![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Bai mie imi place, PUNCT! La restu ai zis "stiu stiu stiu" deci n'are rost sa'ti mai zic...bla bla bla...stickerele nici nu'ti ziceam sa le dai jos ca's si moartea mea si usdm e foarte smecher. Tot ce trebuie tu sa faci este sa'mi faci si mie un set de stickere (glumesc, stiu ca $$$) si sa continui cu treaba buna in continuare.
P.S. Cel mai mult imi place stickerul cu katanistul vostru. |
illest astra :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Daca vrei Morph, dupa ce-ti termini masina facem si pt tine...nu-i problema :D Quote:
|
VLX, pune şi tu o poză cu jantele...
|
Quote:
Poftim poza :D |
Ba baiatule acu scuze ca'ti poluez topicul dar apropo de "gura lumii"...am fost pe traseu acolo la platforma aia si am avut "adevaratii drifteri si cunoscatori" in spatele meu...si dese au fost momentele cand imi venea sa ma intorc si sa le spun ce si cum defapt la unii care probabil mancau 2kt in fata unor pustoaice. Nu'mi zi de "nescaffe +cole=love" ca ce am auzit eu...ma lasat cu sechele groaznice...
Oricum...in ochii unui pulifricea ce ai tu intre stopuri e kitch/panarama...etc...in ochii unor cunoscatori e normal pentru stilul abordat, e frumos...ridica colturile gurii pana la urechi uneori. Pe incheiere: stai sa'mi termin masina si dupa ce vad cum si ce a iesit poate o stickerim putin...oricum ala cu "nu sunt beat doar ocolesc gropi" il arunc sigur undeva pe geamul spate :D :D :D...se subaintelege de ce :) |
ti-a iesit super masina , pune si tu o poza mai detaliata la stikerele alea:D
|
Cand avea bara aia de gsi cu prelungirea aia de...cine stie:)...era urata..deci chiar nu'mi placea deloc...dar nu imi place sa critic..asa ca m'am abtinut:)....dar acum chiar e super tare...stikerele chiar imi plac ...si masina chiar e reusita. un singur sfat...linia aia de la bara spate..daca ai putea sa o acoperi...parca nu se potriveste cu restu..in rest numai bine...si felicitari:D
|
Salut!ti-am vazut si eu masina live aseara si baraia tare,nu mai ai toba?:-P
Frumoasa masina,mi-as fi dorit sa stau vreo 10 minute langa ea sa ma uit mai bine dar era noapte si... Bafta in continuare! |
Quote:
Quote:
Quote:
Multam ps. Multumesc Darius pentru semnatura 8) |
S-o porti sanatos,mersi si eu de sticker :)
Bafta in continuare cu masina.Asteptam update-uri. |
salutare omule!!!
hai odata cu ea finisata !!! hai ca faci treaba buna ... :shock: |
se prezinta bine masina,ai facut cateva compromisuri vad dar sa speram ca vei fi ferit de probleme. bara fata arata mai bine ca cea postata prima data
|
Foarte frumoasa masina ! Felicitari ! Apropo de stikere,mie unu chiar imi plac(cu toate ca de obicei nu sunt deacord cu ele).Nu stiu sigur ce imi place la ele ,poate combinatia de culori.Keep up the good work ! scuze de dublu post dar am probleme cu netul.
|
2 Attachment(s)
.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning