![]() |
Re: sunt on topic :)
Quote:
|
Re: Masini - Made In Constantza
e Gilett Vertigo ;) frumusica jucaria, dar cam greu cu iesitu si cu intratu :lol:
|
2 Attachment(s)
scuzati calitatea, pozele sunt facute cu telefonu`
|
pe asta l-am auzit in oras cand i-a dat un pic de span si vreau sa zic ca e belea de tot sunetul ,cred ca schimba-se pe la vreo 6 mii ture
|
2 Attachment(s)
mai am de lucru la ea dar maine am programare la vopsit :P
asta e doar inceputul sper sa va placa cat de cat ! spatele e inca in costructii :P |
am vazut-o aseara pe la NO LIMIT si m-am speriat :) .neaparat sa ii umflii aripile si sa mai scoti un pic in afara rotile,sa o mai latesti un pic ptr ca nu ii va sta bine deloc daca va ramane asa.spor la treaba
|
mie unu nu-mi place ... e asemenatoare cu aia de la bora de le riegger daca nu ma inshel ... da gusturile nu se discuta
|
seamana cu o bara de audi a4 nou..sau a6...:)
|
Quote:
.....dar ma rog fiecare cu gusturile lui ......spor la treaba ..:) |
...ee ....lasa mah ...pt nova e destul de bine ...succes in continuare...si daca ii mai bagi si niste jante late ...si o mai latesti cum zicea cineva mai sus ..o sa iasa bine
|
ms pentru pareri ! da am de gand sai fac cam ce atzi spus si voi adik so latesc sai modific puntea spate(so latesc, chiar a mai facut cineva asta?) si multe multe altele dar asta dureaza , totul made at home ! o sa mai pun cateva poze dupa ce o vopsesc! maine am programare si la un atelier unde o sa fiu cot la cot cu un mester ca sai modific sist de evacuare :P.
See ya ! |
interesanta, asteptam rezultatu` final. pe cand pozele?
|
nu arata rau spoilerul dar imi e ca la prima groapa o sa iti sara toata masca...team vazut live cu ea .. :)
|
Quote:
scuze de logoreea verbala, oricum pe forum am fost politicos, nu am scris tot tourrette-ul care mi-a venit la gura cand am vazut oribilitatea... design = zero barat. pacat... :shock: :shock: :shock: |
mai ai pana la final....dar pana acum pot sa zic doar k seamana cu gigi becali...bombastic...si-atat...nimic prea sofisticat...oricum...spor la munca
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning