fost o intamplare si un noroc...deci ne cerem scuze ..umpci de intelegere...poate daca am sta cu voi la o lalta am invata ceva bun de la voi...si am stii regulile esentiale...dar daca suntem cristicati..nu o sa reusim:(..deci va rog umpic de intelegere si rabdare:|
|
Quote:
|
Da bule....mia dat o lacrima pe nas =)) termina`ti ma ... eu vreau sa rupa unu statuia ..sa vezi atunci cacarea de pe lume =)) .. pana atunci..baieti...rupei jante..planetare..lovita intre voi...TOATE PENTRU AMUZAMENTUL NOSTRU =)) ...
Una peste alta 2 peste mine.... =)) Ma gandesc cu un pic de teama...ce fac asthia pe zapada =)) =)) sa moara aia mici...tre sa vb la fier vechi...sa duc statuia...aia..cand or sa o dea jos...Inox Power =)) Hai...Sanatate..!Si Bafta...La pasarele..!!=)) |
Quote:
|
Quote:
Iar in ce priveste incidentu de aseara de la sala,nu prea stiu despre ce este vorba dar daca golfu acela este de la noi din club nu o sa fie frumos pt ca am vb de atatea ori sa nu faca nimeni liniute la sala,pt ca stim cu totii cum vine militia acolo si doamne fereste,mai sunt copii pe acolo,sare vreunu in fata masini si pt ce asa ceva!? Am sa vb cu golfu in seara asta sa vad daca stie ceva sau a fost el,promitem ca nu facem balamuc la sala si sa intram cu totii in belele,cat si voi din cauza noastra!Asa ceva nu se va intampla!In al doilea rand nu stiu de nimeni dar am sa ma interesez la fel diseara daca a fost cineva in OMV si a facut ce zice-ti ca a facut!Iar al 3-lea la mana si care ma deranjeaza f mult cum presupun ca si pe voi la fel este acea dacie papuc care face fel si fel de exchibitii pe la sala!Propun sa ne luam serios de ei data viitoare cand il mai vedem pt ca asa ceva nu se poate si nu este sg care face asa ceva sunt destui no name la sala care-si dau in pinteni!Multumim oricum |
Quote:
Ne intalnim diseara la sala si poate aflam daca a fost de la noi baietii!Nu vreau sa mai aud de la alte cluburi ce fac unii la sala si cum isi bat joc de noi toti!Te salut zycu cu tot respectu si capu sus fratioru ca ai sa vezi ca o sa ridicam clubu chiar daca altii "posibil" de la noi ni-l fac de ras! |
treaba buna.....baietii de la adrenalin sint pe drumul cel bun....vad ca inteleg......sper sa se si tina de cuvant.......
nu ca eu as fi usa de biserica si stau potol la sala......:))) cum vine garda la sala...pac...al cui e ursu galben ca avem reclamati ca o arde dubios.....:))........si hap iar buletinu si ma scrie pe agenda aia...cred ca am 3 pagini pline cu datele mele....:):)) diseara ud pe jos deci sesiune de drifturi .........intrarea libera....:)):)) |
Quote:
Si nu e vorba de nici-o sincronizare aici e vorba ca nu faci asa ceva la sala! Deci diseara vreau sa fie toata lumea prezenta!Vreau sa vb destul de serios!Anunta-i tu pe care ii ai prin telefon ca diseara la 19:30 vreau sa fie cam toata lumea la sala!Am sa contactez si eu!Trebuie discutate anumite chestii!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning