![]() |
Re: Club ESPERO
Ce nu intelegi? :lol: Ca ai si tu Espero? Pai nu ai...? Te duci la al tau Espero, dai jos fetele de usi, masori, desenezi, proiectezi... si iti faci direct pe usa masinii tale.
Pt ce sa intrebi, pt ce sa cumperi alta usa, cand tu ai posibilitatea sa lucrezi pe masina ta? |
greu dom'le...greu.. ;))
|
mdea...o sa ma duc sa iau o usa de la dezmembrari.. sa lucrez pe ea + ca vreau sa ii pun si lambo doors am facut o pereche de balamale si vreu sa le montez sa vad cum vin... daca mai trebuie sa modific ceva la ele...
|
Eu zic ca trebuie sa iti cumperi 4 usi.... ca nu sunt la fel usile...si chiar sunt curios cum ar arata masina ta cu lambo doors cand ei inca ii lipsesc multe....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Attachment 1056747Attachment 1056748
new look.. nam bani de jante ..sa nu ma criticati.. :D minor...tu ai 4 usi...crezi ca o da bine usile din fata lambo si cele spate normale? |
Lasa ma ca nu arata rau...pana la jante de aliaj ...:P
|
jon eu te-as sfatuii sa pui numarul la locul lui si trebuie neaparat folie....
|
1 Attachment(s)
cei cu linistea asta?da mike ias pune folie si maine...dar nam bani...de acu in colo... apropo..aseara Attachment 1061638
|
nasol rau de tot.... imi pare rau... farurile mai sunt intregi??? e nasol ca ai atins si capota... bara e un pic crapata da mai merge... Cred ca ajungi pe la 200 de euro cu piese second, cu vopsea si manopera....
si io am patit ceva asemanator acu ceva timp, ce-i drept, un pic mai usor... am scapat doar cu un far si cu grila... Apropo... am un far de drepata pentru tine, in caz ca nu mai e bun al tau. second cu reglaj, in stare buna - 150 lei...! si acum ca sa mai glumim un pic, cu toate ca sunt sigur ca nu ai chef de glume.... :D Vezi ce se intampla daca ai peste 100 de caluti.... |
am chef de glume ca nu platesc eu... :))) ma despagubeste geniul care a dat cu spatele in mine... :))
|
asa de tare te-a lovit cu spatele...? cred ca a fost un camoin sau ceva mare k e destul de binisor lovita...
|
de fapt e un logan.. :)) a dat cam repede in marsarier.. ;)
|
sincer.... mi-e greu sa cred ca te-a lovit asa tare cu spatele, pentru ca mai mult de 10-15 km/h nu avea cum sa aiba.. si la viteza aia nu se sifona asa.. Tu erai pe loc? te intreb pentru ca stiu cum am patit-o si eu...
|
eram pe loc...si cand am vazut cum se apropie am bagat picioru in frana sa nu ma impinga in altul din spatele meu...pana mea a plecat tare baiatu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning